Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Kyllini

Kastro

maks.  5   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
70m²
2 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Pećnica
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Televizor
Peškiri
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

2 dvokrevetna soba
1 Dnevna/spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.2 km

0.2 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Zračna luka 47 km

47 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


30 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
4.9 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Wibke N.

5,0
5 5 5 5 5

Einfach traumhaft! Bester Spot, das Haus mit umlaufender Veranda & Außengrill perfekt und Familie Kouris (Vermieter) sowieso der Knaller: nächstes Jahr wieder! Jassu!!!

Klaus Juergen S.

5,0
5 5 5 5 5

Unterkunft ist sauber und ordentlich übergeben worden. Defekte Kaffeemaschine wurde umgehend ausgetauscht. Vermieter war immer erreichbar und hilfsbereit

Fritz P.

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschönes Quartier, Ausblick traumhaft, Restaurant am Strand: bestes griechisches Essen seit langer, langer Zeit, äußerst freundliche Gastgeber. Werden sicher wiederkommen.

Guido A.

5,0
5 5 5 5 5

Absolut toller Aufenthalt, sehr sympathische Vermieter, super Lage, sehr leckeres Essen in der Kantina direkt am Strand. Wir kommen gerne wieder.

Albert aus Mittelfranken

4,0
4 4 4 4 4

Ideales Feriendomizil in einer (letzte?) ruhige Ecke eines traumhaften Halbinsels.

Fan

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Haus ruhig gelegen Erholung pur sehr gute Betreuung vor Ort.

Tina & Aris

5,0
5 5 5 5 5

We have stayed in many houses and apartments in Greece but never so well equipped as this one. Showercurtain, hairdryer, sunbeds etc. etc. Also spacious with a veranda all around and very clean. Very warm owners, also at the great taverna, only 50 m from the house. Nice beach with free sunbeds and umbrella. Come and enjoy!

bb

5,0
5 5 5 5 5

Die Ferienwohnung entsprach genau der Beschreibung und unseren Vorstellungen Wir wurden vom Besitzer liebvoll betreut und es war ein sehr schöner Urlaub. Gerne einmal wieder.

Alan

5,0
5 5 5 5 5

Das Ferienhaus entsprach voll unseren Bedürfnissen. Strand und Taverne sind sehr ansprechend. Für Radausflüge ist das Gelände nicht sehr geeignet.

tw

5,0
5 5 5 5 5

Es war ein richtiger Traumurlaub und wir haben uns gefühlt, wie im Paradies.

familiemitkind

5,0
5 5 5 5 5

#NAME?

Sepp

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Lokacija kuće s natkrivenom verandom u masliniku nam se jako svidjela. Na dugoj, gotovo pustoj šljunčanoj plaži može se šetati i kupati se u čistom moru. Vlasnik je bio vrlo prijateljski raspoložen i ponudio nam je zrele smokve koje su upravo bile sa stabla - preukusne. Osjećali smo se vrlo ugodno među domaćim ljudima.

Rainer

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Grčka je već inače vrlo lijepa. Ali s ovim šarmom i plažom to je samo san. Odmor u Grčkoj 2009. bio je do sada najljepši od svih u kojima smo bili. Imali smo sve što je potrebno - klima uređaj, perilicu rublja i još mnogo toga... Jednostavno je bilo bajkovito. Na plaži su bile besplatne ležaljke i suncobrani, također je postojala taverna u kojoj je hrana bila super. Iako nije bilo puno izbora kao u njemačkim restoranima/tavernama, hrana je bila jednostavno super ukusna! Preporučujemo kuće za odmor Nikosa, jer je taj odmor bio najbolji koji smo ikad imali!!!

Franziska W.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća za odmor bila je san. Čisto opuštanje. Velika terasa je super, a vrlo kratki put do plaže kroz maslinike i smokve omogućuje spontano uživanje u kupanju. Plaža nije nužno preporučljiva za vrlo malu djecu jer je vrlo kamenita i brzo postaje duboka. Navečer su često visoki valovi. Ali nije daleko, preporuka od vlasnika, postoji lijepa pješčana plaža. Plažni bar je stvarno vrlo preporučljiv. Odlična hrana, prijateljsko osoblje i prekrasni zalasci sunca. Također, vlasnik je uvijek bio vrlo pomoćan i dao je dobre savjete o okolici. Mogli smo se svakodnevno poslužiti njegovim smokvama. Sigurno se vraćamo!

Kriesi K.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

U sredini maslinika, nekoliko minuta udaljeno od plaže/mora, smještena je kuća za odmor kao u malom raju. Naselje Kastro udaljeno je nekoliko kilometara. Tik uz plažu nalazi se taverna s izvrsnom kuhinjom i ljubaznim osobljem. Tamo su besplatne ležaljke i suncobrani, kao i vanjski tuš i svlačionica. Tijekom našeg posjeta sredinom/krajem lipnja na plaži su bile samo pojedine osobe. Kuća je lijepo i funkcionalno uređena. Na oko terasi uvijek se može pronaći pogodno mjesto za ležaljku u bilo koje doba dana. Vlasnik je ljubazan, vedar, susretljiv i uvijek na raspolaganju. Odmor je bio san snova.

Iris Meissner

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna ljetna rezidencija usred maslinika. More je vidljivo s terase. Kuća je vrlo čista i potpuno opremljena. Veliki plus je terasa koja se proteže oko cijele kuće. Potpuni mir. Vrlo ljubazni domaćini. Jednostavna, ali ukusna hrana grčkog stila u Cantini, odmah pored plaže. Prekrasni zalasci sunca. Preporučljivo za sve koji traže miran i opuštajući odmor. Apolutno preporučljivo.

Susi, August 2011

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća i lokacija dobro, opremljenost dobra i funkcionalna, dobre mreže protiv komaraca i dobra kuhinjska oprema, lijepa terasa s ležaljkama, njegovana osvježavajuća imovina. Šljunčana plaža udaljena 300 metara, samo nešto za ljubitelje kamena; vrlo lijepa pješčana plaža udaljena 15 minuta automobilom. Vlasnik je bio ljubazan, ali nije bio prisutan na dan dolaska. Morali ste se pitati i u kantini na plaži dobiti ključ od kuće; upute u putnim dokumentima nisu bile dovoljno precizne, smještaj je mogao biti pronađen tek u drugom pokušaju. Kauč na razvlačenje u kuhinji pogodan je samo za dijete, perilica rublja u kući dobro funkcionira, velike udaljenosti između ostalih kuća, zbog čega nema međusobnih smetnji, općenito mirna lokacija, kupovina je moguća samo automobilom jer je udaljena od sela Kastro.

Sunfight

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća je bila vrlo čista i opremljena sa svime što je potrebno. Okućnica i roštilj bili su sjajni. Djeca su mogla sigurno igrati i trčati daleko od prometnih ulica. Nekoliko metara do plaže uopće nije bio problem, a sama plaža je bila malo kamenita (grubo šljunak, malo pijeska), ali rijetko posjećena i vrlo mirna. More je bilo čisto, vrlo prozirno i zaista odlično za plivanje i ronjenje. Izravno na plaži nalazi se mala taverna koja nudi stvarno odličnu hranu po pristupačnim cijenama. Vlasnik apartmana bio je vrlo ljubazan i vrlo susretljiv. S mojom obitelji svakako ću se ponovno vratiti tamo!!!!

Kriesi K.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

U središtu maslinika, nekoliko minuta od plaže/mora, nalazi se kuća za odmor kao u malom raju. Naselje Kastro udaljeno je nekoliko kilometara. Izravno ispod plaže nalazi se taverna s izvrsnom kuhinjom i ljubaznim osobljem. Tamo su besplatne ležaljke i suncobrani, kao i vanjski tuš i svlačionica. Tijekom našeg posjeta sredinom/krajem lipnja na plaži su bile samo pojedine osobe. Kuća je lijepo i funkcionalno namještena. Na okolnoj terasi uvijek se može naći odgovarajuće mjesto za ležaljku u bilo koje doba dana. Vlasnik je ljubazan, veseli, pomaže i uvijek je dostupan. Odmor je bio san.

Iris Meissner

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasan odmor u sredini maslinika. Unatoč tome, more je vidljivo s terase. Kuća je vrlo čista i potpuno opremljena. Hit je terasa koja okružuje cijelu kuću. Potpuni mir. Super ljubazni vlasnici. Jednostavna, ali ukusna hrana u grčkom stilu u Cantini, izravno na plaži. Prekrasni zalasci sunca. Za sve koji traže miran i opuštajući odmor. Apolutno preporučljivo.

Franziska W.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kućica za odmor je bila san! Potpuni opuštajući odmor. Okolna terasa je sjajna, a jako kratka staza kroz masline i smokve do plaže omogućuje spontano uživanje u kupanju. Plaža nije baš preporučljiva za jako male djece, jer je jako kamenita i brzo duboka. U večernjim satima uobičajeno ima visokih valova. Ali, nedaleko od mjesta, savjet od najmodavca, postoji prekrasna pješčana plaža. Plažni bar je stvarno preporučljiv. Super hrana, prijateljska usluga i prekrasni zalasci sunca. Također, najmodavac je uvijek bio vrlo koristan i dao je dobre savjete o okolini. Mogli smo se u bilo koje vrijeme služiti njegovim stablima smokve. Sigurno ćemo se vratiti!

Klaus Juergen S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Smeštaj čist i uredan, preuzimanje ključeva je prošlo bez problema. Tokom našeg boravka došlo je do nestanka struje zbog oluje, što je dovelo do toga da nije bilo vode. Vlasnik se odmah brinuo o tome, snabdevač strujom je popravio drog i sam je odmah popravio vodovod. Tokom vremena prekida, konoba je bila na raspolaganju sa rezervnim agregatom. Sveukupno, brza pomoć bez velikog napora.

Wemasalega

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Mi, obitelj s 3 djece, odmah smo se osjećali ugodno u kući Nikos. Praktično je namješten sa terasom oko kuće. Blizina plaže je naravno fantastična, tako da se možete kupati navečer. Obližnje selo nudi trgovine, trgovine, zapravo sve što vam treba. Možemo toplo preporučiti kuću. Omjer cijene i učinka je pravi!

Rainer

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Grčka je vrlo lijepa sama po sebi. Ali s ovim štihom i plažom, to je samo san. Odmor u Grčkoj 2009. bio je najbolji odmor koji smo ikada imali. Imali smo sve što trebate, klimu, perilicu rublja i još mnogo toga... Bilo je jednostavno fantastično. Na plaži su bile besplatne ležaljke i suncobrani, bila je tu i taverna u kojoj je hrana bila odlična. Nije bilo puno izbora kao u njemačkim restoranima/tavernama, ali hrana je bila jednostavno ukusna! Možemo samo preporučiti Nikosove kuće za odmor, jer ovaj odmor je bio najbolji koji smo ikada imali!!!

Sunfight

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća je bila vrlo čista i opremljena svime što je potrebno. Okolni vrt i prostor za roštilj bili su izvrsni. Daleko od prometnih cesta djeca su se mogla sigurno igrati i trčati. Nekoliko metara do plaže nije predstavljalo nikakav problem, a sama plaža je bila pomalo kamenita (krupni šljunak, jedva da ima pijeska), ali rijetko posjećena i vrlo tiha. More je bilo čisto, vrlo bistro i stvarno izvrsno za kupanje i ronjenje. Na samoj plaži nalazi se mala taverna koja nudi zaista odličnu hranu po pristupačnim cijenama. Vlasnik apartmanske zgrade je bio jako ljubazan i izuzetno susretljiv.Vratit ću se tamo sa svojom obitelji u bilo koje vrijeme!!!!

Acim

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Od tri NIKOS kuće, mi (3 osobe) smo rezervirali najvišu kuću. Odavde je pogled na more najljepši. Kuća je bila vrlo čista, svijetla i prijateljska. Sobe su udobne i dovoljno velike. Teren je iznenađujuće zelen. Ovdje se osjećate dobro. Put do plaže je neravan, ali ugodno kratak. Plaža je mješavina pijeska i šljunka, samo kamenje u vodi. Bistra voda bila je odlična za ronjenje. Zbog naglog pada plaže ima i viših valova. Taverna na plaži je pjesma. Osjećate se dobrodošlo. Hrana je jeftina i izuzetno ukusna. Bilo je tako dobro da smo tamo jeli svaku večer. Ne dopustite da vas zavara jednostavan namještaj. Ove kuće su vrijedne putovanja.

Tina & Aris

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odsjeli smo u mnogim kućama i apartmanima u Grčkoj, ali nikad tako dobro opremljeni kao ovaj. Zavjesa za tuš, sušilo za kosu, ležaljke itd. itd. Također prostrano s verandom posvuda i vrlo čisto. Vrlo topli vlasnici, također u odličnoj taverni, samo 50 m od kuće. Lijepa plaža s besplatnim ležaljkama i suncobranima. Dođite i uživajte!

Susi, August 2011

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća i lokacija dobra, oprema dobra i funkcionalna, dobri komarnici i dobra oprema za kuhinju, lijepa terasa sa ležaljkama, lijepo održavano imanje. kamenita plaža udaljena 300 metara, samo za ljubitelje kamena; vrlo lijepa pješčana plaža udaljena 15 minuta vožnje automobilom. Domaćin ljubazan, ali nije bio na licu mjesta na dan dolaska. Morali ste se raspitati i dobili ste ključ od kuće u kućici na plaži; Upute u putnim dokumentima nisu bile dovoljno precizne, Ojekt je pronađen tek iz drugog pokušaja. Kauč na razvlačenje u kuhinji prikladan samo za dijete, perilica rublja u kući dobro radi, velike udaljenosti od drugih kuća, tako da nema međusobnih smetnji, općenito mirna lokacija, kupovina moguća samo automobilom, jer je daleko od sela Kastro

Sepp

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jako nam se svidio položaj kuće s natkrivenom verandom u masliniku. Na dugoj, gotovo pustoj šljunčanoj plaži možete šetati i kupati se u čistom moru. Domaćin je bio vrlo ljubazan i ponudio nam je upravo zrele smokve s drveta - ukusne. Osjećali smo se vrlo ugodno među lokalnim stanovništvom.

Beatrice & Roland

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Divno grčko gostoprimstvo. Plaže iz snova u neposrednoj blizini. Kuća ima sve što je potrebno za dobrobit. Mala kantina nudi dobru i jednostavnu kuhinju i odličan zalazak sunca. Hvala ti za sve! Vratit ćemo se.


kontakt

Tvrtka Jassu-Reisen GmbH
gospodin J. Huerter

gospodin J. Huerter

Dalji smještaji od gospodin J. Huerter

Pokazati sve smještaje od gospodin J. Huerter

ostale informacije

Broj objekta: 289991

Posljednje ažuriranje: 19.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/289991.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Kyllini» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 30 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina