Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Kyllini

Kastro

maks.  6   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
70m²
2 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa
Pogled na more

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Posuđe
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Posteljina
Televizor
Peškiri
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 dvokrevetna soba
1 Dnevna/spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.05 km

0.05 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Zračna luka 47 km

47 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


27 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
4.7 Oprema
4.7 Cijena/učin
4.7 Servis
4.7 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Helmut N.

4,0
4 4 4 4 4

Ferienhaus mit schöner Terrasse und herrlichem Blick aufs Meer. Gutes Essen im schönen Restaurant am Strand. Wir haben den Urlaub sehr genossen.

Erich L.

3,0
3 3 3 3 3

Sehr schöne Lage mit ausgezeichneter Taverne. Das Haus ist schon ziemlich abgewohnt und man könnte zudem größeres Augenmerk auf Sauberkeit lege.

Peter G.

4,0
4 4 4 4 4

Negativ war nachts der Partylärm von nebenan. bis morgens um 6 Ansonsten waren wir mit Haus und Grund zufrieden.

Horst W.

4,0
4 4 4 4 4

Alles wie beschrieben und einen ruhigen Urlaub verbracht

Ravi G.

5,0
5 5 5 5 5

A good place for small family, lots of space for kids, beach view and quiet. Tips from the owner took us to a sandy beach 10 mins away. One of the best !

Fritz P.

5,0
5 5 5 5 5

Traumhafte Lage, wunderbares Quartier. Unsere Erwartungen wurden bei weitem übertroffen.

Hans A.

5,0
5 5 5 5 5

Ausgesprochen freundliche und zuvorkommende Betreuung durch den Vermieter. Sehr ruhige und angenehme Lage (Reisezeit Oktober).

Albert aus Mittelfranken

4,0
4 4 4 4 4

Ideales Feriendomizil in einer (letzte?) ruhige Ecke eines traumhaften Halbinsels.

Fan

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Haus ruhig gelegen Erholung pur sehr gute Betreuung vor Ort.

Tina & Aris

5,0
5 5 5 5 5

We have stayed in many houses and apartments in Greece but never so well equipped as this one. Showercurtain, hairdryer, sunbeds etc. etc. Also spacious with a veranda all around and very clean. Very warm owners, also at the great taverna, only 50 m from the house. Nice beach with free sunbeds and umbrella. Come and enjoy!

Feedback aus Wien

5,0
5 5 5 5 5

Beschreibung des Domizils absolut zutreffend - extrem freundlicher und bemühter Vermieter - nur schade dass der Sandstrand (Killini Beach) knapp vor der Bucht von Kastro aufhört.

hubi

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben uns mit fünf erwachsenen Personen in diesem Feriendominizil sehr wohl gefühlt. Selbst an den kühlen Abenden konnten wir am Kaminfeuer die Aussicht auf das Meer genießen.

Rainer

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Grčka je inače već vrlo lijepa. Ali s ovim ugođajem i plažom, samo je san. Odmor u Grčkoj 2009. godine bio je dosad najljepši od svih na kojima smo bili. Imali smo sve što nam je trebalo, klima uređaj, perilicu rublja i još mnogo toga... Bilo je jednostavno predivno. Na plaži su bile besplatne ležaljke i suncobrani, također je postojala taverna u kojoj je hrana bila izvrsna. Iako nije bilo mnogo izbora kao u njemačkim restoranima/tavernama, hrana je bila jednostavno superukusna! Možemo samo preporučiti Nikosove vile za odmor, jer je ovaj odmor bio najbolji koji smo ikad imali!!!

Steffi R.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća s pogledom na more na zapadu, samo oko 50 metara od prekrasne široke šljunčane plaže. Točno između njih, preko travnjaka, nalazi se taverna s dobrim jelima, ali nažalost, od podneva do kasne noći, prisutni su odgovarajući mirisi, svakog ponedjeljka je živa glazba. Lijepa kuća ima prekrasne velike, svijetle pločice na sve četiri strane, natkrivene terase, u dva od njih nažalost postoje prilično loši, samo nekoliko centimetara visoki, rubovi za spoticanje. Stigli smo navečer u potpunom mraku i skoro sam slomio prste spotičući se o njih, tri tjedna lošeg bola... Sljedećeg dana sam razgovarao s šefom o tome, već je znao za to i rekao je da će odmah riješiti problem sljedeći dan!

Iris Meissner

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasno odredište za odmor usred maslinskog nasada. Ipak, more je vidljivo s terase. Kuća je vrlo čista i potpuno opremljena. Veliki plus je terasa koja se proteže oko cijele kuće. Potpuni mir. Vrlo ljubazni vlasnici. Jednostavna, ali ukusna hrana, po grčkom stilu u kantini, odmah pored plaže. Prekrasni zalasci sunca. Preporučljivo za sve koji traže miran i opuštajući odmor. Potpuno preporučeno.

Wibke N.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Dragi tim Jassu, već treći put ljetujemo u Kastru kod Kourisa i jednostavno je fantastično! Kuća s pogledom na more je nedvojbeno najbolje mjesto koje smo ikada imali ovdje! Sljedeće godine ponovno!! Srdačan pozdrav, Wibke i Niels.

Tina & Aris

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ostali smo u mnogim kućama i apartmanima u Grčkoj, ali nikad tako dobro opremljenima kao ovaj. Zavjese za tuš, sušilo za kosu, ležaljke itd. itd. Također je prostrano sa terasom sa svih strana i vrlo čisto. Vrlo srdačni vlasnici, također i u odličnoj taverni, samo 50 m od kuće. Lijepa plaža sa besplatnim ležaljkama i suncobranom. Dođite i uživajte!

Steffi R.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Lijepa kuća s pogledom na more prema zapadu, udaljena samo oko 50 metara od lijepe, prostrane šljunčane plaže. Točno između, dostupna preko travnjaka, taverna, dobra hrana, ali nažalost, od popodneva do kasno u noć, prisutni su odgovarajući mirisi, svaki ponedjeljak žive svirke. Lijepa kuća ima prekrasne velike terase prekrivene svijetlim pločicama na svim četiri strane, u dvije od njih neugodne, samo nekoliko centimetara visoke, tribinaste granice. Stigli smo navečer u mraku i gotovo sam slomila prste kad sam preko njih poskliznula, tri tjedna su me boljeli... Razgovarao sam s šefom sljedeći dan, već je znao za to i odmah je želio riješiti problem sljedeći dan! ?

Bä Bi Ka In

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća je lijepo i s ljubavlju namještena. Veliki vrt i natkrivena terasa uokolo su san. Domaćin je uvijek bio ljubazan i uslužan i uvijek tu za nas. Uživali smo posjećujući njegovu kantinu na plaži neposredno ispod našeg vrta.

Rainer

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Grčka je vrlo lijepa sama po sebi. Ali s ovim štihom i plažom, to je samo san. Odmor u Grčkoj 2009. bio je najbolji odmor koji smo ikada imali. Imali smo sve što trebate, klimu, perilicu rublja i još mnogo toga... Bilo je jednostavno fantastično. Na plaži su bile besplatne ležaljke i suncobrani, bila je tu i taverna u kojoj je hrana bila odlična. Nije bilo puno izbora kao u njemačkim restoranima/tavernama, ali hrana je bila jednostavno ukusna! Možemo samo preporučiti Nikosove kuće za odmor, jer ovaj odmor je bio najbolji koji smo ikada imali!!!

Rumi

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća u Kastru je mirna i dobro namještena. Vrt je jako lijep. More skoro na pragu. Plaža je stjenovita i pješčana, što nam se jako svidjelo. Moguće šetnje maslinicima. Kupovina u selu simpatična. Šteta što se taverna na plaži zatvara krajem rujna, jer tamo je hrana jako dobra.

DieFünf

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Velika kuća za odmor s prekrasnom terasom i pogledom na more. Udobno za 4 mjesto, 2 mjesta za spavanje u središnjoj kuhinji-dnevnom boravku na kauču na razvlačenje, nama bi bilo preusko za 6 osoba.Kuhinja dobro opremljena za grčke standarde, mogla bi biti čistija, pa samo dobro. Morska obala prestrma za malu djecu, inače odlična šljunčana plaža s pješčanim jezicima i super lijepim kamenjem za sakupljanje (izuzetno lijepe ravne pješčane plaže za najmlađe udaljene su oko 7 km). Definitivno vam treba auto, sljedeći dobar supermarket Kastro (mali, ali lijep) oko 4 km. Sve u svemu lijepo, mirno mjesto za opuštanje.

Beatrice & Roland

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Divno grčko gostoprimstvo. Plaže iz snova u neposrednoj blizini. Kuća ima sve što je potrebno za dobrobit. Mala kantina nudi dobru i jednostavnu kuhinju i odličan zalazak sunca. Hvala ti za sve! Vratit ćemo se.

Iris Meissner

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća za odmor usred maslinika. Ipak, s terase se vidi more. Kuća je vrlo čista i potpuno opremljena. Hit je terasa koja se proteže oko kuće. Čista smirenost. Super lijep stanodavac. Jednostavna, ali ukusna hrana, grčki stil u kantini, na samoj plaži. Sjajni zalasci sunca. Za one koji traže miran, opuštajući odmor. Preporučuje se.

Olli

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća je jednostavna, ali funkcionalna, terasa je ogromna sa sunčanim i sjenovitim mjestima, neposredna blizina prazne plaže je prekrasna. Preporuka svima željnim osame i mira. Vrlo ljubazan stanodavac.

Ernst Otto R.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Funkcionalna kuća na plaži smještena na ugodnoj udaljenosti od susjednih kuća i unutar pješačke udaljenosti do plaže i bara/restorana na plaži. Od podneva nadalje, bar na plaži nudi dobru, raznoliku kuhinju i dobru uslugu bez ometanja kuće bukom. Vlasnik vrlo brižan i oprezan. Plaža s visokim udjelom šljunka i šljunčanim dijelom u vodi pomalo neugodna s jačim valovima, ali rijetko posjećena čak iu sezoni. Kao alternativa, do blago nagnute, fine pješčane plaže Golden Beach može se doći za 10 minuta vožnje automobilom. Bar i kuća su utočište za gniježđenje čigri.

Wibke N.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Dragi Jassu tim,
sad smo već treći put u Kastru u Kourisu na odmoru i jednostavno je fantastično! Kuća s pogledom na more je daleko najbolje mjesto koje smo ikada imali ovdje! Dogodine opet!!
Puno pozdrava
Wibke Niels


kontakt

Tvrtka Jassu-Reisen GmbH
gospodin J. Huerter

gospodin J. Huerter

Dalji smještaji od gospodin J. Huerter

Pokazati sve smještaje od gospodin J. Huerter

ostale informacije

Broj objekta: 289992

Posljednje ažuriranje: 26.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/289992.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Kyllini» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 27 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina