Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Pyrgos

maks.  4   Gosta/Gostiju
40m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
40m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

4 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

4 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Klima uređaj Klima uređaj

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa
Pogled na more

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Pećnica
Aparat za kavu
Toster
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Peškiri
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Pegla
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Zračna luka 55 km

55 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Kaucija: 150 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


27 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Κατερίνα Κ.

4,0
4 4 4 4 4

Αν κάποιος αναζητά την απόλυτη ησυχία,θα ενθουσιαστεί με το μέρος.Στα υπέρ οι πολύ φιλικοί γείτονες και η καλή επικοινωνία με τον κύριο Χανς.Το μόνο αρνητικό ο χωματόδρομος μέχρι το σπίτι και οι περίπλοκες παροχές ζεστού και κρύου νερού.

henri C.

5,0
5 5 5 5 5

Nous avons adoré notre séjour dans cette maison de vacances. Elle est très bien située (plages, petits commerces), très bien équipée et proche du site magnifique d'Olympie. Le propriétaire est très sympathique et disponible. Nous reviendrons très certainement dans cette région et dans cette location en particulier car nous avons passé un séjour inoubliable !

Kerstin B.

5,0
5 5 5 5 5

Wir waren jetzt das 2 mal im Haus OCTOPUS für uns war es wieder sehr schön wer es einfach mag und Ruhe sucht ist hier super aufgehoben

Julien L.

5,0
5 5 5 5 5

As a family with two kids, we enjoyed Octopus and the area. Very quite. Perfect location close to wonderful natural beaches, as well as to visit Ancient Olympia. The house is very nice, well equipped and comfortable. Excellent welcome and organization!

Miltiadis M.

5,0
5 5 5 5 5

We enjoyed our stay very. The access was not very easy but the location was great, with amenities and a great beach being nearby. We will definitely go again.

Sixt/Galneder

4,0
4 4 4 4 4

Dem Preis-Leistungsverhältnis wird dieses Objekt voll gerecht.

Christine, Kevin & Emily

3,0
3 3 3 3 3

Das Grundstück ist sehr schön und mit dem Auto ist man in ca. 10min am Strand. Das Haus ist sehr einfach aber funktional eingerichtet. Wenn das Wetter schlecht ist, hat man dort keine bequeme Sitzmöglichkeit. Da wir uns aber die gesamte Zeit draußen aufhalten konnten, waren wir zufrieden. Ein paar Gartenliegen wären toll! Die Vermieter sind sehr nett und hilfsbereit.

Kalleukerstin

5,0
5 5 5 5 5

War der Absolute Volltreffer jederzeit wieder Vielen Dank War Ruhe und Entspannung sucht ist dort genau richtig

Peter M.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Mi (2 odrasle osobe, 1 dijete i 1 pudlica) osjećali smo se jako dobro u smještaju Octopus. Sve je bilo kako je opisano, a vrlo ljubazan vlasnik odmah se brine o eventualnim kvarovima (na primjer, kuhalo za kavu). Osim opisa, sada postoje i dva lijepa i stabilna ležaljka u vrtu, kao i toster i pegla. Sve u svemu, vrlo lijepa i mirna kuća.

Horst L.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kućica je starija ali vrlo lijepa u vrlo mirnoj lokaciji, u velikom masliniku. Idealno za opuštanje i šetnje. Odmah pored je veliko polje na kojem navečer pasu ovce što također pomaže u opuštanju. Oko 5 minuta vožnje automobilom nalazi se mali grad s trgovinama, pekara i trgovinom namirnica. Također možete dobro jesti u hotelu "Zorbas". Do mora treba automobilom oko 10 do 15 minuta. Vrlo dugačka pješčana plaža je skoro prazna u rujnu/listopadu. Njemački vlasnik je vrlo simpatičan, lako dostupan i voljan dati informacije. Jesenje večeri ne zaboraviti zaštititi se od komaraca.

Andreas S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Usred ruralnog područja u idiličnom krajoliku, ali ipak ne predaleko od mora i grada. Jednostavna kuća, ali sa svime što je potrebno, sa predivnim vrtom. Dobar omjer cijene i kvalitete, vrlo ljubazan vlasnik. Obavili smo mnoge izlete autom. Andreas

Frank Steiner

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Ne volimo ni prometnu buku ni velike gužve turista, a oboje se u ovoj kući uopće ne osjeća. Parcela je velika, ima puno prostora za dječju igru, dovoljno hlada, a tko ima produžni kabel može objesiti viseću mrežu između maslina. Sve je nevidljivo, kuću susjeda može se tek nazrijeti kroz drveće. Kuća nije ogromna, ali ionako smo većinom vani. Kontrolorica je vrlo prijateljska i govori njemački, što je bilo vrlo ugodno. Kad je jedan od klima uređaja bio pokvaren, popravljen je u roku od 24 sata nakon našeg poziva! U Myrti možete u malom supermarketu (obiteljska tvrtka) dobiti gotovo sve i nedjeljom (inače ima Lidla i Eurospara u Pyrgosu), tu su i mesar i pekar, hrana u taverni Zorbas je dobra i povoljna. Jedino što malo nervira su psi u krugu od 5 km koji noću gotovo neprestano laju. Ponekad jedan, ponekad 2, ponekad 5, tišina je rijetka. Tko želi spavati s otvorenim prozorima, bolje uzme čepiće. Onda ne čuje ni susjeda koji svako jutro između 8 i 9 sati bučkom benzinskom kosilicom radije pola sata... Zbog toga samo 4 zvjezdice. Lako je pronaći pusti pješčani plažu, ali onu s bar malo hlada, teško :-) Na http://goo.gl/maps/pDNw4 označena je vožnja autom iz kuće do naše udaljene plaže 6 km, gdje se barem do 17 sati možete sjediti pod stablom u hladu s 3-4 osobe. Djeca se tamo mogu igrati zbog pješčane banke i malog slatkovodnog dotoka. Preporučuje se vodič "Peloponez" od Hans-Petera Siebenhaara u najnovijem izdanju jer su tamo predstavljene mnoge znamenitosti izvan glavne rute. Kao npr. prekrasna (zarasla) cesta između Figalije i Platanije, odakle se vozi niz dolinu i 20-minutno planinarenje do 3000 godina starih kamentih spomenika Helden Gräber.

Natalia+Yuri

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Apsolutno izvrsno za one koji traže mir i ne trebaju nužno puno udobnosti. Masline i ruže osiguravaju potpunu privatnost. Nema susjeda u blizini, prava idila na selu. Prekrasna pješčana plaža udaljena je 30-40 minuta hoda, u selu Mirthia (15 minuta hoda) nalazi se prekrasna taverna obitelji Zobras, dobar supermarket udaljen je oko 10 km u Pirgosu. Preporučljivo je imati bicikle i bez automobila nećete moći puno učiniti. Sve potrebno je dostupno u kući, moglo bi biti malo modernije, ali sve je funkcionalno.

Irene

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ova jednostavna, ali funkcionalno opremljena kuća, okružena čistom prirodom, oduševila nas je. Toplo preporučujemo za odmor s psom jer je cijelo veliko imanje ograđeno. Vlasnici su apsolutno ljubazni prema psima. Potrebno je vozilo. Kuća za odmor je izvan glavnog puta, ali nije izolirana, a mogućnosti za kupovinu i prehranu u bliskom mjestu Mirtia su dostupne i brzo se mogu doći. Naše osobno mišljenje: mir, odmor, odmor s psom = Villa Octopus!

Κατερίνα Κ.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Θα се осјећао много боље када би постојали модернији прозори са сигурносним мрежама, мислим да би ово било и економично и за власника AC.

Holger J.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Malo, vrlo mirno, zaista udaljeno ljetna kuća usred maslinika! Prilaz je malo kompliciran, 4WD bi bio od koristi. Vlasnik, gospodin Scheu, izuzetno je prijateljski raspoložen i nenametljiv, zaista ugodan. Plaža je udaljena oko 3 km i lako je dostupna čak i pješice. Taverna Zorbas u blizini nije bila toliko dobra, ali postoje dobre alternative. Samo pitajte gospodina Scheua. Kuća nudi sve što je potrebno osim terase: 1 kuhinju, 1 tuš, 2 spavaće sobe. Većinu vremena provodite vani. Pazite: ne zaboravite sredstvo protiv komaraca. Sve u svemu, kuću mogu preporučiti bez ikakve sumnje. Vrlo dobar omjer cijene i kvalitete.

Irene

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ova jednostavna, ali funkcionalno uređena kuća okružena čistom prirodom oduševila nas je. Vrlo preporučljivo za odmor s psom, jer je cijelo veliko imanje ograđeno. Vlasnici su apsolutno prijateljski prema psima. Automobil je potreban. Kuća za odmor je daleko, ali ne napuštena, a u blizini mjesta Mirtia postoje mogućnosti za kupovinu i prehranu koje se mogu brzo doseći. Naš osobni opis: mir, opuštanje, odmor s psom = Villa Octopus!

Peter M.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Mi (2 odrasle osobe, 1 dijete i 1 Pudlica) osjećali smo se kao kod kuće u smještaju hobotnica "pudelwohl". Sve je bilo kao što je opisano, a vrlo lijepi vlasnik odmah se brine o mogućim oštećenjima (aparat za kavu). Osim opisa, postoje i dva lijepa, stabilna vrtna ležaljka i dostupni su toster i pegla. Sveukupno vrlo lijepa, mirna kuća.

Horst

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ako stvarno tražite mir i osamu, ovo je mjesto za vas. Voljeli smo ovu kuću. Dovoljno za 5 osoba. Stada ovaca, bostani i samoća ispred ograde. Ipak, automobilom ste za nekoliko minuta na moru ili bilo gdje.

Frank Steiner

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Ne volimo prometnu buku ni gužvu turista, a ni jedno ni drugo u ovoj kući uopće nemate. Imanje je veliko, ima dovoljno prostora za dječju igru, ima puno hlada, a ako imate produžni kabel sa sobom, možete razvući viseću mrežu između stabala maslina. Sve se ne može razgledati, susjedova kuća se samo naslućuje između drveća. Kuća nije velika, ali ionako si samo vani. Administrator je vrlo ljubazan i govori njemački, što je bilo vrlo ugodno. Kada se klima pokvarila, popravljala se unutar 24 sata nakon našeg poziva! U Myrtiji se nedjeljom može nabaviti gotovo sve u malom supermarketu (obiteljski posao) (inače u Pyrgosu ima Lidl i Eurospar), ima i mesara i pekara, hrana u taverni Zorbas je dobra i jeftina. Jedino što malo smetaju su psi u radijusu od 5 km koji noću gotovo neprestano laju. Ponekad jedan, ponekad 2, ponekad 5, rijetko je vrlo tiho. Ako želite spavati s otvorenim prozorom, bolje je da sa sobom ponesete čepiće za uši. Onda ne čujete ni susjede koji su svako jutro između 8 i 9 ujutro četvrt sata lupkali sa svojom motornom kosilnicom na benzin... Otud samo 4 zvjezdice. Pronaći osamljenu pješčanu plažu je lako, ali onu s barem malo hlada nije :-) Na http://goo.gl/maps/pDNw4 vožnja od kuće do naše plaže udaljene 6 km je prikazano, gdje se može ostati najmanje do 17 sati može sjediti sa 3-4 osobe u hladu pod drvetom. Tamo se djeca mogu odlično igrati zbog pješčanog spruda na pučini i malog dotoka slatke vode. Najnovije izdanje "Peloponeza" Hansa-Petera Siebenhaara preporučuje se kao turistički vodič. Tamo su predstavljene mnoge neutabane atrakcije. Kao i prekrasna (zarasla) cesta između Figalije i Platanije, odakle počinje spuštanje u dolinu i 20 minuta pješačenja

Natalia+Yuri

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Apsolutno izvrstan za one koji traže mir i ne trebaju nužno puno udobnosti. Masline i grmovi ruža osiguravaju apsolutnu privatnost. Nema susjeda u doglednoj blizini, takva idila na selu. Prekrasna pješčana plaža udaljena je 30-40 minuta hoda, dolje u selu Mirthia (15 minuta hoda) nalazi se lijepa taverna u vlasništvu obitelji Zobras, dobar supermarket udaljen je oko 10 km u Pirgosu. Bicikli su vrlo preporučljivi i nema puno posla bez automobila. Sve što je potrebno ima u kući, može biti malo modernija, ali sve je funkcionalno.

sf&co-wien

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Lijepa, vrlo usamljena kuća (to nam je bilo važno, naselja za odmor ili "susjedne" kuće za odmor nisu naša stvar) u maslinicima za opuštajući odmor u prekrasnom području Grčke koje nipošto nije prenapučeno turistima. Veliki, ograđeni vrt, auto je parkiran neposredno ispred ulaza u kuću ispod sjenice, možete sjediti satima na terasi sjeverno od kuće, gledati u vinovu lozu i masline i slušati neprestani cvrkut cikade, daleko na zapadu vidi se i svjetlucanje mora. Noćni (daleki) lavež pasa (koji je ovdje spomenuo prethodni stanar) nije nam previše smetao, ali ga ima. Unutrašnjost kuće je pomalo skučena za razliku od vrta, posebno maleni tuš. Ali dva tjedna nema problema, nismo tamo živjeli zauvijek. Gazdarica koja govori njemački i ljudi u trgovinama u dva susjedna sela Mirtia i Douneika također su vrlo ljubazni.Pri drugom posjetu, kao simpatičan turist, dobit ćete mali poklon. Ukratko, kuću bismo ocijenili vrlo dobrom jer je sve u svemu bilo kako treba.

PeMo

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo tamo s 2 osobe i osjećali smo se vrlo ugodno. Kuhinja je dobro opremljena. Jedini nedostatak bio je nedostatak ležaljki. Možda će stanodavac razmisliti o kupnji; ovo bi značajno povećalo udobnost tijekom vašeg boravka! Ovo mjesto je idealno za ljude koji svoj odmor vole provesti daleko od gužve i buke, pogotovo jer nije baš daleko od mora. Lokalni kontakti su izuzetno prijateljski raspoloženi.

Michael K.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo potpuno zadovoljni. Kako putujemo sa svojim psima, ovo je bilo savršeno mjesto za nas. Kuća je čista i ima sve što nam je potrebno. Imanje je ogromno i raj za naše pse. Nema susjeda, imate mir i tišinu i možete se prekrasno opustiti. Vlasnik je bio vrlo ljubazan i gostoljubiv. Vidjet će nas opet sljedeće godine.

Andreas S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Usred zemlje u idiličnom krajoliku a opet nedaleko od mora i grada. Jednostavna kuća, ali sa svime što je potrebno, s prekrasnim vrtom. Dobra vrijednost za novac, vrlo ljubazan vlasnik. Mnogo sam putovao automobilom. Andrija

Michael K.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo tamo drugi put i opet je bilo fantastično! Ako želite mir i opuštanje, ovo je mjesto za vas! Omjer cijene i učinka je definitivno pravi! Domaćin Hans-Walter je vrlo ljubazan i uslužan, definitivno vam treba auto! Bio je to prekrasan odmor! Plaža, priroda, hrana.... nemamo se na što žaliti i nadamo se da se vidimo i sljedeće godine, Maria i Michael iz Grevenbroicha!

Horst L.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Nešto starija, ali vrlo lijepa kućica na vrlo mirnoj lokaciji, u velikom masliniku.
Idealno za odmor i šetnju. Odmah do nje je velika livada na kojoj navečer pasu ovce, što također uvelike pridonosi opuštanju.
Oko 5 minuta vožnje nalazi se malo selo s trgovinama. Pekara i trgovina mješovitom robom. Osim toga, u hotelu "Zorbas" se može sasvim dobro jesti.
Automobilom do mora treba oko 10 do 15 minuta. Vrlo duga pješčana plaža gotovo je pusta u rujnu/listopadu.
Njemački stanodavac je vrlo ljubazan, lako dostupan i rado će pružiti sve informacije.
Ne zaboravite sprej protiv komaraca za večer u jesen.


kontakt

Tvrtka Jassu-Reisen GmbH
gospodin J. Huerter

gospodin J. Huerter

Dalji smještaji od gospodin J. Huerter

Pokazati sve smještaje od gospodin J. Huerter

ostale informacije

Broj objekta: 289993

Posljednje ažuriranje: 26.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/289993.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Pyrgos» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 27 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina