Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Piesendorf

maks.  8   Gosta/Gostiju
180m²  stambena površina
4 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
180m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
sauna sauna
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

4 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 10 km

10 km

Skijaška uspinjača 0.2 km

0.2 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Skijanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


17 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.6 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.6 Servis
4.6 Položaj
4.6 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Jan Pinxten

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Harald Eickhoff

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

abdullah alotaibi

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži engleski

Mohammed Omayrah

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži engleski

talal alazmi

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži engleski

LOUAI AARDHA

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži engleski

H.H.M. Olde Engberink

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Arumugam Velupillai

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži engleski

Annika Ehlke

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Naprijed negativnosti: Rezervirala sam smještaj prije svega zbog obližnjeg igrališta. Bili smo s djecom (2 i 4 godine) ovdje. Razočaranje je bilo ogromno kada su igrališne sprave - suprotno od opisa - (npr. trampolin) bile zatvorene. Nažalost, prostor pored kuće nije bio pogodan za igre s loptom ili sl., jer je bio potpuno zarastao. Nakon dolaska, u ulaznom prostoru bilo je brojnih mrtvih (naravno bolje nego živih) muha i mrava. Uklonili smo ih. Usisavač bi bio vrlo koristan. Mnogo muha vjerojatno dolazi i zbog nedostatka komarnika. Komarnici bi također dobro poslužili protiv komaraca noću. Unatoč tome, smještaj je ogroman i stoga sigurno dobro odgovara velikoj grupi, iako je prilično bučan u kući. Spavaće sobe su bile nove i čiste, a kreveti udobni. Također smo imali dječji krevet koji se super mogao dodati uz samostalni krevet (s jedne strane otvoren). Kupaonica i WC bilo ih je četiri, spavaćih soba čak 6 (4 na katu, 2 u prizemlju). Čak je i kuhinja (na katu) bila nova i dobro opremljena. Samo smo nedostajali mjerni poklopac i škare. Namještaj u dnevnom boravku nije bio previše zavodljiv. Terasa je bila ogromna i imala je fantastičan pogled. Za aktivnosti smo uzeli Salzburgerland Card i posjetili mnogo toga u krugu od 1 sat vožnje. Djeca su bila oduševljena ponudom bazena u okolici i izletima. Nismo pronašli obližnju pekaru. Međutim, automobilom su različite trgovine brzo dostupne.

Emmanuel FREDON

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži francuski

vrlo prostrani, čisti, dobro opremljeni smještaj, na mirnom mjestu. Vrlo lijep pogled na planine - čišćenje poreza je nerazumno visoko. 95€ za samo 6 osoba, iako kuća može primiti puno više ljudi, nismo imali pristup (ni potrebu) nekim sobama. Zašto platiti punu cijenu? - samo 2 noći, i tijekom dana smo bili vani, nije potrebno reći da apartman nije bio prljav - čak smo usisali, obrisali mjesta gdje smo prošli, gdje smo jeli, jer smo civilizirani ljudi! Nije potrebno reći da je apartman bio besprijekorno čist pri našem odlasku, samo je trebalo promijeniti plahte i prebrisati pod. Unatoč tome, naš domaćin nam nije vratio ni cent poreza na čišćenje. Ovo je zaista neiskreno s vaše strane. Objavljujete privlačne cijene na internetu, a onda shvatimo da se cijena povećava za trećinu. Ovo je zaista zarađivanje novca na lak način. Osim toga, moja rezervacija je napravljena preko njemačke stranice, nisam primijetila ovaj aspekt koji je spomenut na posljednjoj stranici.

Haidar salim

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži engleski

Bio je fantastičan put, vila je gledala na zelene planine i brežuljke, a područje je tiho i nije pretrpano poput Zell am Seea. Blizu je. Nadam se da će vlasnik vile pružiti klima uređaj tijekom ljetne sezone ili barem neke ventilatore, stvarno postane vruće neke dane osjećamo to.

yahya alzahrani

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži engleski

Uživao sam svaki trenutak u kući. Mjesto je mirno i čisto. Bilo je blizu Kapruna i Zell am Seea. Puno hvala vlasniku i grupi Bilvilla. Ako se vratim tamo, radije biram isto mjesto.

Haidar salim

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži engleski

bio je fantastičan put, vila je bila okrenuta prema zelenim planinama i brdima i to je tih prostor nije gužvan kao zell am see, blizu je za to.

nadam se da će vlasnik vile osigurati klima uređaj tijekom ljetne sezone ili barem neke ventilatore, stvarno je bilo vruće nekoliko dana osjećamo to.

H.R Hänggi

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Za svjetsko prvenstvo u triatlonu u Zellu smo boravili pet dana, s 5 osoba u kući br. 230 Niedere Tauern. Čistoća, ambijent i prostor su apsolutno odlični! Zapanjujući pogled s održane terase na Großglockner i Kitzsteinhorn. Položaj kuće je vrlo dobar, blizu Kaprunu (oko 2 km), Zell a.S. oko 6 km, ipak mirno i lako dostupno. Također, treba spomenuti vrlo prijateljne domaćine i brzi bežični internet. Omjer cijene i kvalitete je izvrstan. Svi smo se osjećali jako ugodno i rado bismo ostali još nekoliko dana.

Annette Bohe

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vrlo lijepi najmodavci, izvrsna usluga u kući i predivne mogućnosti za istraživanje područja s psom. Lijepi planinarski putevi i vrlo gostoljubivi ljudi. Potpuno odmor koji vrijedi ponoviti. Također, pohvala usluzi u Casamundo. Sve je apsolutno savršeno organizirano i provedeno. Hvala.

Emmanuel FREDON

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži francuski

smještaj vrlo prostran, čist, dobro opremljen, na mirnom mjestu. Predivan pogled na planine

čišćenje - porez je nesrazmjeran. 95€ za

- samo 6 osoba iako kuća može primiti puno više ljudi, nismo imali pristup (ni potrebu) određenim sobama. Zašto onda platiti punu cijenu?

- samo 2 NOĆI, a cijeli dan smo bili vani, suvišno je reći da stan nije bio prljav

- osim toga, čistili smo, brisali mjesta koja smo prošli, mjesta gdje smo jeli, jer smo civilizirani ljudi!

suvišno je reći da je stan bio besprijekoran pri našem odlasku, samo trebalo je promijeniti posteljinu i prebrisati pod. Unatoč tome, naš domaćin nam nije vratio ni jedan cent poreza na čišćenje.

To je zaista nepošteno s vaše strane. Na internetu oglašavate privlačne cijene, a onda shvatimo da se cijena povećava za jednu trećinu. To je zaista lako zaraditi novac. Osim toga, rezervacija je napravljena preko njemačke stranice, nisam primijetio ovaj aspekt koji je naveden na zadnjoj stranici.

Annika Ehlke

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Prvo negativne stvari: rezervirao sam smještaj uglavnom zbog igrališta u blizini. Bili smo tamo s djecom (2 i 4). Razočaranje je bilo veliko kada su sprave na igralištu - suprotno opisu - (nije bilo trampolina) bile zaključane. Nažalost, prostor uz kuću nije bio pogodan za igre loptom i slično jer je bio potpuno zarastao.



Osim toga, bilo je bezbroj mrtvih (naravno još bolje nego živih) muha i mrava na ulazu kad smo stigli. Uspjeli smo ih pomesti. Usisavač bi ipak bio od velike pomoći. Mnogo muha zasigurno dolazi od nedostatka mreža protiv komarica. Ovo bi također jako dobro pomoglo protiv komaraca noću.



Unatoč tome, smještaj je ogroman i stoga je svakako prikladan za veliku grupu, čak i ako je u kući prilično bučno. Spavaće sobe su bile nove i čiste, a kreveti udobni. Tu je bio i krevetić, koji se mogao gurnuti do kreveta za jednu osobu (jedna strana otvorena). Bilo je 4 kupaonice i wc-a, te 6 spavaćih soba (od toga 4 na 1. katu, 2 u prizemlju). Kuhinja (na 1. katu) je također bila nova i dobro opremljena. Nedostajali su nam samo mjerna posuda i škare. Namještaj u dnevnom boravku, s druge strane, nije bio baš privlačan. Terasa je bila ogromna i imala je prekrasan pogled. Dobili smo Salzburgerland Card za stvari koje trebamo raditi i obavili smo puno stvari unutar 1 sata vožnje. Djeci je izbor vanjskih bazena u okolici i izleta bio odličan.



Pekaru u blizini nismo našli. No, automobilom se brzo može doći do raznih trgovačkih sadržaja.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Skijaški odmor

Broj objekta: 300465

Posljednje ažuriranje: 07.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/300465.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Piesendorf» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 17 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat