Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Sayalonga

maks.  6   Gosta/Gostiju
280m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
280m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: VTAR/MA/02633

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem i kadom

gostinski toalet 3


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 12 km

12 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Zračna luka 65 km Aeropuerto de Málaga (AGP)

65 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


20 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Corina Driessen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Soliman Ben Seddik

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Mitchum Labeye

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Joachim Fenzl

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Jim Mispelblom Beijer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prostrana, vrlo njegovana kuća uređena na nevjerojatno lijepoj lokaciji. Otvorena kuhinja je potpuno opremljena. Druga dnevna soba s velikim TV-om. Prostrane spavaće sobe. Sve u izvrsnom stanju održavanja. Dodatni suncobran na terasi bio bi poželjan. Prilazni put je malo uski i loše popločan.

Gail Bell

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Voznja do vile nije za slabe srce, pogotovo noću. Vila sama po sebi je prve klase, sa svim modernim pogodnostima, vrlo udobnim krevetima. Jedina negativna strana je što mreže protiv insekata nisu dobro postavljene, kuhinja je konstantno puna komaraca, vjerojatno ulaze kroz nape. Oko kuće ima puno cvijeća i biljaka, opet smo bili napadnuti od komaraca noću pa smo iskoristili prostrani dnevni boravak s TV-om / Netflixom. Fantastičan tuš, puno vruće vode i odličan pritisak vode. Mnogo divljih životinja!! Vrlo mirno i opuštajuće.

Jaouad Fahchouch

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Divan boravak na prekrasnoj lokaciji. Spektakularan pogled na planine i more. Simpatična i susretljiva domaćica. Opasne priče o putu do vile može se uzeti s rezervom, nije tako strašno ako znate malo voziti.

Frank van der Klooster

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Već mnogo godina dolazimo u Andaluziju i rezervirali smo ovu prekrasnu kuću u Sayalongi. Kuća ima prekrasan položaj i lijep pogled prema planinama i moru. Kuća ispunjava sve želje, čista je i prostrana. Malo je šteta što ventilator ne radi, ali vjerojatno će biti popravljen zimi. Također, jedna od kupaonica nije bila u funkciji, ali s 4 kupaonice i 3 spavaće sobe to nije stvarno ometajuće. Terasa je prostrana, a bazen je divan. Ležaljke su odlične i sunca ima sve do zalaska sunca. Supermarketi su obilno opskrbljeni u Caleti. Samo trebate sići s brda i pratiti 7206 preko Algorobba do Caleta. Caleta također ima luku gdje možete iznajmiti čamac. Sve u svemu, proveli smo lijepo vrijeme ovdje i definitivno preporučujemo ovu kuću i lokaciju. Frank i Carla.

Kim Nygård

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Fantastična kuća s pogledom još spektakularnijim nego na slikama. Ipak, imali smo nekoliko problema. Hladnjak je bio pokvaren kad smo stigli. Čistačica je brzo reagirala i sljedeći dan donijela mali zamjenski, a serviser je popravio pokvareni hladnjak nekoliko dana kasnije. No, ovakvo prekrasno mjesto zaslužuje bolju brigu. Mnoge su stvari bile pokvarene. Mnoge su svjetiljke bile pokvarene, poput u blagovaonici, kuhinji, stubištima do 1. kata, neke vanjske svjetiljke, nijedan od satelitskih prijemnika nije radio, kuhinjski ventilator je bio mrtav, jedan od klima uređaja je loše radio, a jedan od WC-ova nije htio ispravno isprazniti. Također, mnoge su ručice na vratima bile labave ili slomljene. Domar bi trebao popraviti ove stvari prije dolaska budućih gostiju. Onda bi to mjesto bilo apsolutno savršeno. Neke preporuke za buduće goste: Držite vrata zatvorenima ako ne želite da vam kuća bude puna komaraca i osa. Auto je ovdje obavezan, i NEMOJTE stići po prvi put po mraku. Ceste ovdje mogu biti malo zastrašujuće prvi put. GPS ponekad sugerira najkraći put s autoceste, ali NEMOJTE ga odabrati. Prvo se vozite do Sayalonge i ONDA možete vjerovati GPS-u. Taj put je malo duži, ali brži i sigurniji. Stvarno smo uživali u boravku i voljeli bismo se vratiti.

Reshma Bissumbhar

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Nažalost, zbog okolnosti nas upravitelj nije dočekao kako bi nas odveo do kućice, pa smo morali sami navigirati kroz prilično zastrašujući put prema gore bez zaštitnih ograda i oštrih zavoja koje nismo mogli vidjeti, a povremeno bismo nailazili na suprotna vozila koja su jedva prošla. Kućica je na prvi pogled bila predivna, ali nažalost je imala nekoliko nedostataka. Sredinom odmora se pokvario WC i nakon kontakta s upraviteljem rečeno nam je da će biti popravljen prvog radnog dana, ali nažalost to se nije dogodilo i kontakt s upraviteljem je prekinut. Položaj kućice je bio predivan sa iznimnim pogledom i divnim bazenom koji je bio jako čist. Spavaće sobe su bile u redu, samo je u spavaćoj sobi na donjem katu nedostajala klima uređaj, što je ipak bio veliki razočaranje. 4 kupaonice su bile odlične, samo je čišćenje moglo biti bolje. Na kraju smo ipak imali predivan odmor sa obitelji i puno smo koristili roštilj. Zahvaljujući tome što se kuća nalazi na pola puta na brdu s pogledom na more, nije bilo prevruće i često smo osjećali ugodan povjetarac što je učinilo boravak na otvorenom vrlo ugodnim.

Jaouad Fahchouch

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Predivan boravak na prekrasnoj lokaciji.

Spektakularni pogled na planine i more.

Ugodna i korisna domaćica.

Strašne poruke o cesti do vile se mogu uzeti s malom količinom soli, ako imate malo iskustva u vožnji, nije tako strašno.

Gail Bell

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Vožnja do vile nije za one sa slabim srcem, pogotovo noću



Sama vila je prvoklasna, sve je moderno opremljeno, vrlo udobni kreveti, jedina mana je što mreže protiv muha nisu dobro postavljene, kuhinja je stalno bila puna komaraca, možda su dolazili iz nape.



Puno cvijeća i biljaka oko kuće, ponovno su nas noću napali komarci pa smo iskoristili prostrani dnevni boravak s TV-om / Netflixom.

Fantastičan tuš, puno tople vode, odličan pritisak vode.



Puno divljih životinja!!

Vrlo mirno i opuštajuće.

Jim Mispelblom Beijer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prostrana, dobro održavana namještena kuća na nevjerojatno lijepoj lokaciji. Otvorena kuhinja je potpuno opremljena. Druga dnevna soba s velikim TV-om. Prostrane spavaće sobe. Sve to u izvrsnom stanju. Poželjan bi bio dodatni suncobran na terasi. Prilazni put je nešto uži i loše asfaltiran.

Kim Nygård

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Fantastična kuća s pogledom još spektakularnijim nego na slikama.

Ipak, doživjeli smo nekoliko problema. Hladnjak se pokvario kad smo stigli. Domaćica je ipak brzo reagirala i dan poslije dobila je malu rezervu, a majstor je nekoliko dana kasnije popravio pokvareni hladnjak. Ali lijepo mjesto poput ovoga zaslužuje bolju brigu. Puno drugih stvari je također polomljeno. Mnoga svjetla su pokvarena, primjerice u blagovaonici, kuhinji, stepenicama do 1. kata, neka vanjska svjetla, nijedan od satelitskih prijemnika nije radio, kuhinjski ventilator je bio mrtav, jedan od klima uređaja je loše radio, a jedan WC nije htio ispirati. Također, mnoge su ručke bile labave ili slomljene. Domar bi te stvari trebao popraviti prije budućih gostiju.

Onda bi ovo mjesto bilo apsolutno savršeno.



Nekoliko savjeta za buduće goste:

Držite vrata zatvorena ako ne želite da kuća bude puna komaraca i osa.

Automobil je ovdje obavezan i NEMOJTE prvi put dolaziti po mraku. Ovdašnje ceste prvi put mogu biti pomalo zastrašujuće. GPS ponekad predlaže najkraći put od autoceste, ali NEMOJTE to odabrati. Prvo vozite do Sayalonge, a ONDA možete vjerovati GPS-u. Taj put je malo duži, ali brži i sigurniji.



Zaista smo uživali u našem boravku i rado bismo se vratili.

Frank van der Klooster

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dolazimo u Andaluziju mnogo godina i rezervirali smo ovu lijepu kuću u Sayalongi. Kuća ima prekrasan položaj i ima prekrasan pogled na planine i more. Kuća zadovoljava sve uvjete te je čista i prostrana. Malo je šteta što napa nije radila, ali to će se vjerojatno popraviti na zimu. Jedna od kupaonica također nije bila u funkciji, ali s 4 kupaonice i 3 spavaće sobe, to nije baš uznemirujuće. Terasa je prostrana, a bazen prekrasan. Ležaljke su super i imate sunca do zalaska sunca. Supermarketi u Caleti su bogato opskrbljeni. Samo se trebate spustiti niz planinu i slijediti 7206 pored Algorobba do Calete. Ćaleta također ima lučicu u kojoj možete iznajmiti brod.

Sve u svemu, bilo nam je lijepo ovdje i svakako možemo preporučiti ovu kuću i lokaciju.



Frank i Carla

Jaouad Fahchouch

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prekrasan boravak na prekrasnoj lokaciji.

Spektakularan pogled na planine i more.

Lijepa i uslužna domaćica.

Zastrašujuće izvještaje o cesti do vile možete uzeti s rezervom, ali nije loše ako se možete malo voziti.

Gail Bell

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži engleski

Vožnja do vile nije za one sa slabim srcem, pogotovo noću



Sama vila je prvoklasna, sve je moderno opremljeno, vrlo udobni kreveti, jedina mana je što mreže protiv muha nisu dobro postavljene, kuhinja je stalno bila puna komaraca, možda su dolazili iz nape.



Puno cvijeća i biljaka oko kuće, ponovno su nas noću napali komarci pa smo iskoristili prostrani dnevni boravak s TV-om / Netflixom.

Fantastičan tuš, puno tople vode, odličan pritisak vode.



Puno divljih životinja!!

Vrlo mirno i opuštajuće.

Jim Mispelblom Beijer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Prostrana, dobro održavana namještena kuća na nevjerojatno lijepoj lokaciji. Otvorena kuhinja je potpuno opremljena. Druga dnevna soba s velikim TV-om. Prostrane spavaće sobe. Sve to u izvrsnom stanju. Poželjan bi bio dodatni suncobran na terasi. Prilazni put je nešto uži i loše asfaltiran.

Kim Nygård

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži engleski

Fantastična kuća s pogledom još spektakularnijim nego na slikama.

Ipak, doživjeli smo nekoliko problema. Hladnjak se pokvario kad smo stigli. Domaćica je ipak brzo reagirala i dan poslije dobila je malu rezervu, a majstor je nekoliko dana kasnije popravio pokvareni hladnjak. Ali lijepo mjesto poput ovoga zaslužuje bolju brigu. Puno drugih stvari je također polomljeno. Mnoga svjetla su pokvarena, primjerice u blagovaonici, kuhinji, stepenicama do 1. kata, neka vanjska svjetla, nijedan od satelitskih prijemnika nije radio, kuhinjski ventilator je bio mrtav, jedan od klima uređaja je loše radio, a jedan WC nije htio ispirati. Također, mnoge su ručke bile labave ili slomljene. Domar bi te stvari trebao popraviti prije budućih gostiju.

Onda bi ovo mjesto bilo apsolutno savršeno.



Nekoliko savjeta za buduće goste:

Držite vrata zatvorena ako ne želite da kuća bude puna komaraca i osa.

Automobil je ovdje obavezan i NEMOJTE prvi put dolaziti po mraku. Ovdašnje ceste prvi put mogu biti pomalo zastrašujuće. GPS ponekad predlaže najkraći put od autoceste, ali NEMOJTE to odabrati. Prvo vozite do Sayalonge, a ONDA možete vjerovati GPS-u. Taj put je malo duži, ali brži i sigurniji.



Zaista smo uživali u našem boravku i rado bismo se vratili.

Frank van der Klooster

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Dolazimo u Andaluziju mnogo godina i rezervirali smo ovu lijepu kuću u Sayalongi. Kuća ima prekrasan položaj i ima prekrasan pogled na planine i more. Kuća zadovoljava sve uvjete te je čista i prostrana. Malo je šteta što napa nije radila, ali to će se vjerojatno popraviti na zimu. Jedna od kupaonica također nije bila u funkciji, ali s 4 kupaonice i 3 spavaće sobe, to nije baš uznemirujuće. Terasa je prostrana, a bazen prekrasan. Ležaljke su super i imate sunca do zalaska sunca. Supermarketi u Caleti su bogato opskrbljeni. Samo se trebate spustiti niz planinu i slijediti 7206 pored Algorobba do Calete. Ćaleta također ima lučicu u kojoj možete iznajmiti brod.

Sve u svemu, bilo nam je lijepo ovdje i svakako možemo preporučiti ovu kuću i lokaciju.



Frank i Carla


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 306218

Posljednje ažuriranje: 20.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/306218.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Sayalonga» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 20 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat