Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

koliba Odmor za igrače golfa Antequera

maks.  6   Gosta/Gostiju
140m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
140m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: CR/MA/00464

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Bazen
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 3


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Mikrovalna pećnica
Pećnica

Uređaji i pribori

Bicikli
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 30 km

30 km

Mogućnost kupovine 13 km

13 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 15 km

15 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


19 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.6 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.6 Servis
4.6 Položaj
4.6 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Luc Basstanie

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Patrick PANNET

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži francuski

Maarten Preneel

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Prošao je divan odmor u toplom Andaluziji. Cortigo los olivos nalazi se u ruralnom unutrašnjosti "u sred nigdje". To treba doslovno shvatiti. Velika prednost je što je tamo nevjerojatno mirno, veliki nedostatak je što na seoskom području imate prilično problema s letećim kukcima. Ti dosadni insekti također su uzrokovali da planirano mjesto za roštiljanje vani nije korišteno. Pastir s kozama povremeno prođe pored vas s mnogo zvukova zvona, inače tamo ništa ne čujete niti vidite. Bazen je vrlo velik i čist, ali pazite s malom djecom jer je prilično dubok. Kupovina također može biti malo teža, najbliža pekara udaljena je otprilike 3 km u La Joyi. Međutim, ujutro između 8:30 i 9 sati prolazi tri pekara s kamionetom u zaselku "Los Nogales". U La Joyi postoji i mala trgovina, ali tamo ćete pronaći samo najosnovnije stvari. Veće kupovine mogu se obaviti na 15 km udaljenom Antequeri. To je također vrlo ugodan gradić za šetnju. Preporuka - na Alcazabi u Antequeri postoji lijepa terasa s prekrasnim pogledom gdje služe vrlo ukusnu paellu. Ukratko, lijepa kućica s jedinstvenim položajem, savršena baza za vožnju po cestama...

FMLJ Van Camfort

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ova kuća je stvarno preporučljiva za sve koji uživaju u miru i prirodi. Nalazi se u vrlo tihoj okolini (malo selo Los Nogales); gdje je vrijeme stalo. Pogledi su zadivljujući, a navečer možete uživati u predivnom zalasku sunca. Svaki dan možete vidjeti i čuti stotine koza koje zajedno s pastirom idu u planine. Čak i nakon 2 tjedna smo se i dalje vraćali gledati. Samo brati smokve i grožđe u vlastitom vrtu je divno. Privatni bazen je vrlo dobro održavan i ima izvrsnu lokaciju. Čak možete zatvoriti vrata za one koji dolaze s djecom. Budući da postoji veliki vrt (travnjak), djeca se mogu zaista razigrati kao kod kuće. U neposrednoj blizini ima puno toga za vidjeti; Antequera, Malaga, Granada, Archidona....... Ukratko, zabavno odredište. I kuća je prekrasno uređena. Sigurno ćemo se opet vratiti. Obitelj Van Camfort-Hendrickx

christophe Caurette

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži francuski

Ovo je rezervacija za izolaciju od buke i ljudi, po tome je bila uspješna osoba koja održava kuću i vrt bila je ljubazna i susretljiva, Položaj kuće je zaista ispunio ono što sam tražila.

F. De Vries

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Vratili smo se s tjedan dana Andaluzije i boravili smo u "Cortijo Los Olivos" i jako nam se svidjelo. Prelijepa okolina i s terase se pruža zadivljujući pogled na planine. Ipak, zaista morate voljeti mir: za (male) djecu nema puno aktivnosti osim bazena. Odlična kuća s 3 spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom s WC-om, što smo mi jako voljeli. Ipak smo smatrali da su kreveti malo tvrdi. Vlasnica je bila lako dostupna i kada nismo znali kako radi plinska boca i grijanje (u travnju), radnik je došao riješiti problem u roku od četvrt sata. Kuća je bila čista, za vrt i bazen je također dolazio netko. Ipak, prvi put smo se malo izgubili, jako mala, nejasna ploča na kraju je označila kuću, što u mraku uopće ne biste mogli vidjeti. Najbliži, malo veći grad Antequera, bio je oko 15 kilometara udaljen. Simpatične trgovine i dobri supermarketi. Ukratko, pravi preporuka!

Gerrit Jan Hulleman

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

U proljetnom odmoru 2014. godine proveli smo tjedan dana kao obitelj od 4 osobe u ovoj kući za odmor. Kuća je odmah okružena sa tri farme koza. Stoga smo tijekom cijelog odmora imali nevjerojatan problem s muhama. Nažalost, bilo je nemoguće jesti vani. Kuća se također nalazi na velikoj udaljenosti od bilo koje značajne lokacije. Kuća je prostrana, vrlo potpuno namještena i dobro održavana. Također, vrt (pun biljaka) je lijepo uređen. Doček (s namirnicama) je bio vrlo prijateljski.

G.J. Van Der Windt

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Fantastična kuća s puno prostora unutar i izvan kuće. čak i s lošijim vremenom imate lijep prostor za boravak. Pogled s terase je spektakularan. Bazen je divan. To je odlična polazišna točka za posjet Malagi, Granadi, Cordobi, Sevilli i prirodnom parku El Torcal. Također, grad Antequera (najbliži grad) je vrlo šarmantan. Nakon intenzivnog dana u velikom gradu, uzeli smo dan odmora pored bazena. Idealna kombinacija za našu obitelj s djecom od 9 i 12 godina. Po dolasku su posvuda bile svježe cvjetove i košara s namirnicama. Na taj način smo se osjećali vrlo dobrodošlim. Ova kuća se preporučuje kao tipična španjolska kuća u vrlo mirnom okruženju koje čini dobru polazišnu točku za posjet gradovima u Andaluziji.

D.A.J. De Ruiter

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Gospodarska zgrada "Cortijo Los Olivos" nalazi se u vrlo lijepom okruženju u planinama. Kada smo stigli, mali selo Los Nogales bilo je blizu kuće, u oblacima. Bili smo iznenađeni što smo je odmah pronašli u gustoj magli (dobri uputi!). Bez ovog opisa nikada je ne biste pronašli!!!!! To upućuje na to da se Los Olivos nalazi u mirnom okruženju. Kada smo otvorili vrata, odmah smo ušli u blagovaonicu. Mi i naši prijatelji bili smo zapanjeni i nekoliko minuta samo zurili u vrlo ukrašenu sobu. Naša reakcija bila je: "koliko je ovo cool.....kako lijepo.....pogledaj ove kupaonice (u svakoj sobi vlastita luksuzna kupaonica)". Namještaj je doista vrlo lijep i u španjolskom stilu. Tamo je također bila boca vina sa čašama i lijepim dobrodošlicom. Dobra prezentacija! Pogled s terase na brda je sjajan, možete satima gledati. Nažalost, imali smo samo 3 lijepa dana, ostali dani kuća je bila u magli. To nije pokvarilo zabavu. Čim smo sišli u Antequeru, bili smo usred sunca. Antequera je također vrijedna posjete. Kuća je strateški vrlo povoljno smještena za izlete u Cordobu, Granadu, Nerju (špilje) i Malagu. Ukratko, jako smo se dobro zabavili i kuća je apsolutno preporučljiva (osjećate se kao bogataš). Dick de Ruiter

D.A.J. De Ruiter

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ladanjska kuća "Cortijo Los Olivos" nalazi se u vrlo lijepom području u planinama. Kad smo stigli, malo selo Los Nogales bilo je blizu kuće, u oblacima. Čudilo nas je što smo ga odmah pronašli u gustoj magli (dobar smjer!). Bez ovog opisa nikada ga nećete pronaći!!!!! To već govori da se Los Olivos nalazi u mirnom području. Kad smo otvorili vrata, ušli smo direktno u blagovaonicu. Mi i naši prijatelji stajali smo otvorenih usta i nekoliko minuta gledali očima u vrlo ukusno uređenu prostoriju. Naša reakcija je bila: "ovo je cool..... kako je lijepo..... pogledajte te kupaonice (svaka soba ima svoju luksuznu kupaonicu)". Dekor je stvarno vrlo lijep iu španjolskom stilu.
Bila je tu i spremna boca vina s čašama s lijepim pismom dobrodošlice. Dobra prezentacija!

Pogled s terase na brežuljke je nevjerojatan, možete ga gledati satima. Nažalost imali smo samo 3 lijepa dana, ostale dane je kuća bila u magli. Ovo nije moglo pokvariti zabavu. Čim ste se odvezli do Antequere, bili ste usred sunca. Antequera također vrijedi posjetiti.

Kuća je strateški vrlo povoljna za izlete u Cordobu, Granadu, Nerju (spilje) i Malagu.

Ukratko, bilo nam je super i kuća je svakako preporuka (osjećate se kao bogat čovjek).

Dick de Rider

JH Muijderman

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Prekrasna moderna kuća s udobnim vanjskim prostorom za sjedenje u prekrasnom okruženju. Opis rute fino i ugodan doček uz košaru s osnovnim potrepštinama. Naša su djeca uživala u prostranim spavaćim sobama i privatnim kupaonicama. Nažalost, imali smo jako loše vrijeme i nismo mogli dovoljno uživati u prekrasnom pogledu i bazenu; možda dobar razlog da se opet vratim. Zvona mnogih koza u tom području bila su vrlo umirujuća.

F. De Vries

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Upravo smo se vratili s jednotjednog boravka u Andaluziji i odsjeli u "Cortijo Los Olivos" i stvarno smo uživali. Prekrasan ambijent i s terase imate prekrasan pogled na planine. Ipak, morate voljeti mir: za (malu) djecu nema baš puno posla osim bazena. Odlična kuća s 3 spavaće sobe, sve 3 s vlastitom kupaonicom s wc-om, nešto što nam se jako svidjelo. Ipak, kreveti su nam bili malo tvrđi.Do vlasnika je bilo lako doći i kada nismo znali kako radi plinska boca i grijanje (April), u roku od petnaestak minuta došla je djelatnica koja nam je riješila problem. . Kuća je bila čista, netko je također došao do vrta i bazena. Bilo je to prvi put da se traži, vrlo mali, nejasan znak na kraju je pokazao kuću, nešto što bi bilo apsolutno nemoguće vidjeti u mraku. malo veći grad od Antequere, bio je udaljen oko 15 kilometara. Lijepe trgovine i dobri supermarketi.
Ukratko, topla preporuka!

FMLJ Van Camfort

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ova kuća je preporučljiva za svakoga tko uživa u miru i prirodi. Nalazi se u vrlo mirnom području (malo selo Los Nogales); gdje je vrijeme neko vrijeme stalo. Pogledi oduzimaju dah, a navečer možete uživati u prekrasnom zalasku sunca. Svaki dan vidite i čujete stotine koza koje se s pastirom kreću u planine. Čak i nakon 2 tjedna ipak smo otišli provjeriti. Blaženstvo je brati smokve i grožđe u vlastitom vrtu. Privatni bazen je vrlo dobro održavan i ima izvrsnu lokaciju. Možete ga čak i zatvoriti kapijom za one koji dolaze s djecom. Obzirom da postoji veliki vrt (travnjak), djeca se stvarno mogu razigrati, baš kao kod kuće. U neposrednoj blizini ima što vidjeti; Antequera, Malaga, Granada, Archidona....... Ukratko, lijepa destinacija.
Kuća je također lijepo uređena.Svakako ćemo se vratiti. Obitelj Van Camfort-Hendrickx

christophe Caurette

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži francuski

rezervat je biti izoliran od buke i ljudi, jer to je uspjeh
osoba koja održava kuću i vrt je bila ugodna i korisna.
domaća salata je stvarno odgovorila na ono što sam tražila

Maarten Preneel

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Provedite prekrasan odmor u toploj Andaluziji. Cortigo los Olivos nalazi se u ruralnoj unutrašnjosti 'usred ničega'. To se može shvatiti doslovno. Velika prednost je što je nevjerojatno tih, veliki nedostatak je što imate prilično problema s letećim kukcima na farme. Ovi dosadni insekti također su se pobrinuli da se prostor za roštilj koji je postavljen vani ne koristi. Dežurni uzgajivač koza povremeno prijeđe vaš put uz mnogo zvona, inače nećete ništa čuti ni vidjeti. Kupaonica za bujanje je vrlo velika i čista, ali budite oprezni s malom djecom jer je dosta duboko. Kupovina je također malo teža, najbliža pekara je + - 3 km u la joyi. noge". U la joyi također postoji mala tienda, ali tamo ćete samo pronađite najnužnije stvari. Veću kupnju možete obaviti 15 km dalje u Antequeri. Ovo je također vrlo ugodno mjesto za šetnju. Savjet za lcazaba van antequerra ima prekrasnu terasu s prekrasnim pogledom gdje poslužuju vrlo ukusnu paellu.Ukratko, lijepa kuća s jedinstvenom lokacijom, savršena baza za izlete ...

G.J. Van Der Windt

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Fantastična kuća s puno prostora u kući i oko nje. Čak i uz lošije vrijeme imate lijep prostor za boravak. Pogled s terase je spektakularan. Bazen divan. Odlična je baza za odlazak u Malagu, Granadu, Cordobu, Sevillu i rezervat prirode El Torcal. Grad Antequera (najbliži grad) također je vrlo šarmantan.
Nakon intenzivnog dana u velikom gradu, odmorili smo se na bazenu. Idealna kombinacija za našu obitelj s djecom od 9 i 12 godina.
Po dolasku posvuda je bilo svježeg cvijeća i košara s namirnicama. Osjećali smo se dobrodošli na ovaj način.
Ova kuća se preporučuje kao tipična španjolska kuća u vrlo mirnom području, što je dobra baza za posjet gradovima u Andaluziji.

S. Suter

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Lijepo i udobno namještena kuća sa prostranom terasom i malim bazenom (na slici izgleda veći). Uznemirila je samo čitava invazija muha. Područje je vrlo ruralno i pomalo ste na kraju svijeta - i bez interneta. Morate se voziti prilično daleko da biste otišli u kupovinu. Volimo takve stvari, ali definitivno nije za svakoga.

Gerrit Jan Hulleman

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Za svibanjske praznike 2014. proveli smo tjedan dana u ovoj kući za odmor kao obitelj s 4 osobe. Kuću neposredno okružuju tri farme koza. Kao rezultat toga, imali smo nevjerojatnu količinu problema s letenjem tijekom cijelog odmora. Nažalost, bilo je nemoguće jesti vani. Nadalje, kuća se nalazi na velikoj udaljenosti od svih mjesta vrijednih spomena. Kuća je također prostrana, vrlo potpuno namještena i dobro održavana. Osim toga, vrt (pun biljaka) je također lijepo uređen. Recepcija (s namirnicama) bila je vrlo ljubazna.

Johan Maris

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Vikendica se nalazi u lijepom kraju, gdje svakodnevno kozari sa svojim kozama (sa zvonima) idu u planinu. Ovo je logično jedno iskustvo za malu djecu, ai mi sami smatramo da je dobro mjesto za odlazak s malom djecom, s obzirom na okruženje, mir i bazen.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 307083

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/307083.htm


«koliba Odmor za igrače golfa Antequera» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 19 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina