Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Rieti

maks.  3   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
1 spavaća soba
0  Kupaonica
maks. 3  Gosta/Gostiju
50m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: 7185

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Teniski teren
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Ležaljke
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

podobno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 3

1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 20 km

20 km

Mogućnost kupovine 2.5 km

2.5 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 2.5 km

2.5 km

Zračna luka 90 km

90 km

Kolodvor 5 km

5 km

Izlaz s autoceste 12 km

12 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


15 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.6 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.6 Servis
4.6 Položaj
4.6 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Matthijs Toorenburg

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Samantha van der Duin

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Marcella Dompeling

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo predivan odmor u kući za odmor Martino. Domaćica Fransesca bila je jako prijateljska i susretljiva. Jeli smo izvrsno u restoranu koji također posjeduje, a koji je udaljen 10 minuta vožnje. Položaj kuće za odmor je vrlo povoljan u odnosu na Rim i ima lijep pogled. Kuća je bila uredno uređena, lijep vrt i predivan bazen. Ukratko, imali smo predivan odmor ovdje.

Linda Emmery

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastičan odmor u Selcima u ovom apartmanu. Uživali smo u prekrasnom pogledu na brežuljke, dolinu i miran i lijep vrt s maslinama, biljkama i cvijećem. Kuća je prekrasno renovirana. Apartman je prostran, čist, s potpuno opremljenom kuhinjom. Apartman je vrlo lijepo namješten s pažnjom za detalje i autentičan. I ima lijep krevet! Kad je vani toplo, apartman ostaje hladan. U velikom vrtu uživali smo u pogledu u hladu i doručkovali i ručali na ugodnoj terasi. Okolina i okolica su vrlo slikovite. Uživali smo u vrlo dobrom ručku i večeri u području za malo novca. Rim je lako obići vlakom. Domaćica Francesca fantastično se brinula o nama. Srdačno nas je dočekala po dolasku i pobrinula se da nam ništa ne nedostaje. Francesca i njezina obitelj učinili su sve kako bi se osjećali dobro! Rado bismo se vratili ponovno!

Simone Borst

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Kad smo stigli, bilo je vrlo lijepo iznenađenje! Vrata su se otvorila i imali smo prekrasan pogled na bazen i s bazena ogledan ogroman pogled na planine. Okolina je vrlo lijepa, vrlo zelena i vrlo mirna. Stvarno je kao selo, pa čak ni ulica u navigaciji zapravo nije bila tamo gdje nas je navigacija poslala. Zato smo morali malo tražiti mjesto, na kraju smo nazvali, ali vlasnica Francesca ne govori engleski. Srećom, tu je bila druga par, oni su nam pomogli dalje. Vlasnica je super ljubazna! Ona i njeni roditelji rade sve kako bi vaš odmor bio glatko. Imaju i restoran 2 km dalje gdje smo večerali 2 puta. Dobra hrana i odlično vino! Bazen je bio otvoren iako je u opisu pisalo da je samo u srpnju i kolovozu bio otvoren, što je bilo vrlo ugodno! Apartman je bio u redu, sve je bilo tu. No, krevet bi trebali zamijeniti, bio je prilično klimav. Sve u svemu, imali smo super opuštajući odmor, otišli smo jedan dan u Rim i jednu večer u Tivolli, što je također stvarno preporučljivo! Vrlo slikovito i stvarno talijanski. Ostalih dana smo uživali uz bazen i šetali. Ako dolazite radi odmora, ovo je definitivno mjesto za vas! Sigurno ćemo se vratiti.

A.p.m. Willems

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Gostoljubivost Francisce, lijepa lokacija kućice, prekrasno okruženje bile su vrlo ugodne. Dobar krevet, lijepa mala kućica, jedino opremljenost kuhinje ima mjesta za poboljšanje: plastični tanjuri, nema zdjela za juhu, nema dubokih tanjura, nema vinskih čaša, raznobojno posuđe. To je stvarno bilo steta i zapravo jedini nedostatak.

Renske Lambregts

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Kakvo divno mjesto! Toplo smo dočekani od strane Francesce u njenom restoranu. Odvela nas je do kućice, u selu malo dalje. Malo, sa divnim vrtom i prekrasnim pogledom. Kućica je bila odlična i opremljena svim udobnostima. Ako moram spomenuti manu, bila bi tuš kabina, malo skučena i s malo pritiska. Bazen je bio vrlo ugodan. Na centralnom terasu je Wi-Fi točka. Cijeli smo tjedan skoro imali kompleks za sebe. Svakako idite jesti kod Francesce! Nema jelovnika, kažete što želite i to će biti napravljeno. Vikendom možete jesti ukusne pizze. Na 10 minuta vožnje su benzinska crpka i supermarket. Riet, Tivoli i Rim su dostupni unutar sat vremena. Ne uzimajte autocestu, već vozite kroz planine. Predivni pogledi!! Tu je informativna mapa i ako nije, Francesca će vam rado pomoći. Ovdje bih rado opet provela tjedan dana. Imali smo vrhunski odmor!

Linda Emmery

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastičan odmor u Selcima u ovom apartmanu.



Uživali smo u prekrasnom pogledu na brda, dolinu i tišinu i prekrasan vrt sa stablima maslina, biljkama i cvijećem. Kuća je lijepo renovirana. Apartman je bio prostran, čist, s potpuno opremljenom kuhinjom.

Apartman je vrlo lijepo namješten s pažnjom na detalje i autentičan. I ima lijep krevet! Kada je vani toplo, stan ostaje hladan.



U velikom vrtu smo uživali u pogledu u hladovini i doručkovali i ručali na ugodnoj terasi.



Okruženje i okolina vrlo su slikoviti. Uživali smo u vrlo dobrom ručku i večeri u okolici za malo novca. Rim je lako obići vlakom.



Domaćica Francesca se fantastično brinula o nama. Po dolasku nas je jako toplo dočekala i pobrinula se da nam ništa ne nedostaje. Francesca i njezina obitelj učinili su sve da se osjećamo dobro! Rado bismo se ponovno vratili!

Marcella Dompeling

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo prekrasan odmor u kući za odmor Martino. Domaćica Fransesca bila je vrlo ljubazna i uslužna. Imali smo ukusan obrok u restoranu koji također posjeduju i koji je udaljen 10 minuta vožnje.

Lokacija kuće za odmor je vrlo povoljna u odnosu na Rim i ima prekrasan pogled. Kuća je bila lijepo uređena, prekrasan vrt i lijep bazen. Ukratko, ovdje smo imali prekrasan dobro održavan odmor.

Simone Borst

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Jednom kada je stigao, bilo je vrlo lijepo iznenađenje! Ludilo se otvorilo i kakav prekrasan ulaz, pogled na bazen i iz bazena divovski pogled na planine.

Okolina je vrlo lijepa, vrlo zelena i vrlo tiha. Stvarno je selo, čak ni ulica u navigaciji zapravo nije bila tamo gdje nas je navigacija poslala. Zbog toga smo neko vrijeme morali tražiti mjesto, na kraju smo pozvali, ali vlasnica Francesca ne govori engleski. Srećom bio je još jedan par, oni su nam pomogli dalje. Vlasnik je super sladak! Zajedno s njezinim roditeljima čine sve kako bi vaš odmor protekao u najboljem redu. Imaju i restoran 2 km dalje, ovdje smo jeli dva puta. Dobra hrana i ukusno vino! Bazen je također bio otvoren kao i obično, dok je u opisu pisalo da je otvoren samo u srpnju i kolovozu, tako da je ovo bilo jako lijepo! Stan je u redu, sve je bilo tu. Možda će mi obnoviti krevet, bio je prilično raskliman. Sve u svemu, imali smo super lijep opuštajući odmor, 1 dan do Rima i 1 večer do Tivollija, također visoko preporučeno! Vrlo slikovito i istinski talijanski. Ostatak dana uz bazen i šetnju. Ako se dolazite odmoriti, onda ste ovdje sigurno na pravom mjestu! Sigurno ćemo se opet vratiti.

Joost Pronk

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Nakon prijave u restoranu vlasnika, uputila nas je prema prekrasnom imanju u Selcima. Kad smo stigli, objasnila nam je nekoliko stvari o smještaju i našem boravku. Kućica je bila u redu, ali posebno smo uživali u ostatku imanja: posebno smo voljeli lijep bazen i prekrasan pogled. Ako tražite miran odmor u talijanskim brdima, toplo vam možemo preporučiti ovaj smještaj.

M Tromp

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Posjetili smo ovu kuću nakon glavne sezone. Ljubazno su nas primili u obiteljskom restoranu i odveli u vikendicu. Tamo su nas vodili i dobili neke informacije o području. Teren i bazen održavaju se urednim i čistim. Kućica je bila ugodna i opremljena lijepim tušem. Dan se može planirati u prostoru za sjedenje pod krovom jer postoji odličan WiFi. Područje je prekrasno s mogućnostima za planinarenje, selima i opatijama. Do Rima je sat vremena vožnje vlakom (lako za napraviti i dobro organizirano). Do Ville d'Este u Tivoliju lako možete doći automobilom. Imali smo jako lijep odmor. Domaćica želi ugoditi gostima. Daje savjete što posjetiti i mali kvar je odmah otklonjen. Također uredno: u kućicu se ulazi samo nakon konzultacije za nove ručnike ili posteljinu.

Renske Lambregts

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Kako lijepo mjesto! Francesca nas je srdačno dočekala u svom restoranu. Odvela nas je u vikendicu, jedno selo dalje. Mala, s lijepim vrtom i prekrasnim pogledom.

Kućica je bila u redu i potpuno opremljena.

Ako bih morao spomenuti negativan, to bi bio tuš, malo skučen i slab pritisak. Bazen je bio jako lijep. Wi-Fi točka nalazi se na središnjoj terasi. Imali smo kompleks za sebe gotovo cijeli tjedan. Svakako jedite kod Francesca! Jelovnika nema, kažeš što želiš i napravi se. Vikendom možete pojesti ukusnu pizzu.

Benzinska pumpa i supermarket udaljeni su 10 minuta vožnje.

Riet, Tivoli i Rim mogu se stići za sat vremena. Onda nemojte ići autocestom, nego vozite kroz planine. Sjajni pogledi!! Spremna je mapa s informacijama, a inače će vam Francesca rado pomoći. Opet bih ostao ovdje tjedan dana. Imali smo vrhunski odmor!

Desire Groen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Kućica nije bila velika, ali je bila uredna i čista, a zemljište je dobro održavano. Bazen je također bio dobar s puno ležaljki i suncobrana. Vlasnik je vrlo ljubazan i uslužan. Željeli bismo opet otići tamo.

A.p.m. Willems

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Gostoljubivost Francisce, prekrasan položaj kuće, prekrasno okruženje bili su vrlo lijepi.

Dobar krevet, lijepa mala kućica, samo kuhinjska oprema ima mjesta za poboljšanje: plastični tanjuri, bez zdjelica za juhu, bez dubokih tanjura, bez čaša za vino, miješana vrećica. To je bila prava šteta i zapravo jedina mana.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 313167

Posljednje ažuriranje: 06.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/313167.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Rieti» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 15 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina