Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Rieti

maks.  2   Gosta/Gostiju
27m²  stambena površina
1 spavaća soba
0  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
27m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: 7185

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Teniski teren
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Napa

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Ležaljke
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

podobno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 2

1 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 20 km

20 km

Mogućnost kupovine 2.5 km

2.5 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 2.5 km

2.5 km

Zračna luka 90 km

90 km

Kolodvor 5 km

5 km

Izlaz s autoceste 12 km

12 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


24 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.4 Oprema
4.4 Cijena/učin
4.4 Servis
4.4 Položaj
4.4 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Jonathan Moulin

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži francuski

G.M. Jacobs

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Richard Barendregt

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

van der Duin

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Monique Kuiperij

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kimberley Zondag

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Treba nam je pokupiti ključ u obiteljskom restoranu. Bilo je malo nejasno da li smo na pravom mjestu jer nije bilo nikoga i restoran je izgledao zatvoreno. Ipak smo samo ušli unutra i u kutu je netko čekao na nas. Dalje smo lijepo primljeni i odvedeni do apartmana s kratkim objašnjenjem, sve je bilo u redu. Apartman je ugodan i ušuškan s vrlo lijepom terasom s nadstrešnicom. Vrlo uredno održavano dvorište i bazen s udobnim ležaljkama. Svakako treba spomenuti, pogled, stvarno je predivan.

Dompeling

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo divan odmor u kući za odmor Martino. Domaćica Fransesca bila je vrlo ljubazna i susretljiva. Uživali smo u ukusnoj hrani u restoranu koji također vodi i koji je udaljen 10 minuta vožnje. Položaj kuće za odmor je vrlo povoljan u odnosu na Rim i ima lijep pogled. Kuća je bila uredno uređena, lijep vrt i predivan bazen. Ukratko, imali smo divan i dobro njegovan odmor ovdje.

K.c Knaeps

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Smeštaj je bio fantastičan, lijep apartman u kojem je sve što vam treba bilo prisutno, pogled je bio predivan, a bazen vrlo privlačan. Vlasnica je šarmantna, ugodna talijanska dama koja se vrlo brine o svojim gostima. Nijedno pitanje joj nije previše. Večera u obiteljskom restoranu Belvedere u Foranu svakako se preporučuje kako biste doživjeli talijansku kuhinju i gostoljubivost. Rado bismo se vratili!

Ghaname Reggani

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži engleski

Užasna domaćica! Vrijeme prijave je između 16:00 i 17:00. Nažalost, imali smo krajnje kašnjenje od 8 sati, zbog čega smo stigli tek u 20:00. Držali smo domaćicu stalno obaviještenu o kašnjenju. U rezervaciji je navedeno da možete preuzeti ključeve u restoranu. Kad smo stigli tamo, dobili smo grdnju jer je vrijeme prijave između 16:00 i 17:00. Rekli smo da smo imali kašnjenje od 8 sati, već smo 24 sata putovanja i jako umorni, a i naša mačka s kojom smo putovali je umorna. Nije bilo razumijevanja: ili da želimo jesti jer nas u svakom slučaju ne može povesti jer je radila u restoranu. Rekli smo da nam može dati ključ kako je navedeno u rezervaciji. To je prema njoj bilo nemoguće jer ne znamo put. Rekli smo da možemo pričekati deset minuta. Na kraju smo čekali 1,5 sat. Naručili i platili dvije pizze. Nije nam čak ponuđena ni čaša vode. Na kraju smo morali voziti za njom po mraku i neasfaltiranoj cesti s mnogo rupa. Gospođa je jurila tim putem automobilom bez obraćanja pažnje na nas. Nismo mogli držati korak s njom i na kraju smo je izgubili iz vida. Kad smo napokon stigli do kućice, ključevi su bili jednostavno u vratima. Navodna obavijest nije bila dana, a gospođa je željela davati savjete o Rimu. Naravno, bili smo vrlo umorni i nismo na to imali potrebe. Kućica je bila vrlo vruća: ispostavilo se da su namjerno otvarali prozore i zavjese zatvarali kako bi bilo vrlo vruće, a zatim ponudili klima-uređaj za 5 eura dnevno. Naravno, rekli smo da, da bismo kasnije otkrili da je kućica namjerno zagrijana. Klima uređaj je katastrofa: iz njega dolazi dim, sve su nam se odjeće crne boje! I naše su nosnice bile crne od dima. Nakon toga nismo više koristili klimu. Kućica je jednostavna, ali okolina je predivna! Vrlo lijep vrt i bazen su idealni, zaista prekrasan kompleks izvan kućice. Naznačeni WiFi ne postoji! Ona radi samo u prostoriji pored bazena, iako se oglašava sa WiFi-jem. Nema pećnicu/mikrovalnu pećnicu kao što piše u opisu i na slici. WC daska je labava pa često padaš. Kućica nije bila čista. Gospođu domaćicu vidjela sam nakon 1 tjedna i došla je nepozvana sjesti pored mene i tražiti novac za klima uređaj. Ukratko: prekrasna okolina, lijep vrt, veliki bazen, kućica minimalna, a gospođa domaćica vrlo neugodna. Šteta, jer ima puno potencijala da bude predivan kompleks. Objasnjava zašto smo gotovo uvijek bili sami tamo dva tjedna, ostale kućice su bile skoro uvijek prazne.

Borst

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kad smo stigli, bilo je jako lijepo iznenađenje! Vrata su se otvorila i pružao se prekrasan pogled na bazen i s bazena se pružao ogroman pogled na planine. Okolina je jako lijepa, puno zelenila i jako mirna. To je zaista selo, čak ni ulica u navigaciji nije bila točno tamo kamo nas je navigacija usmjerila. Zato smo morali tražiti mjesto, na kraju smo nazvali, ali vlasnica Francesca ne govori engleski. Srećom, bila je još jedna par, koji su nam pomogli dalje. Vlasnica je izuzetno ljubazna! Ona i njezini roditelji rade sve kako bi vaš odmor bio što lakši. Imaju i restoran 2 km dalje, gdje smo jeli 2 puta. Dobra hrana i divno vino! Bazen je bio otvoren, iako je u opisu pisalo da je otvoren samo u srpnju i kolovozu, tako da nam je to bilo jako lijepo! Apartman je bio u redu, sve je bilo prisutno. Ipak, krevet bi trebali obnoviti, bio je prilično labav. Sve u svemu, imali smo super opuštajući odmor, jedan dan smo bili u Rimu, a jednu večer u Tivoliju, i to je stvarno preporuka! Vrlo slikovito i zaista talijanski. Ostalih dana smo uživali pored bazena i šetali. Ako dolazite radi odmora, ovdje ćete biti na pravom mjestu! Sigurno ćemo se još jednom vratiti.

Emmery

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastičan odmor u Selcima u ovom apartmanu. Uživali smo u prekrasnom pogledu na brda, dolinu, tišinu i prekrasan vrt s maslinama, biljkama i cvijećem. Kuća je prekrasno renovirana. Apartman je prostran, čist, s potpuno opremljenom kuhinjom. Apartman je vrlo lijepo namješten s pažnjom za detalje i autentičan. I ima udoban krevet! Kad je vani toplo, apartman ostaje hladan. U velikom vrtu uživali smo u pogledu u hladovini i doručkovali i ručali na ugodnoj terasi. Okolica je vrlo slikovita. Uživali smo u jako dobrim ručkovima i večerama u okolici za malo novca. Rim je lako dostupan vlakom. Domaćica Francesca fantastično se brinula o nama. Toplo nas je dočekala na dolasku i pobrinula se da nam ništa ne nedostaje. Francesca i njena obitelj učinile su sve da se osjećamo dobro! Rado bismo se vratili ponovno!

Dompeling

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo predivan odmor u kući za odmor Martino. Gospođa Frančeska je bila vrlo prijateljska i susretljiva. Jeli smo ukusnu hranu u restoranu koji je također njen vlasnik i udaljen je 10 min vožnje.

Lokacija kuće za odmor je vrlo povoljna u odnosu na Rim i ima lijep pogled. Kuća je bila uredno uređena, lijepa vrt i predivan bazen. Ukratko, imali smo predivan i dobro organiziran odmor ovdje.

Emmery

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan odmor u Selciu u ovom apartmanu.

Uživali smo u predivnom pogledu na brežuljke, dolinu i mir i predivni vrt sa maslinama, biljkama i cvijećem. Kuća je prekrasno renovirana. Apartman je prostran, čist, s potpuno opremljenom kuhinjom.

Apartman je vrlo lijepo namješten s pažnjom na detalje i autentičan. I ima lijep krevet! Kad je vani vruće, apartman ostaje hladan.

U velikom vrtu uživali smo u pogledu u hladu i doručkovali i ručali na ugodnoj terasi.

Okolina i okolica su vrlo slikovite. Uživali smo u vrlo dobrom ručku i večeri u području za malo novaca. Rim je lako obići vlakom.

Domaćica Francesca fantastično se brinula o nama. Toplo nas je dočekala po dolasku i pobrinula se da nam ništa ne nedostaje. Francesca i njena obitelj učinili su sve da se osjećamo dobro! Rado bismo se ponovno vratili!

Borst

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Nakon dolaska bilo je vrlo lijepo iznenađenje! Vrata su se otvorila i bio je prekrasan ulaz, pogled na bazen i s bazena ogroman pogled na planine.

Okruženje je vrlo lijepo, vrlo zeleno i vrlo tiho. To je stvarno selo, čak ni ulica u navigaciji nije bila tamo gdje je navigacija pokazivala. Zato smo još malo morali tražiti mjesto, na kraju smo nazvali, ali vlasnica Francesca ne govori engleski jezik. Srećom, bilo je i još jedan par koji nam je pomogao. Vlasnica je super slatka! Ona i njeni roditelji čine sve da vaš odmor prođe glatko. Također imaju restoran udaljen 2 km, ovdje smo jeli 2 puta. Dobra hrana i ukusno vino! Bazena je također bio otvoren, iako je opis navodio da je otvoren samo u srpnju i kolovozu, pa je to bilo vrlo lijepo! Apartman je bio u redu, sve je bilo tamo. Ipak, mogli bi obnoviti krevet, bio je dosta neugodan. Sve u svemu, imali smo super opuštajući odmor, jedan dan smo otišli u Rim, a jedno večer u Tivoli, što je zaista preporučljivo! Vrlo slikovito i zaista talijanski. Ostatak dana smo uživali pored bazena i šetali. Ako dolazite da se odmorite, definitivno ste na pravom mjestu! Sigurno ćemo se vratiti.

K.c Knaeps

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Smještaj je bio fantastičan simpatičan stan u kojem je sve bilo prisutno što vam treba, pogled je bio predivan i bazen vrlo privlačan. Vlasnica je šarmantna, ugodna talijanska dama koja je vrlo brižna prema svojim gostima. Nijedno pitanje nije previše za nju. Večera u obiteljskom restoranu Belvedere u Foranu vrlo je preporučljiva kako biste doživjeli talijansku kuhinju i gostoprimstvo. Rado bismo se ponovo vratili!

Tine Anderiesen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Okoliš je fantastičan. Nalaziš se usred ničega, pa je ovdje prekrasno za odmor. Vlasnici ne govore engleski, a dočekuje te njihova kćer. Također, to ide teško, ali što ima veze, ima svoj šarm. Ovdje moraš imati automobil, inače nećeš nigdje stići, i moraš uzeti u obzir da putovanje od 60 km traje otprilike sat i pol. Nakon tri dana u Rimu, mi smo lijepo proveli sedam dana u okolici i ostatak vremena u mirnom kućici. Jedina mana je da dobiješ samo jedan veliki i jedan mali ručnik po osobi za cijeli tjedan. Ako želiš više, moraš opet platiti 15 eura po setu.

Kimberley Zondag

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Trebali smo pokupiti ključ u restoranu obitelji. Bilo je malo nejasno jesmo li na pravom mjestu jer se nitko nije pojavio i restoran je izgledao zatvoren. Jednostavno smo ušli unutra i u kutu se ipak pokazalo da netko čeka na nas. Dobro smo primljeni i odvedeni do apartmana s kratkim objašnjenjem, to je bilo sasvim u redu.

Apartman je ugodan i udoban s prekrasnom terasom s nadstrešnicom. Vrt i bazen vrlo su uredni s udobnim ležaljkama. Svakako vrijedi spomenuti, pogled je zaista predivan.

Ghaname Reggani

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži engleski

Užasna domaćinica! Vrijeme prijave je između 16:00 i 17:00. Nažalost, na kraju smo imali 8 sati kašnjenja pa smo stigli tek oko 20:00. Cijelo vrijeme smo obavještavali domaćinicu o kašnjenju putem telefona. U rezervaciji je navedeno da ključeve možete preuzeti u restoranu. Kad smo stigli tamo, dobili smo odbrus da je vrijeme prijave između 16:00 i 17:00. Spomenuli smo da smo imali 8 sati kašnjenja i da smo već 24 sata na putu i jako smo umorni, a naša mačka koju imamo sa sobom je također umorna. Nije bilo razumijevanja ništa: ili da želimo jesti jer ionako ne može ići s nama jer je radila u restoranu. Spomenuli smo da može predati ključ kao što je navedeno u rezervaciji. Prema njoj to nije moguće jer ne znamo put. Ili da pričekamo deset minuta. Na kraju je to postalo 1,5 sat čekanja. Naručili smo dvije pizze i platili. Čak nije čak ni ponuđena čaša vode. Na kraju smo morali slijediti je po mrkloj neasfaltiranoj cesti s puno rupa. Gospođa je bučno jurila kroz to s njenim visokom automobilom bez uzimanja u obzir nas. Nismo je mogli pratiti i izgubili smo je. Jednom kad smo stigli do kućice, ključevi su bili samo u vratima. Navodno objašnjenje nije došlo, a gospođa je htjela dati savjete o Rimu. Naravno, bili smo jako umorni i nismo imali potrebu za tim. Kućica je bila vrlo vruća: ispalo je da su namjerno ostavili prozore otvorenima i zatvorili zavjese tako da bude vrlo vruće i onda nude korištenje klima uređaja za 5 eura dnevno. Naravno, kažeš da i kasnije otkrivaš da je kućica namjerno zagrijana. Klima uređaj je katastrofa: izlazi iz nje dim, sve naše odjeće postale su crne! Naša nosa se također prekrila dimom. Onda smo prestali koristiti klima uređaj. Kućica je jednostavna, ali okolina je predivna! Vrlo lijep vrt i bazen je idealan, stvarno divan kompleks izvan kućice. Obećani WiFi ne postoji! Rad samo u prostoriji pored bazena, unatoč oglašavanju WiFi-ja. Nema pećnice/mikrovalne kao što piše u opisu i na slici. WC sjedalo je labavo i stalno se ispada. Kućica nije bila čista. Domaćica sam vidjela nakon 1 tjedna i nezvano mi je sjela pored mene da me pita za novac za klima uređaj. Ukratko: predivna okolina, lijepa vrt, izvanredan bazen, kućica minimalna, a domaćica vrlo neugodna. Šteta, jer ima puno potencijala da bude izvrsno naselje. Objasnjuje zašto smo bili gotovo sami tamo dva tjedna, ostale kućice su bile gotovo uvijek prazne.

Emmery

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastičan odmor u Selcima u ovom apartmanu.



Uživali smo u prekrasnom pogledu na brda, dolinu i tišinu i prekrasan vrt sa stablima maslina, biljkama i cvijećem. Kuća je lijepo renovirana. Apartman je bio prostran, čist, s potpuno opremljenom kuhinjom.

Apartman je vrlo lijepo namješten s pažnjom na detalje i autentičan. I ima lijep krevet! Kada je vani toplo, stan ostaje hladan.



U velikom vrtu smo uživali u pogledu u hladovini i doručkovali i ručali na ugodnoj terasi.



Okruženje i okolina vrlo su slikoviti. Uživali smo u vrlo dobrom ručku i večeri u okolici za malo novca. Rim je lako obići vlakom.



Domaćica Francesca se fantastično brinula o nama. Po dolasku nas je jako toplo dočekala i pobrinula se da nam ništa ne nedostaje. Francesca i njezina obitelj učinili su sve da se osjećamo dobro! Rado bismo se ponovno vratili!

Dompeling

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Proveli smo prekrasan odmor u kući za odmor Martino. Domaćica Fransesca bila je vrlo ljubazna i uslužna. Imali smo ukusan obrok u restoranu koji također posjeduju i koji je udaljen 10 minuta vožnje.

Lokacija kuće za odmor je vrlo povoljna u odnosu na Rim i ima prekrasan pogled. Kuća je bila lijepo uređena, prekrasan vrt i lijep bazen. Ukratko, ovdje smo imali prekrasan dobro održavan odmor.

Borst

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Jednom kada je stigao, bilo je vrlo lijepo iznenađenje! Ludilo se otvorilo i kakav prekrasan ulaz, pogled na bazen i iz bazena divovski pogled na planine.

Okolina je vrlo lijepa, vrlo zelena i vrlo tiha. Stvarno je selo, čak ni ulica u navigaciji zapravo nije bila tamo gdje nas je navigacija poslala. Zbog toga smo neko vrijeme morali tražiti mjesto, na kraju smo pozvali, ali vlasnica Francesca ne govori engleski. Srećom bio je još jedan par, oni su nam pomogli dalje. Vlasnik je super sladak! Zajedno s njezinim roditeljima čine sve kako bi vaš odmor protekao u najboljem redu. Imaju i restoran 2 km dalje, ovdje smo jeli dva puta. Dobra hrana i ukusno vino! Bazen je također bio otvoren kao i obično, dok je u opisu pisalo da je otvoren samo u srpnju i kolovozu, tako da je ovo bilo jako lijepo! Stan je u redu, sve je bilo tu. Možda će mi obnoviti krevet, bio je prilično raskliman. Sve u svemu, imali smo super lijep opuštajući odmor, 1 dan do Rima i 1 večer do Tivollija, također visoko preporučeno! Vrlo slikovito i istinski talijanski. Ostatak dana uz bazen i šetnju. Ako se dolazite odmoriti, onda ste ovdje sigurno na pravom mjestu! Sigurno ćemo se opet vratiti.

K.c Knaeps

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Smještaj je bio fantastičan, lijep apartman u kojem je bilo dostupno sve što trebate, pogled je bio prekrasan, a bazen vrlo privlačan. Vlasnica je šarmantna, ugodna Talijanka koja je vrlo predana svojim gostima. Ni jedno pitanje za nju nije previše. Večera u obiteljskom restoranu Belvedere u Foranu svakako je preporučljiva za doživljaj talijanske kuhinje i gostoprimstva. Željeli bismo se ponovno vratiti!



Smještaj je bio fantastičan, lijep stan u kojem je bilo sve što trebate, pogled je bio prekrasan, a bazen vrlo privlačan. Vlasnica je šarmantna, ugodna Talijanka koja je jako zabrinuta za svoje goste. Ni jedno pitanje za nju nije previše. Večera u obiteljskom restoranu Belvedere u Foranu toplo se preporučuje da biste iskusili talijansku kuhinju i gostoprimstvo. Željeli bismo se ponovno vratiti!

Tine Anderiesen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Okruženje fantastično. Nalazite se usred ničega pa se ovdje opustite. Vlasnici ne govore engleski, a kćerka radi na recepciji. Ovo je također teško, ali što, ima svoje čari. Ovdje morate imati auto inače nećete nigdje stići i imajte na umu tih 60 km jer ste na putu oko sat i pol. Svidjelo nam se nakon tri dana u Rimu provesti 7 dana u okolici, a ostale sate u mirnoj kući. Jedina mana je što dobijete 1 veliki i 1 mali ručnik za 1 tjedan. Ako želite više od platite pp po kompletu opet 15 eura.

Kimberley Zondag

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Ključ smo morali preuzeti u obiteljskom restoranu. Bilo je malo nejasno jesmo li na pravom mjestu jer nije bilo nikoga, a restoran je djelovao zatvoreno. Upravo smo ušli i netko nas je čekao u kutu. Nadalje, lijepo primljeni i dovedeni u apartman uz kratko objašnjenje, to je bilo sasvim u redu.

Apartman je udoban i ugodan s vrlo lijepom terasom s krovom. Vrlo dobro održavan vrt i bazen s udobnim ležaljkama. Svakako vrijedno spomena, pogled koji je stvarno prekrasan.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 313169

Posljednje ažuriranje: 04.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/313169.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Rieti» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 24 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina