Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Rieti

maks.  2   Gosta/Gostiju
27m²  stambena površina
1 spavaća soba
0  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
27m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: 7185

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Teniski teren
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Pećnica
Aparat za kavu
Napa

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Ležaljke
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

podobno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 2

1 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 20 km

20 km

Mogućnost kupovine 2.5 km

2.5 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 2.5 km

2.5 km

Zračna luka 90 km

90 km

Kolodvor 5 km

5 km

Izlaz s autoceste 12 km

12 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


18 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

van der Duin

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

WJM van Bergen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kuiperij

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dompeling

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imali smo predivan odmor u kući za odmor Martino. Domaćica Fransesca bila je vrlo ljubazna i ​​pomogla nam je. Jeli smo izvrsno u restoranu kojeg također posjeduju, a udaljen je 10 minuta vožnje. Položaj kuće za odmor vrlo je povoljan u odnosu na Rim i ima prekrasan pogled. Kuća je bila uredno uređena, lijep vrt i predivan bazen. Ukratko, imali smo predivan odmor ovdje.

Emmery

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastičan odmor u Selcima u ovom apartmanu. Uživali smo u prekrasnom pogledu na brda, dolinu, mir i predivni vrt s maslinama, biljkama i cvijećem. Kuća je prekrasno obnovljena. Apartman je prostran, čist, s potpuno opremljenom kuhinjom. Apartman je vrlo lijepo namješten s pažnjom za detalje i autentičnost. I ima udoban krevet! Kad je vani toplo, apartman ostaje hladan. U velikom vrtu uživali smo u pogledu u hladovini i doručkovali i ručali na ugodnoj terasi. Okolica je vrlo slikovita. Uživali smo u vrlo dobrom ručku i večeri u području za malo novca. Rim je lako dostupan vlakom. Domaćica Francesca fantastično se brinula o nama. Toplo nas je dočekala po dolasku i pobrinula se da nam ništa ne nedostaje. Francesca i njena obitelj učinili su sve da se osjećamo dobro! Rado bismo se vratili opet!

Borst

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Nakon što smo stigli, bilo je vrlo lijepo iznenađenje! Vrata su se otvorila i što prekrasan ulaz, pogled na bazen i s bazena ogleda se ogledni pogled na planine. Okolina je vrlo lijepa, vrlo zelena i vrlo mirna. To je zaista malo selo, čak ni ulica u navigaciji nije bila tamo gdje nas je navigacija stvarno usmjerila. Zato smo morali malo potražiti mjesto, na kraju smo nazvali, ali vlasnica Francesca ne govori engleski. Srećom, tu je bio još jedan par, oni su nam pomogli dalje. Vlasnica je super slatka! Ona i njezini roditelji rade sve kako bi se osiguralo da vaš odmor protekne glatko. Također imaju restoran 2 km dalje, ovdje smo jeli 2 puta. Dobra hrana i preukusno vino! Bazen je bio otvoren, iako je u opisu stajalo da je otvoren samo u srpnju i kolovozu, to je bilo stvarno lijepo! Apartman je bio u redu, sve je bilo prisutno. Međutim, mogu promijeniti moj krevet, bio je prilično labav. Sve u svemu, imali smo super opuštajuće praznike, jedan dan smo proveli u Rimu, a jednu večer u Tivoliju, također stvarno preporučujem! Vrlo slikovito i stvarno talijansko. Ostatak dana smo proveli uz bazen i šetali. Ako dolazite radi odmora, ovdje ste definitivno na pravom mjestu! Sigurno ćemo se vratiti.

A.A Anna Błaszczyk

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži poljski

Centar Vrlo Cool: već sam četiri puta bio u Italiji, ali ovdje možete stvarno odmoriti. Lokacija omogućuje planiranje posjeta Rimu, Vatikanu i mnogim drugim povijesnim mjestima. Vlasnici su vrlo korisni i srdačni, pomažu u svakom pitanju. Parcela je vrlo uredna, super bazen s prekrasnim pogledom na okolne planine. Tišina i mir, možete se opustiti i zaboraviti na svakodnevne obaveze. Uvjeren sam da ću ponovno posjetiti ovo mjesto, a pristojnost me obvezuje da pohvalim i istaknem vlasnike i njihov doprinos pristupu svojim gostima. Preporučujem restoran Belweder i njihovu specijalnost carbonara. Piotr s Aniom

Nikki de Ridder

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

U subotu navečer stigli smo kasno. Ključ od kućice mogli smo preuzeti u restoranu. Ondje smo od vlasnice Francesce dobili pizzu i piće prije nego što smo otputovali u kućicu. Sve je krenulo dobro! Kod kućice nas je ona provela i sve objasnila. Put do tamo bio je loš, pogotovo ako niste navikli. Srećom smo imali najam automobila, a ne vlastiti auto. Kad se probudite ujutro, možete uživati u tišini. U principu smo čitavo vrijeme imali bazen samo za sebe, jer su drugi gosti bili ili kod svoje kućice ili su otišli na izlet. To, u kombinaciji s pogledom na voćnjake i predivnim suncem, doista nas je usrećilo. Dobro - Divna tišina. - Lijepi ležaljke pored bazena. - Bazen samo za nas. - Lijep povratak korijenima. - Puno zvjezdane noći. - Vlasnica je vrlo prijateljska, restoran obitelji (Belvedere) također je preporučljiv. Neki nedostaci - U rezervaciji je bilo navedeno da će biti pećnica/mikrovalna pećnica, ali toga nije bilo. (bio je u drugoj kućici, mi smo imali 'Pino') - Mnogo muha i stršljenova kod bazena. - Mnogo kukaca u kući (male štakori i stjenice). - Mnogo lutalica! Kad smo sjedili vani pokraj kuće da jedemo, odmah bi se pojavilo 8 mačaka pored nas, koje nije bilo moguće otjerati. Vrlo neugodno ako ne volite mačke. - Tuš glava je bila zastarjela, voda je štrcala na sve strane. Također se brzo potrošila topla voda i tuš je postao hladan. - Željeli smo čiste ručnike, a to je koštalo 10 eura po osobi.

Knaeps

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Smještaj je fantastičan, lijep apartman u kojem je sve što vam treba prisutno, pogled je predivan, a bazen vrlo privlačan. Vlasnica je šarmantna, ugodna talijanska dama koja je vrlo posvećena svojim gostima. Nijedno pitanje joj nije preteško. Večera u obiteljskom restoranu Belvedere u Foranu svakako se preporučuje kako biste iskusili talijansku kuhinju i gostoljubivost. Voljeli bismo se ponovno vratiti!

Emmery

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Proveli smo fantastičan odmor u Selcima u ovom apartmanu.



Uživali smo u prekrasnom pogledu na brda, dolinu i tišinu i prekrasan vrt sa stablima maslina, biljkama i cvijećem. Kuća je lijepo renovirana. Apartman je bio prostran, čist, s potpuno opremljenom kuhinjom.

Apartman je vrlo lijepo namješten s pažnjom na detalje i autentičan. I ima lijep krevet! Kada je vani toplo, stan ostaje hladan.



U velikom vrtu smo uživali u pogledu u hladovini i doručkovali i ručali na ugodnoj terasi.



Okruženje i okolina vrlo su slikoviti. Uživali smo u vrlo dobrom ručku i večeri u okolici za malo novca. Rim je lako obići vlakom.



Domaćica Francesca se fantastično brinula o nama. Po dolasku nas je jako toplo dočekala i pobrinula se da nam ništa ne nedostaje. Francesca i njezina obitelj učinili su sve da se osjećamo dobro! Rado bismo se ponovno vratili!

Conny Van Der Heul

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Lijepo okruženje, lijepa kuća, prekrasan bazen. Morate uzeti u obzir da u tom području nema puno posla. S druge strane, imate povratnu kartu do Rima vlakom za 9,30 € po osobi koju možete koristiti i za sav javni prijevoz u samom Rimu.

Borst

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Jednom kada je stigao, bilo je vrlo lijepo iznenađenje! Ludilo se otvorilo i kakav prekrasan ulaz, pogled na bazen i iz bazena divovski pogled na planine.

Okolina je vrlo lijepa, vrlo zelena i vrlo tiha. Stvarno je selo, čak ni ulica u navigaciji zapravo nije bila tamo gdje nas je navigacija poslala. Zbog toga smo neko vrijeme morali tražiti mjesto, na kraju smo pozvali, ali vlasnica Francesca ne govori engleski. Srećom bio je još jedan par, oni su nam pomogli dalje. Vlasnik je super sladak! Zajedno s njezinim roditeljima čine sve kako bi vaš odmor protekao u najboljem redu. Imaju i restoran 2 km dalje, ovdje smo jeli dva puta. Dobra hrana i ukusno vino! Bazen je također bio otvoren kao i obično, dok je u opisu pisalo da je otvoren samo u srpnju i kolovozu, tako da je ovo bilo jako lijepo! Stan je u redu, sve je bilo tu. Možda će mi obnoviti krevet, bio je prilično raskliman. Sve u svemu, imali smo super lijep opuštajući odmor, 1 dan do Rima i 1 večer do Tivollija, također visoko preporučeno! Vrlo slikovito i istinski talijanski. Ostatak dana uz bazen i šetnju. Ako se dolazite odmoriti, onda ste ovdje sigurno na pravom mjestu! Sigurno ćemo se opet vratiti.

Petra De Weerd - Nelissen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Lijepo okruženje, ne previše turističko, upravitelji su vrlo ljubazni i uslužni. Apartman mali, ali lijep, i opremljen s dobro održavanim šarenim vrtom, s vrhunskim bazenom. Možete se potpuno opustiti u Il Cerreto!!

Knaeps

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Smještaj je bio fantastičan, lijep apartman u kojem je bilo dostupno sve što trebate, pogled je bio prekrasan, a bazen vrlo privlačan. Vlasnica je šarmantna, ugodna Talijanka koja je vrlo predana svojim gostima. Ni jedno pitanje za nju nije previše. Večera u obiteljskom restoranu Belvedere u Foranu svakako je preporučljiva za doživljaj talijanske kuhinje i gostoprimstva. Željeli bismo se ponovno vratiti!



Smještaj je bio fantastičan, lijep stan u kojem je bilo sve što trebate, pogled je bio prekrasan, a bazen vrlo privlačan. Vlasnica je šarmantna, ugodna Talijanka koja je jako zabrinuta za svoje goste. Ni jedno pitanje za nju nije previše. Večera u obiteljskom restoranu Belvedere u Foranu toplo se preporučuje da biste iskusili talijansku kuhinju i gostoprimstvo. Željeli bismo se ponovno vratiti!

Anderiesen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Okruženje fantastično. Nalazite se usred ničega pa se ovdje opustite. Vlasnici ne govore engleski, a kćerka radi na recepciji. Ovo je također teško, ali što, ima svoje čari. Ovdje morate imati auto inače nećete nigdje stići i imajte na umu tih 60 km jer ste na putu oko sat i pol. Svidjelo nam se nakon tri dana u Rimu provesti 7 dana u okolici, a ostale sate u mirnoj kući. Jedina mana je što dobijete 1 veliki i 1 mali ručnik za 1 tjedan. Ako želite više od platite pp po kompletu opet 15 eura.

Nikki de Ridder

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Stigli smo u subotu kasno navečer. Mogli bismo pokupiti ključ od kuće u restoranu. Ovdje smo dobili pizzu i piće od vlasnice, Francesce, prije nego smo otišli u kolibu. Dobro je počelo! U kući nas je provela i sve objasnila. Put do njega je bio loš, pogotovo ako niste navikli. Drago nam je što smo imali unajmljeni automobil, a ne vlastiti. Kad se ujutro probudite, možete uživati u miru. Cijelo to vrijeme smo zapravo imali bazen samo za sebe, jer su ostali gosti bili u svojoj kući ili odsutni na jedan dan. To nam, u kombinaciji s pogledom na voćnjake i lijepim suncem, zaista omogućuje uživanje.



Pros

- Mirno tiho.

- Lijepi kreveti uz bazen.

- Bazen za sebe.

- Lijepa leđa 2 osnovna.

- Navečer prekrasno vedro nebo.

- Vlasnik je vrlo ljubazan, obiteljski restoran (Belvedere) također se preporučuje.



Nekoliko štucanja

- Prilikom rezervacije je navedeno da će biti pećnica/mikrovalna pećnica, koje nije bilo. (pa u drugoj kući smo imali 'Pino')

- Puno muha i osa na bazenu.

- Mnogo štetnika u kući (mali žohari i bube).

- Puno mačaka lutalica! Kad smo jeli vani, kraj nas je odmah bilo 8 mačaka koje se nisu mogle otjerati. Vrlo neugodno ako ne volite mačke.

- Glava tuša je bila zastarjela, voda je prskala na sve strane. Također je tople vode brzo nestalo, a tuš se ohladio.

- Htjeli smo čiste ručnike, koji koštaju 10 eura po osobi.

A.A Anna Błaszczyk

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži poljski

Resort Very Nice Već sam bio četiri puta u Italiji, ali ovdje se stvarno možete opustiti. Lokacija vam omogućuje planiranje posjeta Rimu, Vatikanu i mnogim drugim povijesnim mjestima. Vlasnici su vrlo uslužni i ljubazni, mogu pomoći u bilo čemu. Parcela je vrlo dobro održavana, veliki bazen sa prekrasnim pogledom na okolne planine. Mir i tišina, možete se opustiti i zaboraviti na svakodnevne obaveze. Uvjeren sam da ću opet posjetiti ovo mjesto, a pristojnost mi nalaže pohvaliti i istaknuti vlasnike i njihov doprinos u pristupu gostima. Preporučujem restorane Belweder za njihov specijalitet carbonare.

Petar s Anom

Dompeling

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Proveli smo prekrasan odmor u kući za odmor Martino. Domaćica Fransesca bila je vrlo ljubazna i uslužna. Imali smo ukusan obrok u restoranu koji također posjeduju i koji je udaljen 10 minuta vožnje.

Lokacija kuće za odmor je vrlo povoljna u odnosu na Rim i ima prekrasan pogled. Kuća je bila lijepo uređena, prekrasan vrt i lijep bazen. Ukratko, ovdje smo imali prekrasan dobro održavan odmor.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 313168

Posljednje ažuriranje: 01.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/313168.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Rieti» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 18 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina