Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Vila LEA s bazenom,pogledom na more

Podstrana

maks.  10   Gosta/Gostiju
180m²  stambena površina
5 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
180m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Villa Lea je visokokvalitetno namješten, moderan i udoban smještaj koji ima 180 četvornih metara stambenog prostora i može primiti 9 osoba. Sastoji se od dvije udobne jedinice na dvije etaže (svaka od 90 m2), obje s potpuno opremljenom kuhinjom i dnevnim boravkom, a obje jedinice nude se za jednu grupu. Smješteno je na potpuno ograđenom imanju od 340 m2 odakle se možete diviti prekrasnom krajoliku i provesti svoj najbolji odmor ikad u ovom modernom smještaju. Villa Lea nudi sve moderne potrebe gostiju za vrlo ugodan boravak, dvije potpuno opremljene kuhinje sa svim uređajima, svaku sobu s TV-om, besplatnim Wi-Fi, potpuno klimatiziranim i Playstation3 s mnogim igrama za vaše najmlađe (ili sve koja se osjeća mlado). Smješten samo 1 km od plaže, 700 m od centra Makarske, 700 m od restorana i trgovina, omogućuje uživanje u mirnom i prijateljskom okruženju, još uvijek vrlo blizu raznovrsne ponude koju grad Makarska nudi.

* Vanjski prostor nudi privatni bazen od 32 m2 (6,8 x 4,7 m) s nevjerojatnim pogledom na makarsku rivijeru, sunčalište sa 6 ležaljki, vanjski tuš, dnevni boravak za opuštanje uz pogled na zalazak sunca, natkriveni vanjska blagovaonica s roštiljem, okružena maslinama. Iz vanjske blagovaonice pruža se izravan pristup dnevnom boravku. Tu je i zaseban wc. S područja bazena izravno se približavate unutrašnjosti prizemlja.

* Prizemlje (na nivou bazena) nudi prostrani i moderni dnevni boravak s nevjerojatnim pogledom na bazen i more, udobne sofe, TV, klima uređaj, potpuno opremljenu kuhinju sa svim potrebnim aparatima poput mikrovalne pećnice, kuhala za vodu, filtar za kavu zajedno s aparatom za kavu Dolce Gusto, tu je i blagovaonica za 8. Obiteljska kupaonica s tušem i perilicom rublja. Spavaća soba br. 1 s bračnim krevetom 180 x 200 cm, TV-om, klima uređajem i pogledom na more i bazen. Spavaća soba br. 2 s bračnim krevetom 160 x 200 cm, kupaonicom s tušem, TV-om, klima uređajem i pogledom na vrt s maslinama. Vanjsko i natkriveno stubište vodi vas na stan na prvom katu.

* Prvi kat nudi moderan i udoban dnevni boravak s pogledom na more i bazen, TV, klima uređaj, potpuno opremljenu kuhinju s blagovaonicom. Spavaća soba br. 3 s bračnim krevetom 160 x 200 cm, s kupaonicom s tušem, TV-om, klima uređajem. Spavaća soba br. 4 s francuskim ležajem 140 x 200 cm, TV-om, klima uređajem i pogledom na more i bazen. Spavaća soba br. 5 s bračnim krevetom 180 x 200 cm, TV-om, klima uređajem i pogledom na more i bazen. Obiteljska kupaonica s tušem.

Postoji vanjsko parkiralište za 3 automobila. S parkirališta, nekoliko stepenica ispod, približavate se 1. katu, a vanjsko stubište vodi vas do prizemlja i bazena.

Villa LEA vrlo je dobro organizirana i ima nekoliko opuštajućih vanjskih površina. Namještaj je vrlo pažljivo odabran, a kvaliteta opremanja je na visokoj razini. Vlasnik je osigurao sve kako biste se mogli osjećati kao kod kuće, tako da postoje vrlo udobni kreveti, visokokvalitetni madraci i posteljina. Dvoetažna organizacija ovog smještaja nudi vrlo ugodan boravak za dvije obitelji, nekoliko generacija obitelji ili grupu prijatelja koji traže lijep i opuštajući odmor u blizini neke povijesti i drugih atrakcija koje Makarska rivijera nudi.
Po dolasku, vlasnik će pružiti mnogo korisnih informacija o mjestima koja treba posjetiti, najbližim ili preporučenim restoranima, trgovinama i ostalim važnim informacijama o mjestima koja treba posjetiti, zajedno s nekim kontaktima za dodatne usluge koje se mogu pružiti

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 0.55 km

0.55 km

Restoran 0.7 km

0.7 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 0.7 km

0.7 km

Zračna luka 65 km SPU Split

65 km

Kolodvor 65 km Split

65 km

Izlaz s autoceste 20 km Zagvozd

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa LEA nalazi se na 700m od centra Makarske, a preporučuje se automobil jer u blizini ima puno atrakcija koje treba posjetiti automobilom. Nalazite se 1 km od prekrasnih makarskih plaža, samo 700 m od lokalnih restorana (restorani Bura i Galinac), minimarketa i barova. Makarska je poznata po svojoj prekrasnoj gradskoj plaži gdje hlad pruža mirisna borova šuma s pogledom na prekrasno, čisto more. Gradska plaža duga je krivudava dionica sitnog šljunka iza koje možete pronaći šetalište obloženo palmama koje nudi hlad u vrućim ljetnim danima. Gradska plaža u Makarskoj savršeno je mjesto za obitelji jer možete unajmiti čamce za veslanje, vožnju bananom ili jet skije.
Makarska se nalazi na križanju putova između cestovnih i pomorskih putova, to je ono što grad čini savršenim za organizirane jednodnevne izlete. Iz Makarske postoji redovita izletnička linija do otoka Brača, Hvara i Korčule.
Također postoje brojni organizirani jednodnevni izleti u veće gradove u blizini poput Splita (1,2 sata vožnje) ili Dubrovnika (3 sata). Iz Makarske također možete posjetiti Međugorje u Bosni i Hercegovini (1,2 sata) koje je jedno od najpoznatijih mjesta hodočašća u katoličkom svijetu ili grad Mostar (manje od 2 sata vožnje) s poznatim mostom s tradicijom skakanja i isprobati poznati Ovdje bosanski "čevapi". Za sve koji traže više akcije organiziraju se cjelodnevni izleti do rijeke Cetine gdje možete raftingom doživjeti prekrasnu prirodu. Riječna avantura započinje na obalama rijeke Cetine u planinskom području Biokovo. Ako više volite planinska područja, odmah iznad Makarske nalazi se park prirode Biokovo, pa ovo može biti vaš dnevni obilazak jer je pogled s ove planine strašan, možete vidjeti puno otoka, a obala je prekrasna, pa posjet planini Biokovo pruža jedinstveno iskustvo. Iskoristite priliku i posjetite novu atrakciju na Biokovu, Skywalk, nevjerojatan stakleni most s prekrasnim pogledom na more.
Najbliži izlaz s autoceste A1 je "Zagvozd" (20 km), pomoću tunela Sv. Ilija. Najbliža zračna luka je Zračna luka SPU Split (65km).


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 500 €
Akontacija: 40 %
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 20.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIEHOME Obrt za turizam
gospođa N. Feriehome

gospođa N. Feriehome

FerieHome je mala agencija specijalizirana za najam pažljivo odabranih vila s bazenima. Nudimo vam osobni i prijateljski pristup kako biste pronašli savršen smještaj za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u Srednjoj Dalmaciji, najpopularnijoj i najljepšoj hrvatskoj regiji, i nude sve što je potrebno našim gostima, bez obzira traži li naš gost aktivan, seoski, avanturistički, povijesni ili bilo koji drugi tip odmora, Srednja Dalmacija je Sjajno. Kao glavni predstavnik smještaja, osobno provjeravamo što svaka vila nudi, tako da je zajamčena najbolja cijena najma! Drago mi je što se čujem :)


Dalji smještaji od gospođa N. Feriehome

Pokazati sve smještaje od gospođa N. Feriehome

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 322754

Posljednje ažuriranje: 19.03.2024

Oglas je online od: 3 godine, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/322754.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina