Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  8   Gosta/Gostiju
140m²  stambena površina
4 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
140m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Ovdje ćete pronaći detaljan opis onoga što se nudi isključivo za vas:

* Vani se nalazi privatni i grijani bazen (6 x 3,8 m), terasa za sunčanje sa 4 ležaljke, stol za blagovanje za 8 osoba, prirodni hlad i suncobrani, ljetna kuhinja s roštiljem i vanjskim tušem. Vanjski prostor je u potpunosti ograđen.

* Prizemlje je klimatizirano i nudi potpuno opremljenu kuhinju (16,5 m2) sa svim potrebnim aparatima (toster, kuhalo za vodu, aparat za filter kavu, mikrovalna pećnica...), stol za blagovanje za 8 osoba, dnevni boravak (16,5 m2) s udobnom sofom i TV-om ravnog ekrana. Nekoliko stepenica niže nalazi se odvojeni WC i perilica rublja.

* Prvi kat nudi spavaću sobu broj 1 (10 m2) s bračnim krevetom 160cm x 200cm, klima uređajem, TV-om i vlastitom kupaonicom s tušem. Spavaća soba br. 2 (10 m2) s bračnim krevetom 160 cm x 200 cm, klima uređaj, TV, vlastita kupaonica s tušem. U hodniku se nalazi mali balkon s pogledom na bazen i susjedstvo.

* Drugi kat nudi spavaću sobu broj 3 (12 m2) s bračnim krevetom (180 cm x 200 cm), klima uređajem, TV-om i vlastitom kupaonicom s tušem. Spavaća soba br. 4 (12 m2) s bračnim krevetom 180 cm x 200 cm, klima uređaj, TV, vlastita kupaonica s tušem

Dva osigurana parking mjesta udaljena 150m od vile (na privatnom posjedu), a moguće je doći ispred vile i automobilom ostaviti prtljagu. U slučaju više automobila, dodatna parkirna mjesta bit će osigurana, ali uz dnevnu naknadu od 15 € za svaki dodatni automobil.

Nalazite se 600m od prekrasnih plaža u Makarskoj, samo 50m od lokalnih restorana kao što su Gastro Diva i mnogi drugi, mini market i bar-pubovi udaljeni su 50m.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
Bračni krevet (180x199 cm)
Spavaća soba 3
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 4
dupli krevet (160x199 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.6 km

0.6 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 98 km SPU Split

98 km

Kolodvor 98 km Split

98 km

Izlaz s autoceste 18 km Zagvozd

18 km


Mjesto i položaj smještaja

Makarska leži na raskrižju cestovnih i pomorskih putova, što je čini idealnim mjestom za organizirane jednodnevne izlete. Iz Makarske postoji redovna izletnička linija za otoke Brač, Hvar i Korčulu.

Također postoje mnogi organizirani jednodnevni izleti u veće gradove u blizini kao što su Split (1 sat vožnje) ili poznati grad Dubrovnik (2,2 sata vožnje). Za one željne više akcije, organizirani su cjelodnevni izleti na rijeku Cetinu (grad Omiš - 40 minuta vožnje), gdje možete doživjeti prekrasnu prirodu klanca Cetine uz ugodan rafting. Riječna avantura počinje na obalama rijeke Cetine u području planine Biokovo. Ako više volite planinske krajeve, odmah iznad Makarske nalazi se Park prirode Biokovo pa ovo može biti vaš jednodnevni izlet. Pogled s ove planine oduzima dah, možete vidjeti mnoge otoke koji se nižu duž obale. Posjet planini Biokovo nudi jedinstven doživljaj. Iskoristite priliku i posjetite novu atrakciju na Biokovu, Skywalk, prekrasan stakleni most s prekrasnim pogledom na more. Iz Makarske možete posjetiti i Međugorje u Bosni i Hercegovini (1,2 sata vožnje), jedno od najpoznatijih hodočasničkih mjesta u katoličkom svijetu. Posjetite orijentalni grad Mostar (manje od 2 sata vožnje) sa svojim poznatim mostom s tradicijom skokova. Ovdje probajte poznate bosanske “čevape”.

Sljedeći izlaz s autoceste A1 je “Zagvozd” (20 km), kroz tunel Sv. Ilija. Najbliža zračna luka je SPU Zračna luka Split (65 km).


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 400 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Villa Filipetti je potpuno ograđena privatna vila u centru vrlo popularnog grada Makarske, unutar pješačke udaljenosti od plaže (600 m), kao i restorana, trgovina, pekara i barova (sve unutar 50 m). Glavna šetnica s brojnim pubovima i suvenirnicama udaljena je samo 300m. Sama vila je šarmantna kamena kuća koja je renovirana i nudi vrlo udoban i dobro organiziran smještaj za 8 osoba. Ima potpuno klimatizirani interijer na 3 razine (140 m2) i nudi besplatni WiFi, dnevni boravak i kuhinju, 4 spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, grijani privatni bazen, terasu za sunčanje i ljetnu kuhinju s roštiljem. Makarska je poznata po prekrasnoj plaži, dugom, vijugavom potezu od finog šljunka iza kojeg se nalazi šetnica obrubljena borovima i palmama koja pruža hladovinu u vrućim ljetnim danima. Imanje je savršeno mjesto za obitelji jer možete unajmiti pedaline, voziti bananu ili jet ski ili jednostavno uživati u starim ulicama Makarske. Ovdje možete pronaći najukusniji sladoled, ukusnu hranu, razne rukotvorine i suvenire, svježe voće itd...


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka M. Curak

tvrtka M. Curak

FerieHome je mala agencija specijalizirana za iznajmljivanje pomno odabranih vila s bazenima. Nudimo Vam osoban i prijateljski pristup pronalaženju savršenog smještaja za Vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile smještene su u srednjoj Dalmaciji, najpopularnijoj i najljepšoj hrvatskoj regiji, i nude sve što našim gostima treba, bez obzira traži li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, povijesni ili bilo koji drugi tip odmora, Srednja Dalmacija je super.< br /> Kao glavni zastupnik smještaja, osobno provjeravamo što pojedina vila nudi, tako da je najbolja cijena najma zajamčena!


Dalji smještaji od tvrtka M. Curak

Pokazati sve smještaje od tvrtka M. Curak

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 467341

Posljednje ažuriranje: 10.04.2024

Oglas je online od: 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/467341.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina