Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Luksuzna Villa Sagnia

Makarska

maks.  8   Gosta/Gostiju
280m²  stambena površina
4 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
280m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Luksuzna Villa Sagnia je novoizgrađeni smještaj koji nudi vrlo udoban i lijepo organiziran interijer od 280 m2, smješten iznad grada Makarske na ograđenoj parceli od 490 m2. Nudi sve što je potrebno za savršen i opušten odmor za maksimalno 8 osoba, a opremljen je kvalitetnim, lijepo uređenim krevetima s vrlo udobnim madracima, potpuno je klimatiziran i ima besplatan Wi-Fi. Organizirana na 2 razine, vila Sagnia nudi 4 spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, potpuno opremljenu kuhinju i dnevni boravak, privatni i grijani bazen s prostorom za sunčanje i prekrasan pogled na more s cijelog imanja. Dodatno, u donjem dijelu prizemlja pored roštilja nalazi se teretana i fun zona.
Evo detaljne organizacije poda i onoga što se nudi isključivo za vas:
* OUTDOOR nudi natkrivenu terasu opremljenu za cjelodnevni boravak, druženje te konzumaciju hrane i pića. Zatim veliki bazen od 40 m2, prostrano sunčalište sa ležaljkama, te velika okućnica sa roštiljem, okružena prekrasnom prirodom. Bazen je dug oko 11 metara i opremljen je sustavom za grijanje i hlađenje vode na željenu temperaturu. Uz bazen je terasa sa 4 ležaljke i vanjskim solarnim tušem, au odvojenom dijelu sunčališta nalaze se dodatne 4 ležaljke. U sunčalištu je lounge garnitura posebno atraktivna za druženje u sumrak, a na rubu bazena nalazi se šank s tri barske stolice, također dostupan s unutarnje strane bazena. Vila je okružena lijepo uređenim i prostranim okolišem sa stablima maslina i borova. U zapadnom dijelu nalazi se vrtni roštilj na drva i adekvatno opremljen pomoćni prostor kako biste mogli uživati u pripremanju jela sa roštilja za svoju obitelj i prijatelje. Uz nju je kutak za vaše najmlađe s toboganom i igračkama na umjetnoj travi. Vanjskim stepenicama se spušta u klimatizirani podrumski prostor opremljen TV-om, stolnim nogometom, spravom za veslanje, sobnim biciklom, utezima i loptom za pilates, tu je i odvojeni wc, te praonica rublja s perilicom rublja, sušilicom rublja. , i pribor za glačanje.
Vila posjeduje i prostranu garažu sa dva zatvorena parkirna mjesta. Ispred garaže nalazi se još jedno otvoreno parkirno mjesto.

*Prizemlje nudi otvoreni dnevni boravak s prostranim i elegantnim dnevnim boravkom s udobnim sofama, TV-om ravnog ekrana, Party box zvučnikom, besplatnim WiFi-jem; blagovaonica za 8 osoba, potpuno opremljena kuhinja sa svim sadržajima poput Nespresso Delonghi aparata za kavu, mikrovalne pećnice, tostera, kuhala za vodu, perilice posuđa, hladnjaka s ledomatom i dr. Dnevni prostor povezan je vanjskom blagovaonicom i bazenom staklenim vratima od poda do stropa. Tu je i spavaća soba br. 1 u prizemlju s bračnim krevetom 160cm x 200cm, vlastitom kupaonicom s tušem i wc-om, klima uređajem i kliznim vratima prema bazenu.
* Na kat se dolazi unutarnjim stepenicama, a na njemu se nalaze tri spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom/wc-om i tuš kabinom, a svaka je klimatizirana. Iz udobnih king-size (180cm x 200cm) kreveta s oprugama kojima su sobe opremljene, već ujutro kada podignete rolete na prozorima, vidjet ćete prekrasne prizore makarskog primorja i nevjerojatan pogled na more. Svaka kupaonica ima prozor tako da i dok se tuširate možete imati kontakt s prirodom. Svaka spavaća soba ima balkon, odnosno lođu, istočna i zapadna soba imaju dvije lođe, odnosno terase, što vam omogućuje da odaberete mjesto za odmor u različito doba dana. Svi gosti imaju pristup velikoj terasi na katu s vanjskim dnevnim boravkom sa spektakularnim pogledom na Makarsku i otoke. Terase i loggie također pomažu u održavanju ugodne temperature unutar vile u najtoplijim ljetnim danima, naravno uz pomoć centralnog klimatizacijskog sustava.
Vila je projektirana na način da svaki gost može pronaći dovoljno prostora i dovoljno sadržaja da mu boravak u vili bude udoban i ugodan.
Zaključno, Villa Sagnia je potpuno nova, moderno dizajnirana, uređena i opremljena te funkcionalna vila koja će Vam pružiti sve preduvjete za udoban i ugodan boravak. Njegova prednost je mirno okruženje, prekrasan ambijent, otvoren pogled bez ikakvih prepreka, a istovremeno blizina centra Makarske i dostupnost svih bitnih sadržaja

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.5 km

1.5 km

Mogućnost kupovine 0.8 km

0.8 km

Restoran 1.2 km

1.2 km

Centar grada/mjesta 1.2 km

1.2 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 65 km SPU Split

65 km

Kolodvor 60 km Split

60 km

Izlaz s autoceste 20 km Zagvozd

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa SAGNIA nalazi se 1,5 km od centra Makarske, a preporuča se automobil jer se nalazi iznad obalne ceste, a u blizini ima mnogo zanimljivih mjesta koja možete obići automobilom. Nalazite se 1,5 km od prekrasnih plaža u Makarskoj, samo 1,2 km od lokalnih restorana poput Gastro Diva i mnogih drugih, minimarket je udaljen samo 800 m, a bar pubovi su udaljeni 1,5 km. Makarska je poznata po prekrasnoj plaži, dugom vijugavom potezu sitnog šljunka iza kojeg se nalazi šetnica s borovima i palmama koja nudi hladovinu u vrućim ljetnim danima. Savršeno je mjesto za obitelji jer možete iznajmiti pedaline, voziti bananu ili jet ski ili jednostavno uživati u starim ulicama Makarske gdje možete uživati u najljepšim sladoledima, hrani, raznim rukotvorinama, suvenirima, svježem voću... i više
Makarska se nalazi na raskrižju cestovnih i pomorskih putova, što grad čini savršenim za organizirane jednodnevne izlete. Iz Makarske postoji redovna izletnička linija za otoke Brač, Hvar i Korčulu


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 400 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

*Boravišna pristojba uključena u cijenu usluge.

*Na zahtjev, gost će na dan odlaska od vlasnika dobiti konačni račun za ukupni iznos.

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Dodatne usluge (nisu uključene) koje preporučuje naša agencija Feriehome:
- Možete naručiti dostavu namirnica iz udobnosti vašeg kauča, čak i prije vašeg dolaska, dostavu u vilu u dogovoreno vrijeme;
- Možete imati masažu u vili s našim profesionalnim maserom koji može pokazati svoje terapeutske vještine;
- Krenite na izlet brodom da istražite srednjodalmatinsku obalu i otoke...za više informacija stojimo vam na raspolaganju i rado ćemo vam pomoći


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
gospođa M. Perasović

gospođa M. Perasović

FerieHome je mala agencija koja je specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pomno odabranih vila s bazenom, te nudi vrlo individualan pristup gdje nastojimo pronaći savršenu kombinaciju za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što je potrebno modernom gostu bez obzira želi li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi tip odmora, ovo područje odgovara svima. Osobno provjeravamo svaku nekretninu i sve što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik prezentiranog smještaja, najbolja cijena je zajamčena.


Dalji smještaji od gospođa M. Perasović

Pokazati sve smještaje od gospođa M. Perasović

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 436653

Posljednje ažuriranje: 22.04.2024

Oglas je online od: 1 godina

URL: https://www.resido.hr/436653.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina