Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

NOVO! Villa Big Blue

Podstrana

maks.  8   Gosta/Gostiju
200m²  stambena površina
4 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
200m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Villa Big Blue je potpuno nova nekretnina koja nudi udoban smještaj za 8 osoba. Potpuno opremljen sa svim modernim potrebama gostiju za opuštajući odmor, potpuno klimatiziran, s besplatnim WiFi-jem, PS5, grijanim bazenom 8m x 4m, stolnim tenisom, stolnim nogometom, barom kod bazena za opuštanje i zabavu, te velikim sunčalištem. .vrlo lijep smještaj koji je savršen za opušteni obiteljski odmor kako biste se osjećali kao kod kuće daleko od kuće. Pogled na otoke i Jadransko more jednostavno je nevjerojatan, a zalasci sunca zaista oduzimaju dah.

Villa Big Blue smještena je u gornjem dijelu naselja Podstrana s ostalim vilama koje će vas smjestiti u opušteni dalmatinski način razmišljanja ne čujući ništa osim cvrčaka, okružen nijansama zelene i plave. Nalazi se na privatnoj parceli od 600 m2 koja se sastoji od 200 m2 korisnog prostora raspoređenog na dvije etaže. Nalazi se samo 8km od poznatog grada Splita s mnogim povijesnim znamenitostima koje vrijedi posjetiti, samo 1,3km od kristalno čiste šljunčane plaže u Podstrani, minimarketa na 650m udaljenosti,1,5km od restorana. Ako želite uživati ​​u svojoj privatnosti u objektu, imate priliku dogovoriti dodatne usluge poput privatnog kuhara, masera i dostave namirnica na objekt (nije uključeno, sve se može dogovoriti prije ili tijekom vašeg boravka)

Villa Big Blue nudi ekskluzivno za vas:

* Na otvorenom (razina bazena) nudi privatni i grijani bazen 8m x 4m s potpuno automatiziranim sustavom elektrolize soli (sustav bez klora). Imate nevjerojatan pogled na Jadransko more, sunčalište s 8 ležaljki, vanjski stolni tenis, vanjski tuš, dnevni kutak za opuštanje u pogledu na zalazak sunca, natkrivenu vanjsku blagovaonicu s roštiljem (direktan pristup kuhinji i dnevni boravak), te bar pored bazena s klima uređajem, TV-om i stolnim nogometom.

* Prizemlje (razina bazena) nudi potpuno opremljenu kuhinju sa stolom za blagovanje, staklena vrata prema bazenu i vanjsku blagovaonicu. Dnevni boravak s TV-om ravnog ekrana, klima uređajem, udobnom sofom. Spavaća soba br.1 s bračnim krevetom 160cm x 200cm, vlastitom kupaonicom s tušem, klima uređajem, TV-om ravnog ekrana i izlazom prema vanjskoj terasi za sunčanje i bazenu. Tu je i zaseban WC, kao i perilica rublja s priborom za glačanje.

* Prvi kat (parkirni nivo) nudi spavaću sobu br.2 s bračnim krevetom 180cm x 200cm, vlastitom kupaonicom s tušem, flat-screen TV-om, klima uređajem, te pristup terasi s garniturom za sjedenje i prekrasnim morem i pogled na bazen (ova terasa se dijeli sa spavaćom sobom br.3). Spavaća soba br.3 s bračnim krevetom 180cm x 200cm, TV-om ravnog ekrana, klima uređajem i izlazom na terasu (zajednička sa spavaćom sobom br.2). Spavaća soba br.4 sa dva odvojena kreveta 2 x 90cm x 200cm i klimom. Tu je i obiteljska kupaonica s tušem (za spavaću sobu br. 3 i br. 4).
Imanje je potpuno ograđeno i osigurava 4 parkirna mjesta na privatnom posjedu (2 natkrivena +2 otvorena).

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.3 km

1.3 km

Mogućnost kupovine 0.65 km

0.65 km

Restoran 1.5 km

1.5 km

Centar grada/mjesta 6 km

6 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 27 km SPU Split

27 km

Kolodvor 13 km Split

13 km

Izlaz s autoceste 23 km Dugopolje

23 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa Big Blue nalazi se samo 8 km od centra poznatog grada Splita s brojnim restoranima, tržnicom, nevjerojatnim povijesnim znamenitostima i Dioklecijanovom palačom. Unutar njegovih bijelih kamenih zidina i ispod njegovih dvorišta nalaze se katedrala i brojne trgovine, barovi, kafići. Nalazite se samo 15 km od malog mediteranskog gradića Omiša i rijeke Cetine s toliko aktivnosti kao što su rafting, zip-line, kanuing, kanjoning, individualne ili grupne ture brodom po rijeci i na otoke Brač, Hvar ili Vis. Okruženi tipičnim mediteranskim biljem i stablima maslina možete uživati ​​u šetnji pješačkim stazama uz čisti zrak koji nudi ovo netaknuto područje. Villa Big Blue idealan je smještaj za obitelji ili manje grupe koje žele zajedno provesti vrijeme za miran odmor na ovoj netaknutoj lokaciji, istražujući ono što nudi poznata Podstrana rivijera.

Položaj vile i zanimljiva geografska obilježja Podstrane, turistima se nude razni rekreacijski sadržaji u prirodi: pješačke staze, pješačke i biciklističke staze, boravak u Staroj Podstrani ili razgledavanje kulturno-povijesnih lokaliteta. Također, na plaži se možete baviti raznim sportovima: jedrenjem na dasci, jedrenjem, sportskim katamaranima, skijanjem na vodi.

Zbog blizine Splita sve prometne komunikacije su u blizini: zračna luka (30 km), morska luka (8 km), autobusni kolodvor za međunarodni promet (8 km), željeznički kolodvor (8 km), te autocesta (18 km) , golf i teniski tereni udaljeni samo 4km od vile.
Po dolasku, domaćin će vam dati mnogo korisnih informacija o mjestima koja treba posjetiti, preporučenim restoranima i preporučenim dnevnim izletima.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 500 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Važne bilješke:
Rezervacije se ne prihvaćaju od osoba mlađih od 23 godine u trenutku rezervacije, kako bi se izbjegle grupe mladih. Zadržavamo pravo odbiti takvu rezervaciju. Kućni red je bez zabava, događanja i pušenja.

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Dodatne usluge (nisu uključene) koje preporučuje naša agencija Feriehome:
- Dostavu namirnica možete naručiti iz udobnosti svog trosjeda, dostavljenu u vilu u dogovoreno vrijeme;
- Uživajte u kulinarskom iskustvu s privatnim kuharom u vili koji može pripremiti sve, od romantične večere do obiteljske večere;
- Možete napraviti masažu u vili s našom profesionalnom masericom koja može pokazati svoje terapeutske vještine;
- Osjetite Jadran i iskustvo plovidbe s jedrilicom (+skiper);
- Krenite na izlet brodom za istraživanje srednjedalmatinske obale i otoka...za više informacija stojimo vam na raspolaganju i rado ćemo vam pomoći.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIEHOME Obrt za turizam
tvrtka M. Feriehome

tvrtka M. Feriehome

FerieHome je mala agencija koja je specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pažljivo odabranih vila s bazenom, nudimo osobni i prijateljski pristup gdje nastojimo pronaći savršenu ponudu za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što bi modernom gostu bilo potrebno bez obzira želi li naš gost aktivan, seoski, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi. vrste odmora, ovo područje odgovara svima. Vršimo osobnu provjeru svake nekretnine i svega što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik smještaja predstavljenog na ovim stranicama, najbolja cijena je zajamčena. Veselim se razgovoru s vama :)


Dalji smještaji od tvrtka M. Feriehome

Pokazati sve smještaje od tvrtka M. Feriehome

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 372275

Posljednje ažuriranje: 03.03.2024

Oglas je online od: 2 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/372275.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina