Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Odak

Podstrana

maks.  9   Gosta/Gostiju
320m²  stambena površina
5 spavaće sobe
5  Kupaonica
maks. 9  Gosta/Gostiju
320m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Elegantan dizajn interijera, dobro organizirana zona za zabavu u podrumu s biljarom i prostorijom za medije s PS4, vila s 5 spavaćih soba s pogledom na more i otok s cijelog imanja može primiti grupe do 9 osoba, idealno za obitelji, prijatelje , i parovi. Ova lijepo uređena nekretnina u Podstrani nalazi se na privatnoj parceli od 650m2 i nudi 320m2 korisnog prostora raspoređenog na 5 etaža (mezanina). Vila u šik stilu sa suvremenom arhitekturom i kvalitetnim namještajem. U potpunosti je klimatiziran, ima besplatni WiFi i opremljen je svim modernim pogodnostima za ugodan boravak.

Lokacija je u gornjem dijelu sela Podstrana, što će vam pružiti opuštenu dalmatinsku atmosferu, u susjedstvu drugih vila koje su također odabrale ovu prekrasnu lokaciju s prekrasnim pogledom na more. Nalazi se samo 8 km od poznatog grada Splita s brojnim povijesnim znamenitostima, samo 1 km od kristalno čiste šljunčane plaže u Podstrani, mini marketa udaljenog 650 m i 1 km od restorana. Ako više volite uživati u svojoj privatnosti u objektu, imate mogućnost dogovoriti dodatne usluge kao što su privatni kuhar, maser i dostava namirnica u objekt (nije uključeno, sve se može dogovoriti prije ili tijekom vašeg boravka).

Villa ODAK ekskluzivno za Vas nudi:

*Vanjski prostor (nekoliko stepenica niže od prizemlja) nudi privatni grijani infinity bazen od 32 m² (8 m x 4 m) s potpuno automatskim sustavom elektrolize soli, 6 ležaljki, vanjski tuš i roštilj na drveni ugljen za vaše vještine roštiljanja. Ispred blagovaonice/dnevnog boravka nalazi se natkrivena blagovaonica za 8 osoba i vrlo udoban dnevni boravak, sve s pogledom na more.

* Prostor u PRIZEMLJU pored bazena nudi stilski dnevni boravak s TV-om ravnog ekrana, klima uređajem, kaminom na etanol i izravnim izlazom na vanjsku blagovaonicu i bazen. Potpuno opremljena kuhinja s kuhinjskim otokom i svim sadržajima koji su vam potrebni za ugodan boravak (ledomat, hladnjak za vino, mikrovalna pećnica, Nespresso aparat za kavu, toster, kuhalo za vodu...). Poseban WC.

* Na DONJEM KATU (do kojeg se dolazi unutarnjim stubištem) naći ćete lijepo namješten prostor za zabavu od 55m2 sa stolom za bilijar (biljar), vrlo udobnom sofom, prostorom za sjedenje, barom i TV-om ravnog ekrana. PS4, besplatni WiFi, klima uređaj, čajna kuhinja s hladnjakom i perilicom posuđa, obiteljska kupaonica s tušem (5 m²).

* Na 1.5 katu nalazi se spavaća soba br.1 (15m²) s dva odvojena kreveta 90cm x 200cm, TV, klima uređaj, pogled na grad Split i vlastita kupaonica s tušem (5m²).

* PRVI kat nudi dvije glavne spavaće sobe:

Spavaća soba br.2 (18m²) s king size krevetom 180cm x 200cm, TV, klima uređaj, vlastita kupaonica s tušem (5m²) i terasa s pogledom na more.

Spavaća soba br.3 (18m²) s bračnim krevetom 180cm x 200cm, TV, klima uređaj, vlastita kupaonica s tušem (5m²) i terasa s pogledom na more.

* U GORNJEM PRIZEMLJU nalazi se spavaća soba #4 (15m²) s dva odvojena kreveta (90cm x 200cm), TV-om, klima uređajem i vlastitom kupaonicom s tušem (5m²). Sa ove etaže se izlazi na šljunčanu parcelu iza kuće (ograđenu).

* DONJI kat nudi spavaću sobu br.5 (15m²) s bračnim krevetom (140cm x 200cm), TV-om i klima uređajem (ova spavaća soba koristi obiteljsku kupaonicu pored zone zabave, nekoliko stepenica niže). Tu je i praonica s perilicom, sušilicom i glačalom.

Na privatnom posjedu postoji siguran parking za 3 automobila. Preporuča se auto.

Radujemo se što ćemo se uskoro javiti

Vaš tim za odmor

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
jednokrevetna
Spavaća soba 3
jednokrevetna
Spavaća soba 4
jednokrevetna
Spavaća soba 5
jednokrevetna

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Zračna luka 27 km SPU Split

27 km

Izlaz s autoceste 23 km Dugopolje

23 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa ODAK nalazi se samo 8 km od centra poznatog grada Splita s brojnim restoranima, otvorenom tržnicom, prekrasnim povijesnim znamenitostima i Dioklecijanovom palačom. Unutar njegovih bijelih kamenih zidova i ispod njegovih dvorišta nalazi se katedrala i brojne trgovine, barovi i kafići. Također, mali mediteranski gradić Omiš i rijeka Cetina udaljeni su samo 15 km i nude brojne aktivnosti poput raftinga, zip linea, vožnje kanuom, canyoninga, za pojedince ili grupe izlete brodom po rijeci te na otoke Brač, Hvar ili Vis. Gornji dio starogradske jezgre Podstrane nudi pješačke staze okružene mediteranskim biljem i maslinama. Možete uživati u pješačkim stazama uz čisti zrak koji nudi ovo netaknuto područje. Villa ODAK idealan je smještaj za grupe koje žele zajedno provesti vrijeme na opuštajućem odmoru u ovom netaknutom mjestu i istražiti što nudi poznata rivijera Podstrana.

Zbog položaja vile i zanimljivih geografskih obilježja Podstrane, turistima se nudi niz mogućnosti za slobodno vrijeme u prirodi: pješačke, pješačke i biciklističke staze ili razgledavanje kulturno-povijesnih znamenitosti. Na plaži se također možete baviti raznim sportovima: windsurfing, jedrenje, sportsko jedrenje katamaranom, skijanje na vodi i klizanje na vodi.



Zbog blizine Splita sve prometne veze su u blizini: zračna luka (27 km), morska luka (8 km), autobusni kolodvor za međunarodni prijevoz (8 km), željeznički kolodvor (8 km) i autocesta (23 km). , golf i teniski tereni samo 5 km od vile.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

golf
Plivanje
Jedrenje
Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 600 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 5 tjedna prije dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Domaćin će vam po dolasku pružiti mnoštvo korisnih informacija o mjestima koja treba posjetiti, preporučenim restoranima i preporučenim dnevnim izletima.

Dodatne usluge koje preporučuje naša agencija Feriehome (nisu uključene):

- Iz udobnosti svog kauča možete naručiti dostavu namirnica koje će biti dostavljene u vilu u dogovoreno vrijeme;

- Uživajte u kulinarskom iskustvu s privatnim kuharom u vili koji može pripremiti bilo što, od romantičnih večera do obiteljskih večera;

- U vili se možete izmasirati kod naše profesionalne maserice koja će pokazati svoje terapeutske vještine;

- Osjetite Jadransko more i iskustvo jedrenja s jedrilicom (+skiper);

- Krenite na izlet brodom kako biste istražili srednjodalmatinsku obalu i otoke ... za više informacija stojimo vam na raspolaganju i rado ćemo vam pomoći.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka A. Feriehome

tvrtka A. Feriehome

FerieHome je mala agencija koja je specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pomno odabranih vila s bazenom, te nudi vrlo individualan pristup gdje nastojimo pronaći savršenu kombinaciju za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što je potrebno modernom gostu bez obzira želi li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi tip odmora, ovo područje odgovara svima. Osobno provjeravamo svaku nekretninu i sve što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik prezentiranog smještaja, najbolja cijena je zajamčena.


Dalji smještaji od tvrtka A. Feriehome

Pokazati sve smještaje od tvrtka A. Feriehome

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 444819

Posljednje ažuriranje: 21.02.2024

Oglas je online od: 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/444819.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina