Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Princess Korina

Podstrana

maks.  10   Gosta/Gostiju
356m²  stambena površina
5 spavaće sobe
6  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
356m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Villa Princess Korina ekskluzivno za Vas nudi:

* Vanjski prostor (podrum) nudi privatni grijani bazen od 40,5 m² (9 m x 4,5 m) s hidromasažom i potpuno automatskim sustavom elektrolize soli, 8 ležaljki, vanjski tuš i nekoliko stepenica gore natkrivenu blagovaonicu za 8 osoba s vrlo udobne stolice, dnevni boravak i otvoreni pogled na more. Iza elegantnog i udobnog dnevnog boravka dolazite do terase za sunčanje s tradicionalnim prostorom za roštilj za vaše vještine roštiljanja.

*Vanjska krovna terasa (može biti natkrivena) pruža prekrasan pogled na more i Split, kao i hidromasažnu kadu, dvije ležaljke i dvije ležaljke. Iza staklenih vrata ulazi se u finsku saunu, kupaonicu s tušem, kuhinjski otok s 4 barske stolice i klima uređaj. Do njega se može doći unutarnjim stubištem.

* Dnevni boravak (53 m²) nudi moderan dnevni boravak s TV-om ravnog ekrana, klima uređajem, kaminom, sofama i izravnim izlazom na natkrivenu vanjsku blagovaonicu i bazen. Potpuno opremljena kuhinja sa svim sadržajima koji su vam potrebni za ugodan boravak (mikrovalna pećnica, aparat za kavu, hladnjak za vino, toster, kuhalo za vodu...) i stol za blagovanje sa spektakularnim pogledom na more. Odvojeni WC.

*U podrumu, dostupnom iz dnevnog dijela, pronaći ćete ZABAVNU ZONU od 55 m² sa stolom za bilijar, sofama, TV-om ravnog ekrana, PS5 i sjedalicom za igru, besplatnim WiFi-jem, klima uređajem i ljetnom kuhinjom s ledom aparat i kuhinjski otok. Tu je i obiteljska kupaonica s tušem. Nekoliko stepenica više - na srednjoj etaži - dolazi se do praonice s perilicom rublja, sušilicom i priborom za glačanje.

*Raspored spavaćih soba je organiziran po poluetažama kako slijedi:

Spavaća soba br. 1 (17,5 m²) nalazi se na 1. katu i nudi bračni krevet (180 cm x 200 cm), TV, klima uređaj, vlastitu kupaonicu s tušem (6 m²) i pogled na more.

Spavaća soba br. 2 (17,5 m²) nalazi se na 1. katu i nudi bračni krevet (180 cm x 200 cm), TV, klima uređaj, vlastitu kupaonicu s tušem (6 m²) i pogled na more.

Spavaća soba br. 3 (12 m²) nalazi se na 1,5 katu. katu i ima bračni krevet (160 cm x 200 cm), TV, klima uređaj i vlastitu kupaonicu s tušem (5 m²).

Spavaća soba br. 4 (12 m²) nalazi se u visokom prizemlju i ima dva odvojena kreveta (90 cm x 200 cm), TV, klima uređaj i vlastitu kupaonicu s tušem (5 m²).

Spavaća soba br. 5 (12 m²) nalazi se u suterenu/srednjoj etaži i ima bračni krevet (160 cm x 200 cm), TV i klima uređaj. (Ova spavaća soba koristi obiteljsku kupaonicu pored zabavne zone)



Na privatnom posjedu postoji osiguran parking za 4 automobila. Preporuča se automobil. Na ulazu postoji video nadzor.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 3
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 4
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 5
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.8 km

0.8 km

Skijaška uspinjača 0.8 km

0.8 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 23 km SPU SPLIT

23 km

Kolodvor 23 km Split

23 km

Izlaz s autoceste 24 km Dugopolje

24 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa Princess Korina nalazi se samo 8 km od centra poznatog grada Splita, koji nudi brojne restorane, otvorenu tržnicu, nevjerojatne povijesne znamenitosti i Dioklecijanovu palaču. Unutar bijelih kamenih zidova i iza dvorišta nalazi se katedrala te brojne trgovine, barovi i kafići. Vila je samo 15 km udaljena od malog mediteranskog grada Omiša i rijeke Cetine. Ovdje ćete pronaći brojne aktivnosti poput raftinga, zip linea, vožnje kanuom, canyoninga, individualnih ili grupnih izleta brodom po rijeci ili do otoka Brača, Hvara ili Visa. Okruženi mediteranskim biljem i maslinama, možete uživati u pješačkim stazama uz čisti zrak koji nudi ovo netaknuto područje. Villa Princess Korina idealan je smještaj za grupe koje žele provesti vrijeme zajedno. Ovdje možete provesti miran odmor u ovom netaknutom mjestu i istražiti poznatu rivijeru Podstrana.

Zbog položaja vile i zanimljivih geografskih obilježja Podstrane, turistima se nude razne aktivnosti u prirodi: pješačke, biciklističke i penjačke staze. Možete planirati boravak u Staroj Podstrani ili posjetiti druga kulturno-povijesna mjesta. Na plaži se također možete baviti raznim sportovima: windsurfing, jedrenje, sportski katamarani, skijanje na vodi.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
nogomet
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 1000 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

40% depozita prilikom rezervacije, ostatak po dolasku ili 4 tjedna bankovnim transferom prije dolaska.

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Vila nudi elegantan interijer, dobro organiziranu zabavnu zonu sa stolom za biljar i prostoriju za medije. Također nudi 5 spavaćih soba i panoramski pogled na more i otoke. Vila može primiti do 10 osoba i savršena je za obitelji, prijatelje i parove.

Ovaj lijepo namješteni smještaj daje ton suvremenom arhitekturom i visokokvalitetnim namještajem. Ovo je potpuno opremljeno za vrlo ugodan boravak kako bi zadovoljilo moderne potrebe gostiju. Vila nudi potpunu privatnost, vrlo udobno uređena s nekoliko mjesta za sjedenje. Vila je savršen bijeg u vrlo mirnom okruženju raznih vila.

Imanje se nalazi u gornjem dijelu primorskog mjesta Podstrana, ovo mjesto vas stavlja u opušteni dalmatinski način razmišljanja u kojem čujete samo cvrčke. Ovo je okruženo zelenim i plavim tonovima. Vila se nalazi samo 8 km od poznatog grada Splita s brojnim povijesnim znamenitostima, samo 1,3 km od kristalno čiste šljunčane plaže u Podstrani, 650 m od mini marketa i 1,5 km od restorana. Ako želite uživati u svojoj privatnosti u objektu, imate mogućnost rezervirati dodatne usluge kao što su privatni kuhar, maser i dostava namirnica (nije uključeno u cijenu, dodatne usluge moguće je dogovoriti prije ili tijekom vašeg boravka).


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka M. Curak

tvrtka M. Curak

FerieHome je mala agencija specijalizirana za iznajmljivanje pomno odabranih vila s bazenima. Nudimo Vam osoban i prijateljski pristup pronalaženju savršenog smještaja za Vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile smještene su u srednjoj Dalmaciji, najpopularnijoj i najljepšoj hrvatskoj regiji, i nude sve što našim gostima treba, bez obzira traži li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, povijesni ili bilo koji drugi tip odmora, Srednja Dalmacija je super.< br /> Kao glavni zastupnik smještaja, osobno provjeravamo što pojedina vila nudi, tako da je najbolja cijena najma zajamčena!


Dalji smještaji od tvrtka M. Curak

Pokazati sve smještaje od tvrtka M. Curak

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 465182

Posljednje ažuriranje: 24.03.2024

Oglas je online od: 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/465182.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina