Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

New! Villa BAMM with sea views

Omiš

maks.  10   Gosta/Gostiju
280m²  stambena površina
5 spavaće sobe
5  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
280m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 25.04 do 04.05.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

4 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 25.04 do 04.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

4 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online



Opis

Ova moderna i luksuzna vila smještena je u mirnom predjelu iznad gradića Omiša (3km) s prekrasnim panoramskim pogledom na grad, Jadransko more, obalu, otoke i brda Omiške Dinare, s atraktivnom pješačkom stazom do najviši vrh Omiške Dinare po imenu Kula (863m nadmorske visine). Najbliži minimarket je udaljen 2km, a supermarketi, restorani, ljekarne i najbliža plaža udaljeni su 3km od vile. Auto je potreban jer se nalazite u brdima, 3km iznad obalne ceste. 5 parkirnih mjesta osigurano je na imanju. Sama vila ima 280 četvornih metara s dodatnim zemljištem od 490 četvornih metara.

Villa BAMM nudi luksuzan i udoban smještaj za maksimalno 10 osoba u 5 spavaćih soba koje su idealne za nekoliko obitelji ili grupu prijatelja koji uživaju u ovom mirnom okruženju. Potpuno je klimatiziran, s besplatnim WiFi-jem, s TV-om u svakoj sobi, te s PlayStationom 5 u dnevnom boravku.

* VANJSKI prostor je izlazna terasa iz dnevnog boravka /blagovaonice/ kuhinje koja vodi do prekrasnih 36 m² (9x4m) grijanog bazena s masažom. Vanjski prostor uključuje prostranu sunčanu terasu s palmama, 10 ležaljki, vanjski tuš, roštilj s potpuno opremljenom ljetnom kuhinjom (pećnica, električna ploča za kuhanje, hladnjak, perilica posuđa...), te natkrivenu blagovaonicu za 10 osoba. ljudi u kojima se možete opustiti u bilo koje doba dana i noći... Iza kuće je terasa s vanjskim stolnim tenisom, ljuljačkom i toboganom za vaše najmlađe.

* U PRIZEMLJU se nalazi veliki dnevni boravak otvorenog tipa s udobno namještenom i potpuno opremljenom kuhinjom sa svim potrebnim sadržajima (mikrovalna pećnica, toster, kuhalo za vodu, DeLonghi aparat za kavu u zrnu, hladnjak s ledomatorom i dispenzer za hladnu vodu ...) prostrana blagovaonica i dnevni boravak s otvorenim i panoramskim pogledom na Jadransko more, otoke i direktnim pristupom bazenu. Dnevni boravak se sastoji od udobnih sofa, smart TV-a ravnog ekrana, PS5 i A/C. Tu je i spavaća soba br.1 (16,5m2) s bračnim krevetom 180cm x 200cm, vlastitom kupaonicom s tušem (5m2), klima uređajem, TV-om i prekrasnim pogledom na more i izlazom prema bazenu. Zaseban WC je u prizemlju.

* 1. KAT nudi 3 spavaće sobe, spavaću sobu br. 2 (16,5 m2), br. 3 (14,8 m2) i br. 4 (16 m2), od kojih svaka ima prekrasan pogled na more i ogromnu otvorenu terasu s udobnom garniturom za sjedenje, s pogledom na zadivljujuće Jadransko more i otoci. Svaka spavaća soba je luksuzno namještena i svaka ima bračni krevet 180cmx200cm, A/C, TV, vlastitu kupaonicu s tušem (svaka 5m2) i terasu. Na prvom katu se nalazi i praonica rublja s perilicom rublja, sušilicom rublja i priborom za glačanje. Spavaće sobe br.2 i br.3 dijele terasu s pogledom na more, a spavaća soba br.4 ima i vlastitu natkrivenu terasu s pogledom na more.

* 2. KAT nudi glavnu spavaću sobu br.5 (16,5m2) s bračnim krevetom 180cmx200cm, vlastitu kupaonicu s tušem (5,5m2), klima uređaj, TV i vrlo prostranu terasu (70m2) i prekrasnim pogledom na otoke i Jadransko more.

Dođite u Villu BAMM i učinite svoj boravak jednostavno nezaboravnim.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 32 km

32 km

Autobus 3 km

3 km

Zračna luka 45 km SPU Split

45 km

Kolodvor 28 km

28 km

Izlaz s autoceste 23 km Blato na Cetini

23 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa BAMM nalazi se samo 3 km od Omiša, grada i luke u Dalmaciji u Hrvatskoj, te je općina u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Omiš je mjesto gdje se smaragdno zelena rijeka Cetina spaja s Jadranskim morem, a ovdje se možete okušati u brojnim aktivnostima kao što su rafting, zip-line iznad rijeke Cetine, vožnja kanuom, kanjoning, izleti brodom po rijeci ili od Omiša do otoka Brača, Hvara, Vis....i više. Nalazite se otprilike 28 km jugoistočno od drugog najvećeg grada u Hrvatskoj, Splita. Split je mjesto Unescove svjetske baštine koje se nalazi u blizini vaše lokacije. Najbliža baština je Povijesni kompleks Splita s Dioklecijanovom palačom (29 km, odnosno pola sata vožnje) i itekako ga vrijedi posjetiti. Blizina Makarske rivijere je također plus, jer je Makarska rivijera poznata po prekrasnim plažama i lijepoj mediteranskoj obali na kojoj možete posjetiti Pisak, Bašku Vodu, Brela i Makarsku. Tu je i park prirode Biokovo sa svojom poznatom atrakcijom Biokovo skywalk. To je vidikovac napravljen od stakla u obliku potkove na rubu litice po kojoj možete hodati! Zaista je nevjerojatno i kao što možete zamisliti, pogled na srednjodalmatinske otoke oduzima dah.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Vožnja kanua
Plivanje
Jedrenje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 400 €

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

* Dodatne usluge (nisu uključene) koje preporučuje naša agencija Feriehome:

- Dostavu namirnica možete naručiti iz udobnosti svog trosjeda, dostavljenu u vilu u dogovoreno vrijeme;
- Uživajte u kulinarskom iskustvu s privatnim kuharom u vili koji može pripremiti sve, od romantične večere do obiteljske večere;
- Možete napraviti masažu u vili s našom profesionalnom masericom koja može pokazati svoje terapeutske vještine;
- Osjetite Jadran i iskustvo plovidbe s jedrilicom (+skiper);
- Krenite na izlet brodom za istraživanje srednjedalmatinske obale i otoka...za više informacija stojimo vam na raspolaganju i rado ćemo vam pomoći.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.04.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2022

Franziska J. iz/od Deutschland

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Perfekt.

Smještaj i pogled su uživo još ljepši i impresivniji. Ništa nam nije nedostajalo. Domaćica je bila vrlo prijateljska, uvijek dostupna kada smo imali pitanja i vrlo susretljiva. To je bio vrlo lijep odmor! :)

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka A. Feriehome

tvrtka A. Feriehome

FerieHome je mala agencija koja je specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pažljivo odabranih vila s bazenima, nudimo osobni i prijateljski pristup gdje nastojimo pronaći savršeno mjesto za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što bi modernom gostu trebalo bez obzira želi li naš gost aktivan, seoski, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi. vrste odmora, ovo područje odgovara svima. Vršimo osobnu provjeru svake nekretnine i svega što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik smještaja predstavljenog na ovim stranicama, najbolja cijena je zajamčena. Veselim se razgovoru s vama :)


Dalji smještaji od tvrtka A. Feriehome

Pokazati sve smještaje od tvrtka A. Feriehome

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 387713

Posljednje ažuriranje: 01.04.2024

Oglas je online od: 2 godine

URL: https://www.resido.hr/387713.htm


«New! Villa BAMM with sea views» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 25.04 do 04.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina