Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

New! Villa The KING with pool

Omiš

maks.  8   Gosta/Gostiju
135m²  stambena površina
4 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
135m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Ova prekrasna kamena vila novosagrađena je na staroj obiteljskoj kamenoj kući, prateći tradicionalnu arhitekturu i kamenu fasadu, povezujući je s modernim i vrlo ugodnim detaljima kako bi vaš boravak učinili ugodnim i nezaboravnim. Villa The King je dobro opremljena kuća od 135 m2 organizirana na dvije etaže povezane unutarnjim stubištem, te poseban apartman povezan s vanjskim stubištem (sve u ponudi isključivo za jednu grupu). Smještena je na ograđenom imanju od 340 m2, a nalazi se na kraju ulice u mirnom predjelu Borak iznad malog mjesta Omiš (3km).
Vila pruža prekrasan pogled na crkvu Sv. Stjepana, grad Omiš, Jadransko more, obalu, otoke i brda Omiške Dinare, uz atraktivnu pješačku stazu do najvišeg vrha Omiške Dinare po imenu Kula (863m iznad razina mora). Najbliži minimarket udaljen je 2km, a supermarketi, restorani, ljekarne i najbliža plaža udaljeni su 3km od vile. Auto je potreban jer se nalazite na brdima, 3km iznad obalne ceste. Ispred objekta su osigurana 3 parkirna mjesta.

Villa The King nudi moderan i udoban smještaj za maksimalno 8 osoba u 4 spavaće sobe što je idealno za obitelj ili grupu prijatelja koji će uživati u ovom mirnom i tradicionalnom okruženju. Potpuno je klimatiziran, s besplatnim WiFi-jem, s 2 dnevna prostora s PlayStationom 5 u jednom dnevnom boravku, 4 spavaće sobe, 2 kuhinje, 2 obiteljske kupaonice i jednim WC-om. Evo detaljne organizacije poda:

* VANJSKI prostor nudi zadivljujući bazen od 24,5 m2 (7x3,5m) s hidromasažom s pogledom na more i Omiš. Vanjski prostor (zapadna orijentacija) uključuje prostranu sunčanu terasu s 8 ležaljki, vanjski tuš, 2 suncobrana i vanjsku blagovaonicu za 8 osoba gdje se možete opustiti u bilo koje doba dana i noći. Tu je i malo igralište s toboganom i igračkama za vaše najmlađe. Tradicionalni roštilj nalazi se uz glavni ulaz u kuću, pored vanjske blagovaonice.

* U PRIZEMLJU se nalazi vrlo svijetao i ugodan dnevni boravak s udobno namještenom i potpuno opremljenom kuhinjom sa svim potrebnim sadržajima (mikrovalna pećnica, toster, kuhalo za vodu, Nespresso aparat za kavu, hladnjak sa ledomat...), klima - stanje, prostrana blagovaonica za 8 osoba, te dnevni boravak sa smart TV-om, ima balkon spojen na dodatnu terasu s lounge kutkom (južna orijentacija), savršeno mjesto za večernje uživanje uz finu čašu hrvatskog vina. Tu je i spavaća soba br.1 (12m2) s bračnim krevetom 180cm x 200cm, klima uređajem, prekrasnim pogledom na more, te izlazom na balkon i južnu terasu. Spavaća soba br.2 (8m2) sa krevetom na kat sa jednim krevetom dimenzija 140cm x 200cm, a gornja 90cm x 200cm, Klima, pogled na more. Obiteljska kupaonica s tušem nalazi se u prizemlju.

* Na 1. KAT se dolazi unutarnjim stubištem koje vas vodi do otvorenog i vrlo simpatičnog potkrovlja Spavaća soba br.3 (15m2) s 2 singl kreveta 80cm x 200cm i zasebnim WC-om s umivaonikom.

* DONJI PRIZEMLJE nudi zaseban stan koji se nalazi iznad parkinga, ispod sunčane terase, do kojeg se dolazi vanjskim stepenicama. Ima potpuno opremljen i klimatiziran dnevni boravak koji nudi kuhinju (hladnjak, pećnica, štednjak...), perilicu rublja, stol za blagovanje za 2 osobe, kauč sa smart TV-om i Playstation 5. Spavaća soba br.4 (12m2) s bračnim krevetom 180cm x 200cm, klimatizirano i pogled na šivenje. Zasebna obiteljska kupaonica s tušem.
Vlasnik živi u susjedstvu i stoji vam na raspolaganju ako je potrebno. Imate apsolutnu privatnost i sve navedeno je isključivo za vašu upotrebu. Jednom kada dođete u ovu nekretninu, osjetit ćete tradicionalno lak način života koji nam je svima potreban barem na odmoru.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 3 km

3 km

Zračna luka 45 km Split Airpot

45 km

Kolodvor 25 km Split railway

25 km

Izlaz s autoceste 32 km Blato na Cetini

32 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa The King nalazi se samo 3 km od Omiša, grada i luke u Dalmaciji u Hrvatskoj, te je općina u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Omiš je mjesto gdje se smaragdno zelena rijeka Cetina spaja s Jadranskim morem, a ovdje se možete okušati u brojnim aktivnostima kao što su rafting, zip-line iznad rijeke Cetine, vožnja kanuom, kanjoning, izleti brodom po rijeci ili od Omiša do otoka Brača, Hvara, Vis....i više. Nalazite se otprilike 28 km jugoistočno od drugog najvećeg grada u Hrvatskoj, Splita. Split je mjesto Unescove svjetske baštine koje se nalazi u blizini vaše lokacije. Najbliža baština je Povijesni kompleks Splita s Dioklecijanovom palačom (28 km, odnosno pola sata vožnje) i itekako ga vrijedi posjetiti. Blizina Makarske rivijere je također plus, jer je Makarska rivijera poznata po prekrasnim plažama i lijepoj mediteranskoj obali na kojoj možete posjetiti Pisak, Bašku Vodu, Brela i Makarsku. Tu je i park prirode Biokovo sa svojom poznatom atrakcijom Biokovo skywalk. To je vidikovac napravljen od stakla u obliku potkove na rubu litice po kojoj možete hodati! Zaista je nevjerojatno i kao što možete zamisliti, pogled na srednjodalmatinske otoke oduzima dah.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 40 %
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

* Dodatne usluge (nisu uključene) koje preporučuje naša agencija Feriehome:
- Dostavu namirnica možete naručiti iz udobnosti svog trosjeda, dostavljenu u vilu u dogovoreno vrijeme;
- Uživajte u kulinarskom iskustvu s privatnim kuharom u vili koji može pripremiti sve, od romantične večere do obiteljske večere;
- Možete napraviti masažu u vili s našom profesionalnom masericom koja može pokazati svoje terapeutske vještine;
- Osjetite Jadran i iskustvo plovidbe s jedrilicom (+skiper);
- Krenite na izlet brodom za istraživanje srednjedalmatinske obale i otoka...za više informacija stojimo vam na raspolaganju i rado ćemo vam pomoći.

Dođite u Villu The King i uživajte u ovom jedinstvenom i tradicionalnom okruženju


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka B. FerieHome

tvrtka B. FerieHome

FerieHome je mala agencija koja je specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pažljivo odabranih vila s bazenom, nudimo osobni i prijateljski pristup gdje nastojimo pronaći savršenu ponudu za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što bi modernom gostu bilo potrebno bez obzira želi li naš gost aktivan, seoski, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi. vrste odmora, ovo područje odgovara svima. Vršimo osobnu provjeru svake nekretnine i svega što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik smještaja predstavljenog na ovim stranicama, najbolja cijena je zajamčena. Veselim se razgovoru s vama :)


Dalji smještaji od tvrtka B. FerieHome

Pokazati sve smještaje od tvrtka B. FerieHome

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 397281

Posljednje ažuriranje: 14.11.2023

Oglas je online od: 1 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/397281.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina