Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Mediterranea (LUKSUZ)

Ostuni

maks.  8   Gosta/Gostiju
200m²  stambena površina
4 spavaće sobe (+6)
4  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
200m²
4 spavaće sobe (+6)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Vila Mediteran

Samo nekoliko koraka od Ostunija i nekoliko kilometara od prekrasnih pješčanih plaža, šarmantna Villa Mediterranea otvara svoja vrata. Graciozno utočište u oazi mira uronjeno u prekrasan krajolik Alto Salenta.



Prije nekoliko godina domaćica je staro ladanjsko imanje, naslijeđeno od svoje obitelji, preuredila u plemićku kuću za odmor. Samostojeća rezidencija u stilu maserije restaurirana je s velikom osjetljivošću i opremljena suvremenom udobnošću. Zadržava povijesni šarm i odiše veličinom. Istovremeno, dom i cijelo imanje osjećate kao ugodno utočište. Priroda kao inspiracija i lakoća ljeta u kombinaciji s domom iz snova utjelovljenje su odmora. Kuća za odmor za sladokusce.



Privatni bazen veličine 15 x 6 m (otvoren od oko 1. svibnja do 30. rujna) s terasom za sunčanje obećava čisto opuštanje. U sklopu imanja nalaze se brojni prostori za sjedenje na otvorenom. Ovisno o dobu dana, možete uživati u večernjem suncu na različitim mjestima. Svaki će gost sigurno pronaći svoje omiljeno mjesto za ležeran sat ili siestu iz snova. Sjenovita sjenica nudi obilje prostora i popularno je i idealno mjesto za druženje s obitelji i dobrim prijateljima. Roštilj na kraju arkade idealan je za blage ljetne večeri. A kad divno zamiriše na pečenu ribu, svi će se gosti brzo okupiti za blagovaonskim stolom za večeru!



Svojim jarkim bojama vila se ističe nasuprot zelenim maslinicima i crvenoj zemlji. Stoljetni anđelčić u vanjskom zidu svjedoči o povijesti i svojevrsni je srećonoša za domaćicu.

Bujni oleandri, stabla agruma, visoke opuncije, svjetlucavi srebrno-zeleni maslinici i divlje mediteransko bilje, takozvana Macchia mediterranea, čine okvir za vilu.



Tradicionalni način života, domaća atmosfera i južnjački štih ovdje idu ruku pod ruku. Villa Mediterranea ne samo da uživa u prostranom vanjskom području; Stambeni prostor je također vrlo prostran, tako da se ovdje može udobno smjestiti 8 – 12 osoba. Vila sadrži 4 spavaće sobe/dnevne prostorije, sve sa zasebnim ulazima s terase; 3 od 4 područja imaju dodatni dnevni boravak, koji ima kauč na razvlačenje i vlastiti minibar. Osim toga, svaka zona ima modernu, vrlo ukusnu kupaonicu (s tušem i bideom) kao i malu, privatnu terasu sa stražnje strane, koja gleda na masline. Odvojeno dostupna, potpuno nova kuhinja za jelo čeka kreativne kuhare. Za velikim stolom s pogledom na prirodu ima mjesta za sve goste. Kada je lijepo vrijeme, blagovaonica na velikoj zajedničkoj terasi je vrlo popularna kada se služe apulijski specijaliteti za sate uživanja. U večernjim satima imanje ima posebno magičan učinak zbog mnoštva svjetlećih točaka. Savoir-vivre je ovdje vrlo važan.
Broj licence ili registracije: BR07401291000015649

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mjesto i položaj smještaja

Prekrasna Villa Mediterranea nalazi se samo nekoliko kilometara od očaravajućeg Bijelog grada Ostuni.

Ova šarmantna kuća za odmor čeka vas na selu u oazi mira.



Zahvaljujući potpuno osamljenoj lokaciji na parceli od 11.000 m2, ekskluzivna rezidencija uživa visoku razinu privatnosti.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 33 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Završno čišćenje kao i posteljina i rublje uključeni su u cijenu za sve prijavljene goste.

Sve promjene tijekom vašeg boravka moraju se dogovoriti i platiti na licu mjesta.

Uvjeti poništenja:

  • Bei Nichteinhaltung des Vertrages müssen 90 % der Gesamtkosten bezahlt werden, sollte keine Ersatzvermietung möglich sein (+ 5,— Euro Bearbeitungsgebühr). Sollte eine Ersatzvermietung möglich sein, wird eine Bearbeitungsgebühr über Euro 50,— erhoben. Ab dem Anreisetag ist der Reisepreis mit 100% fällig.

ostale informacije:

Ako imate dodatnih pitanja, samo me kontaktirajte! Hvala.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 22.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka DOMUS DOMPE`
gospođa I. Dompé-Legrottaglie

gospođa I. Dompé-Legrottaglie

Passione Puglia - Apulija sa strašću Kao njemačko-talijanka koja je odrasla dvojezično, Irene Dompé-Legrottaglie oduvijek je bila dobro upoznata sa stilom života i kulturom Bell'Italia. Voli putovati i također dolazi iz zrakoplovne obitelji (otac joj je desetljećima radio za ALITALIJU); od djetinjstva je bila puno na putu. Privatno, Irene voli preturati po tržnicama antikviteta i rijetkosti i uvijek se uspješno dočepa dodatnog komada za svoju kolekciju. Voli opremanje i uređenje kuća i naravno talijansku kuhinju. Irene je kvalificirana prevoditeljica, a prije pokretanja vlastitog posla provela je 19 godina u uredu izaslanstva Talijanske nacionalne turističke zajednice ENIT, stekavši širok raspon profesionalnog iskustva u turističkom oglašavanju. Vrlo dobro poznaje odredište putovanja Italiju, a posebno Apuliju. Rođena u Münchenu, živi i putuje na posao između Münchena i Apulije. No, svog supruga iz Apulije nije upoznala na sunčanom jugu, već jednog hladnog zimskog dana prije 30 godina u metropoli Isar. Sada je svoju strast pretvorila u profesiju uređujući kuće za odmor u regiji iz snova na jugu Italije. Zbog snažne osobne povezanosti s Apulijom, ne samo da osobno poznaje okolinu, već i vlasnike kuća u ponudi. Njezino insajdersko znanje i dobro utemeljeno znanje o nekretninama u vezi s njezinom osobnom sklonošću mediteranskom životu obećavaju. Uvjerite se sami! Irene Dompé-Legrottaglie rado će vas savjetovati. Ponuda koju vam predstavlja na ovim stranicama fokusirana je prvenstveno na Ostuni i okolicu. Slikoviti Bijeli grad sa svojim maurskim starim gradom fascinira svojim tvrđavskim karakterom. Samo nekoliko minuta vožnje odavde i vi ste al mare! Put do obale oivičen je beskrajnim stoljetnim maslinicima koji srebrno-zeleno svjetlucaju na suncu. Uronite u fascinantan svijet između Orijenta i Zapada, u zemlju južnjačke kulture i tradicije. Apulija à la carte!


Dalji smještaji od gospođa I. Dompé-Legrottaglie

Pokazati sve smještaje od gospođa I. Dompé-Legrottaglie

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 415978

Posljednje ažuriranje: 30.11.2023

Oglas je online od: 1 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/415978.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina