Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Seaview villa Dreams of Dalmatia II

Baška Voda

maks.  10   Gosta/Gostiju
335m²  stambena površina
4 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
335m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
12% 15.06 do 21.06.2024
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
12% Popust 15.06 do 21.06.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Potpuno novo privatno vlasništvo, vrlo prostrana, suvremena i svijetla, vrhunska vila s 4 spavaće sobe s wellnessom, kino dvoranom i spektakularnim pogledom na more. Nudi privatni, grijani, infinity bazen, 4 spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, wellness zonu s hidromasažnom kadom, teretanu i igraonicu (kino soba). Potpuno je klimatiziran s besplatnim WiFi-jem, luksuzno opremljen svim sadržajima koji su vam potrebni za vrlo ugodan boravak, smješten na parceli od 507 m² s 335 m² stambenog prostora raspoređenog na tri razine, te može primiti 8+2 osobe.

Smješten u Baškoj Vodi, malom hrvatskom turističkom mjestu udaljenom samo 10 km od Makarske i 50 kilometara južno od Splita, nedaleko Brela. Ovdje možete osjetiti mediteransku atmosferu, okruženi borovom šumom i kristalno čistim morem, savršeno mjesto za vaš zasluženi odmor. Baška Voda krasi mnoštvo atraktivnih šljunčanih plaža koje su još ljepše u kasnim poslijepodnevnim satima kada sunce zađe jer su ovdje najljepši zalasci pa parovi, prijatelji i obitelji uživaju u šetnjama uz more. Uz obalu se nalaze brojni barovi i restorani, a najbliži je udaljen 200m od vile. Najbliži mini market udaljen je 530m, plaža samo 230m, a centar naselja 1,3km od vile. Osiguran je parking za 2 automobila, a na ulazu je video nadzor.

Ovdje je detaljan opis onoga što se nudi isključivo za vas:
* OUTDOOR nudi privatni infinity bazen veličine 8,9m x 3,6m, grijani i s hidromasažom. Bazen se tretira hidrolizom, sustavom za dezinfekciju vode bez upotrebe klora, broma ili drugih kemikalija. Čini vodu kristalno čistom, bez iritacije očiju i kože, potpuno ekološkom i blagom za vašu kožu. Na raspolaganju je sunčalište s vanjskim tušem i 8 ležaljki raspoređenih na dvije razine, jedna uz bazen, te na umjetnoj travi nekoliko stepenica niže (dostupno i iz wellness zone u prizemlju). Na razini bazena je natkrivena paluba s dnevnim kutkom i vanjskom blagovaonicom s roštiljem (plin), kojoj se pristupa izravno iz kuhinje i iz dnevnog boravka.
* PRIZEMLJE: To je potpuno klimatizirani prostor od 58 m² povezan s vanjskim prostorom s vratima od stakla do stropa koji nudi vrlo svijetao i otvoren dnevni boravak s pogledom na more iz gotovo svakog ugla. Potpuno opremljena kuhinja sa svim sadržajima potrebnim modernom gostu za ugodan boravak (mikrovalna pećnica, hladnjak za vino, ledomat, Phillips LatteGo aparat za kavu, filter za vodu...). Tu je udoban kauč s TV-om ravnog ekrana, PlayStation 5, Bluetooth zvučnici, Netflix, Spotify i više. Ima odvojeni WC, praonicu rublja sa priborom za glačanje, perilicu rublja i sušilicu.
Tu je i spavaća soba NO1 (24m2) u prizemlju, Super king size krevet 210cm x 200cm, TV 50˝, klima uređaj, vlastita kupaonica s tušem 140x90, pogled na more s izlazom na terasu .
* DONJE PRIZEMLJE: Tu se nalazi kino dvorana (32 m2) s elegantnom i udobnom sofom, projektorom, klima uređajem, besplatnim WiFi-jem, klimatiziranim wellnessom (47 m2) i teretanom (19 m2) i vi može pristupiti unutarnjim stubištem s vanjskog sunčališta s umjetnom travom. Tu je i hidromasažna kada (whirlpool) za 5-6 osoba, 4 ležaljke, Bluetooth zvučnici, tuš i odvojeni WC. Prostor za teretanu nudi sobni bicikl i traku za trčanje, TV i klima uređaj. Prostor za wellness i teretanu prilično je prostran i savršeno opremljen kako biste ostali u formi i dok se opuštate na odmoru, dok mlađi članovi uživaju u zoni Cinema room.
*PRVI kat nudi:
Spavaća soba NO2 (26 m2) sa Super king size krevetom 210x200cm, TV-om, klima uređajem, vlastitom kupaonicom s tušem 140x90, prekrasnim pogledom na more i terasom s garniturom za sjedenje.
Spavaća soba NO3 (27m²) sa Super king size krevetom 210x200cm, TV, A/C, vlastitom kupaonicom s tušem 140x90, izlazom na terasu s pogledom na more (u ovu spavaću sobu može se dodati dodatni ležaj 80cm x 200cm zahtjev).
Spavaća soba NO4 (27m²) sa Super king size krevetom 210x200cm, TV, A/C, vlastitom kupaonicom s tušem 140x90, izlazom na terasu s pogledom na more (u ovu spavaću sobu može se dodati dodatni ležaj 80cm x 200cm zahtjev).
Ova potpuno nova vila opremljena je visokokvalitetnim materijalima, te ukrašena vrlo lijepim završnim obradama, nalazi se samo korak od najljepših plaža na Makarskoj rivijeri, potpuno opremljena svime što je potrebno za vrlo ugodan boravak, gdje vlasnici mislili ste i na najsitnije detalje koji vam mogu zatrebati. Jednostavno savršen izbor za boravak s obitelji ili prijateljima.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.23 km

0.23 km

Mogućnost kupovine 0.53 km

0.53 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 1.6 km

1.6 km

Autobus 1.6 km

1.6 km

Zračna luka 71 km SPU Split

71 km

Kolodvor 50 km Split

50 km

Izlaz s autoceste 12.8 km Zagvozd

12.8 km


Mjesto i položaj smještaja

Postoje i mnoge ideje za jednodnevne izlete koje možete učiniti, posjetite veće gradove u blizini poput Splita (50 minuta vožnje) ili poznatog grada Dubrovnika (2,3 sata). Za sve koji su željni više akcije, možete organizirati poludnevni izlet na rijeku Cetinu (grad Omiš - 30min vožnje) gdje možete doživjeti prekrasnu prirodu kanjona rijeke Cetine i uživati u lijepom raftingu. Riječna avantura počinje na obalama rijeke Cetine u području planine Biokovo. Ako više volite planinske krajeve, iznad Makarske nalazi se park prirode Biokovo, tako da ovo može biti vaš jednodnevni izlet jer pogled s ove planine je prekrasan, možete vidjeti puno otoka, a obala je jednostavno prekrasna, pa posjet planini Biokovo pruža jedinstveno iskustvo. Iskoristite priliku i posjetite novu atrakciju na Biokovu, Skywalk, nevjerojatan stakleni most s prekrasnim pogledom na more.
Najbliži izlaz s autoceste A1 je "Zagvozd" (12,7 km), tunelom Sv. Ilija. Najbliža zračna luka je Zračna luka SPU Split (71 km).


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 1000 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Važne napomene:

Rezervacije mlađih od 25 godina ne mogu se prihvatiti u trenutku rezervacije kako bi se izbjegle skupine mladih. Zadržavamo pravo odbijanja takve rezervacije. Zabranjene su sve zabave i događanja te prekomjerna buka koja narušava mir u susjedstvu, bez obzira na broj ljudi. Broj osoba koje borave u ovom objektu ne smije premašiti broj kreveta navedenih u opisu objekta. Sve posjetitelje potrebno je prijaviti domaćinu! Ako vaše ponašanje uzrokuje opasnost, uzrokuje štetu na imovini ili ozbiljno narušava uživanje drugih, zadržavamo pravo otkazati vaš odmor.



U cijenu najma uključene su sljedeće usluge:

- Ručnici za kupanje i bazen su na raspolaganju, posteljina je na raspolaganju

-Kuhinja i oprema za roštilj

-Režije – voda, plin, struja, grijanje, klima

-Bežični internet

-Osigurano parkiralište (garaža ili na privatnom posjedu kako je navedeno u oglasu)

- Održavanje vrtova i bazena

-Završno čišćenje

-Boravišnu pristojbu, boravišnu pristojbu

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Dodatne usluge (nisu uključene) koje preporučuje naša agencija Feriehome:
- Možete naručiti dostavu namirnica iz udobnosti vašeg kauča, čak i prije vašeg dolaska, dostavu u vilu u dogovoreno vrijeme;
- Možete imati masažu u vili s našim profesionalnim maserom koji može pokazati svoje terapeutske vještine;
- Krenite na izlet brodom da istražite srednjodalmatinsku obalu i otoke...za više informacija stojimo vam na raspolaganju i rado ćemo vam pomoći.
Radujemo se Vašem upitu, Vaš tim agencije Feriehome


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 20.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka M. FerieHome

tvrtka M. FerieHome

FerieHome je mala agencija koja je specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pomno odabranih vila s bazenima i nudi vrlo individualan pristup u kojem nastojimo pronaći ono što savršeno odgovara vašem odmoru u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što je potrebno modernom gostu bez obzira želi li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi vrsta odmora, ovo područje odgovara svima. Osobno provjeravamo svaku nekretninu i sve što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik prezentiranog smještaja, najbolja cijena je zajamčena.


Dalji smještaji od tvrtka M. FerieHome

Pokazati sve smještaje od tvrtka M. FerieHome

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 439290

Posljednje ažuriranje: 09.04.2024

Oglas je online od: 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/439290.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
12% Popust 15.06 do 21.06.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina