Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Seafront Villa Nina

Brzet, Omiš, srednja Dalmacija, Dalmatinsko primorje

maks.  5   Gosta/Gostiju
305m²  stambena površina
5 spavaće sobe
5  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
305m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Luksuzna Villa Nina potpuno je nova i moderna nekretnina s prekrasnim pogledom na more i plažu s cijelog imanja, smještena odmah iznad plaže Brzet pored identične Ville Kiara koja se nalazi pokraj nje. Potpuno klimatizirana vila s 5 spavaćih soba s besplatnim WiFi internetom, finskom saunom, spravom za vježbanje, bilijarom i grijanim bazenom s hidromasažom, smještena na mirnoj lokaciji u Brzetu, područje grada Omiša (2 km od centra Omiša). Villa Nina nalazi se iznad šljunčane plaže, najbliži restoran udaljen je 100 m, a manje od 5 minuta vožnje do Omiša i rijeke Cetine s brojnim atrakcijama i aktivnostima poput raftinga, zip-linea iznad rijeke Cetine, slobodnog penjanja i mogućnosti izleta brodom .... ili jednostavno možete uživati u prekrasnim pogledima koje ovo područje nudi u mirnom i prijateljskom okruženju.



Villa Nina je luksuzna, moderna i dobro opremljena vila s 4 zvjezdice s 5 spavaćih soba s vlastitim kupaonicama, svaka s pogledom na more, a nalazi se na parceli od 875 m2 i prostire se na 306 m2 stambenog prostora raspoređenog na dvije etaže – prizemlje i kat. Savršen dom daleko od doma za obiteljska okupljanja ili grupu prijatelja koji traže opušten ili aktivan odmor u Hrvatskoj.

Villa Nina lijepo je dizajnirana nekretnina, opremljena na visokoj razini, te odiše stilom i elegancijom. Uz sunčevu svjetlost iz više kutova, dnevni boravak kao savršen prostor za uživanje u toplom sjaju – sunca i otvorenog pogleda na more – u bilo koje doba godine. Imanje je u potpunosti ograđeno i osigurava 3 parkirna mjesta na privatnom posjedu.



*VANJSKI (140 m²) nudi privatni, grijani bazen od 54 m² s hidromasažom i najvišim standardima pročišćivača vode bez upotrebe klora. Sunčalište sa 10 ležaljki, vanjskim tušem, zasebnim wc-om i natkrivenom vanjskom blagovaonicom s tradicionalnim roštiljem za maksimalno opuštanje i uživanje u mediteranskoj klimi.



*PRIZEMLJE ima dnevni boravak otvorenog tipa koji uključuje: potpuno opremljenu kuhinju (38 m²) sa svim sadržajima koji modernom gostu trebaju za ugodan boravak (mikrovalna pećnica, toster, kuhalo za vodu, aparat za kavu Julius Meinl na kapsule). ..), prostranu blagovaonicu za 10 osoba ispunjenu prirodnim svjetlom, vrlo udoban dnevni boravak (32 m²) sa sofama, TV-om ravnog ekrana, PS5, Bluetooth sustavom zvučnika, sve potpuno klimatizirano. Velike staklene stijene povezuju unutrašnjost prizemlja vile s eksterijerom. Tu je i klimatizirana teretana (22 m2) s višenamjenskom spravom, sobnim biciklom, biljarom za zabavu, TV-om, prostranom finskom saunom i tušem uz nju.



Spavaća soba br. 1 (23 m2) nalazi se u prizemlju i ima direktan izlaz na bazen. Nudi super king size krevet od 200cmx200cm, klima uređaj, TV i vlastitu kupaonicu s tušem. Na ovoj etaži nalazi se i praonica s perilicom rublja, sušilicom i priborom za glačanje, te odvojeni WC.



*PRVI kat gdje se nalaze 4 luksuzno opremljene i vrlo udobne spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, svaka s otvorenim pogledom na more i otok.



Spavaća soba br.2. (25,6m²) sa super king size krevetom (200cm×200cm), en-suite kupaonica s tušem, klima uređaj, TV, balkon s pogledom na more.



Spavaća soba br.3. (22,6m2) sa super king size krevetom (200cm×200cm), vlastitom kupaonicom s tušem, klima uređajem, TV-om.



Spavaća soba br.4. (25,2 m²) sa super king size krevetom (200cm×200cm), vlastitom kupaonicom s tušem, klima uređajem, TV-om.



Spavaća soba br.5. (22,6m²) sa super king size krevetom (200cm×200cm), vlastitom kupaonicom s tušem, klima uređajem, TV-om.
Broj licence ili registracije: 123

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.05 km

0.05 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.01 km

0.01 km

Centar grada/mjesta 1.2 km

1.2 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 45 km Split

45 km

Kolodvor 28 km Split

28 km

Izlaz s autoceste 37 km Blat na Cetini

37 km


Mjesto i položaj smještaja

Postoji mogućnost angažiranja dodatnih usluga uz našu pomoć poput dostave namirnica, angažiranja kuhara, privatnih dnevnih izleta brodom (ovo možete provjeriti kod domaćina po dolasku), isprobavanja raftinga, zip-linea, najma bicikala i drugih aktivnosti u Omišu ili na rijeci Cetini kako bi vaš boravak u Villi NINA bio zanimljiviji. Udaljen samo 25 km, možete posjetiti prekrasni mediteranski biser, te slavni grad Split u kojem se nalaze antičke atrakcije koje su bile scenografija za poznatu seriju Igra prijestolja. Također, neke ideje što se može posjetiti: Makarska (40min), Dubrovnik (3h), Trogir (1h), Zadar (2h), slapovi Krke (1,5h), te Plitvička jezera koja su sve unutar jednodnevnog izleta udaljenosti tako da ih možete sve posjetiti dok ste smješteni u našoj vili.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Vožnja kanua
paragliding
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Dodatne usluge (nisu uključene) preporučene od strane naše agencije Feriehome:

- Možete naručiti dostavu namirnica iz udobnosti svog kauča, dostavu u vilu u dogovoreno vrijeme;

- Uživajte u kulinarskom iskustvu s privatnim kuharom u vili koji može pripremiti sve, od romantične večere do večere za obitelj;

- Možete imati masažu u vili s našim profesionalnim maserom koji može pokazati svoje terapeutske vještine;

- Osjetite Jadran i iskustvo jedrenja s jedrilicom (+skiper);

- Krenite na izlet brodom da istražite srednjodalmatinsku obalu i otoke...za više informacija stojimo vam na raspolaganju i rado ćemo vam pomoći.



Radujemo se Vašem upitu, Vaš tim agencije Feriehome


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka B. Sovulj

tvrtka B. Sovulj

FerieHome je mala agencija specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pomno odabranih vila s bazenom, te nudi vrlo individualan pristup gdje nastojimo pronaći ono što savršeno odgovara vašem odmoru u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što je potrebno modernom gostu bez obzira želi li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi tip odmora, ovo područje odgovara svima. Osobno provjeravamo svaku nekretninu i sve ono što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik prezentiranog smještaja, najbolja cijena je zajamčena.


Dalji smještaji od tvrtka B. Sovulj

Pokazati sve smještaje od tvrtka B. Sovulj

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 445650

Posljednje ažuriranje: 15.03.2024

Oglas je online od: 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/445650.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina