Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

NEW! Stone Villa Olim Civitas with 3 bedrooms, private pool, and sea views

Brač, Splitska, Škrip

maks.  8   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
3 spavaće sobe (+2)
3  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
120m²
3 spavaće sobe (+2)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
20% 25.05 do 28.06.2024
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
20% Popust 25.05 do 28.06.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Elegantna i moderna vila u malom i netaknutom mjestu Škrip, s mini marketom, restoranom i barom na pješačkoj udaljenosti, samo 4 km od plaže i centra Splitske uvale



Villa Olim Civitas je novoizgrađeno luksuzno kameno imanje u rustikalnom dalmatinskom stilu, ali još uvijek modernog i vrlo stiliziranog interijera te nudi sve što modernom gostu treba za savršen i opuštajući odmor. Vila Olim Civitas namještena je prema visokim standardima, potpuno je klimatizirana i ima besplatni WiFi. Izgrađena 2023. godine sa 120 m² interijera lijepo organiziranog u prizemlju, smještena na 700 m² ograđene parcele s pogledom na kamene kuće u susjedstvu i more. Može primiti do 6+2 osobe i ima privatni bazen od 32m2 sa 6 ležaljki, vanjsku blagovaonicu, roštilj, dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak, 3 spavaće sobe, 3 kupaonice, šljunčani prostor s igračkama za vaše najmlađe.



To je savršena nekretnina za opuštajući obiteljski odmor, uživanje u rustikalnoj arhitekturi i šarmantnoj atmosferi Ville Olim Civitas i same četvrti Škrip.



Villa Olim Civitas nalazi se na otoku Braču, u malom mjestu Škrip, samo 3,8 km od centra Splitske uvale na otoku Braču. Ovo je jedno od najpopularnijih mjesta za odmor na poznatom ljetovalištu u Hrvatskoj. Nekadašnje ribarsko mjesto očarava šarmantnom starogradskom jezgrom, romantičnom lukom s lokalnim restoranom i brojnim prekrasnim plažama s kristalno čistim morem. Selo Škrip je najstarije naselje na otoku Braču, au blizini se nalaze mnoge lijepe stare kamene kuće. Osobito ako tražite mir i tradiciju, možete uživati u vrlo posebnoj i opuštenoj atmosferi i cijeniti posebno raspoloženje i jedinstvenu atmosferu u ovom idiličnom selu. Pozivamo vas da kušate vrhunske otočke specijalitete, domaće maslinovo ulje, likere i vino.





Udaljeni su 10 km od trajektne luke u Supetru i imaju trajektnu vezu sa Splitom, trenutno prometuje Jadrolinija. U visokoj sezoni nudi se 14 izleta dnevno, izvan sezone 7 do 9 izleta dnevno, vrijeme putovanja je 45 minuta. Najbliži mini market i bar udaljeni su samo 200 m od smještaja, najbliži restoran samo 1 km, a najbliža plaža 3,8 km u Splitskoj uvali.



Ovdje je detaljan opis onoga što se nudi isključivo za vas:

* OUTDOOR nudi privatni bazen 8 x 4 m s pogledom na more. sunčalište sa 6 ležaljki; kutak za odmor; i tradicionalni roštilj; vanjska blagovaonica za 8 osoba; vanjski tuš uz bazen; Šljunčana igraonica s igračkama za vaše najmlađe



* PRIZEMLJE nudi dnevni i spavaći dio kako slijedi. Vrlo ugodan i klimatiziran dnevni boravak s potpuno opremljenom kuhinjom (mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, toster, aparat za kavu u zrnu...), blagovaonski stol za 6 osoba, kuhinjski otok s dvije barske stolice, sve s direktnim izlazom na područje bazena; dnevni boravak s udobnim kaučem, TV-om ravnog ekrana s IPTV kanalima, besplatnim WiFi-jem i prekrasnim kaminom.



Spavaća soba br.1 (19 m2) s king size krevetom 180cm x 200cm, klima uređajem, vlastitom kupaonicom s tušem i izravnim pristupom bazenu.



Spavaća soba br.2 (12m²) s bračnim krevetom 160cm x 200cm, klima uređajem i pogledom na bazen.



Obiteljska kupaonica s tušem uz spavaću sobu #2.



Spavaća soba br.3 (12 m²) s bračnim krevetom 160cm x 200cm, klima uređaj. Klima uređaj i pogled na bazen.



Obiteljska tuš kabina uz spavaću sobu broj 3. Tu je i perilica rublja, sušilica i glačalo.





Imajte na umu da čak i uz grijanje, temperatura vode u bazenu može varirati zbog vremenskih uvjeta i godišnjeg doba. Stoga se ne mogu jamčiti određene temperature bazena.



Dobrodošli u Villu Olim Civitas

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
jednokrevetna
Spavaća soba 3
jednokrevetna

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 4 km

4 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 8 km

8 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 25 km

25 km


Mjesto i položaj smještaja

* O susjedstvu: Splitska uvala je malo mjesto na otoku Braču u Hrvatskoj. Brač je jedan od najljepših otoka srednje Dalmacije. Na otoku se nalazi dvadesetak naselja sa obilježjima mediteranskih gradića, a jedno od njih je i Splitska. Postoji sve što vam je potrebno za vrhunski odmor (restorani, trgovine, teniski tereni, pošta itd.).



Iako je otok Brač najveći otok u Dalmaciji, dovoljno je malen da ga u potpunosti istražite u dva dana. Na poludnevnom obilasku otoka s vodičem možete posjetiti popularne glavne atrakcije Pučišća, kamenoklesarsku školu, selo Škrip i Muzej bračke baštine i maslinovog ulja. Također ćete imati vremena za fotografiranje na 778 m visokom vrhu Vidove gore, a zatim do popularne plaže Zlatni rog (Bol).



Lako je rezervirati i otići na jednodnevni izlet na susjedni otok Hvar. Posjetite nas katamaranom ili rezervirajte izlet brodom. Doživite život na kozmopolitskom jet set otoku Hvaru istražujući povijesne znamenitosti i objedujući u jednom od brojnih restorana. Na Braču možete isprobati prekrasne planinarske staze i usput uživati u veličanstvenim pogledima. Najpopularnije pješačke staze vode od Bola (Zlatni rog) do Vidove gore, od Murvice do Zmajeve špilje i od Nerežišća do pustinje Blaca. Brač je savršena destinacija za brdski biciklizam, au blizini se nalazi nekoliko tvrtki za iznajmljivanje. Do Vidove gore (778 m) vode brojne biciklističke staze, no ako volite nešto manje zahtjevno, u okolici postoje lakše biciklističke rute. Možete isprobati sea kajak, ronjenje, kite surfing i wind surfing kako biste uživali u kristalno čistim vodama Jadranskog mora.

Do obale drugog najvećeg hrvatskog grada, Splita, potrebno je oko 45 minuta vožnje trajektom. Povijesni kompleks Splita s Dioklecijanovom palačom dio je UNESCO-ve svjetske baštine i svakako ga vrijedi posjetiti.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Vlasnici će biti na licu mjesta po vašem dolasku kako bi vam dali sve potrebne informacije o tome što raditi, gdje jesti, koje su aktivnosti u blizini, gdje su najbliže atrakcije i druge korisne informacije.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka A. Feriehome

tvrtka A. Feriehome

FerieHome je mala agencija koja je specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pomno odabranih vila s bazenom, te nudi vrlo individualan pristup gdje nastojimo pronaći savršenu kombinaciju za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što je potrebno modernom gostu bez obzira želi li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi tip odmora, ovo područje odgovara svima. Osobno provjeravamo svaku nekretninu i sve što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik prezentiranog smještaja, najbolja cijena je zajamčena.


Dalji smještaji od tvrtka A. Feriehome

Pokazati sve smještaje od tvrtka A. Feriehome

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 450304

Posljednje ažuriranje: 18.04.2024

Oglas je online od: 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/450304.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
20% Popust 25.05 do 28.06.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina