Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Colorful

Zmijavci

maks.  12   Gosta/Gostiju
450m²  stambena površina
6 spavaće sobe
6  Kupaonica
maks. 12  Gosta/Gostiju
450m²
6 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Kako se približavate selu, oduševit će vas tipične dalmatinske kamene kuće i netaknuta priroda. Mnoga su mjesta koja možete posjetiti dok uživate u netaknutoj prirodi i opuštenom mediteranskom duhu zaleđa - savršeno mjesto za nezaboravan odmor. Osim toga, postoji veliki izbor mnogih izvrsnih destinacija u okolici koje mogu biti ideja za jednodnevni izlet, poput Crvenog i Modrog jezera u Imotskom. U blizini se nalaze brojne biciklističke staze koje prate rječicu. Možete posjetiti planinu Biokovo i istražiti Skywalk (1 sat) iznad Makarske. Također možete otići u Makarsku i otići na izlet brodom do otoka Brača... ili se samo opustiti i uživati u ponudi ovog fantastičnog objekta.

Villa COLORFUL ekskluzivno za Vas nudi:



* VANJSKI PROSTOR (prizemlje) nudi privatni i grijani infinity bazen od 55 m² (11 m x 5 m) s potpuno automatskim sustavom elektrolize soli i hidromasažom, 6 ležaljki, krevet s baldahinom za dvoje, prekrasnu parcelu s travnjakom i fantastičan pogled na dolinu. Vrlo udobna i natkrivena vanjska blagovaonica, s roštiljem (drvo, ugljen) za vaše vještine roštiljanja, s izravnom vezom s unutarnjim blagovaonom/dnevnim dijelom sa staklenim vratima od poda do stropa.

* Odavde imate vanjske stepenice za KROVNU TERASU, ovdje je još jedna terasa s whirlpoolom (jacuzzi), finska sauna sa spektakularnim pogledom na dolinu, 2 ležaljke i zasjenjeni dnevni boravak s kuhinjskim otokom s posuđem. Tu je i vanjski tuš i odvojeni WC. Imate mogućnost rezervirati masažu u svojoj vili s našim preporučenim profesionalnim maserkama koje mogu pokazati svoje terapeutske vještine (uz nadoplatu). Jednostavno nam pošaljite e-mail ili zamolite domaćina da vam dogovori termin kada stignete.



* Prizemlje pokraj bazena nudi glavni dnevni boravak/blagovaonicu (65 m²) sa staklenim vratima prema vanjskom dijelu s prekrasnim pogledom na dolinu, udobnim sofama i TV-om ravnog ekrana. Potpuno opremljena kuhinja s kuhinjskim otokom i svim sadržajima koji su vam potrebni za ugodan boravak (hladnjak za vino, mikrovalna pećnica, aparat za kavu na kapsule, toster, kuhalo za vodu...). Poseban WC.



Spavaća soba br. 1 (15 m²) s bračnim krevetom (180 cm x 200 cm), vlastitom kupaonicom s tušem (4 m²), televizijom, klima uređajem i staklenim vratima na balkon s pogledom na dolinu.

Spavaća soba br. 2 (15 m²) s bračnim krevetom 180 cm x 200 cm, vlastitom kupaonicom s tušem (4 m²), TV-om, klima uređajem, walk-in ormarom (8 m²) i staklenim vratima na balkon s pogledom na dolinu.< br />
Spavaća soba br. 3 (16 m²) s bračnim krevetom (180 cm x 200 cm), vlastitom kupaonicom s tušem (4 m²), televizorom i klima uređajem.

* DONJI KAT nudi još jedan klimatizirani dnevni prostor (20 m²) s potpuno opremljenom kuhinjom (hladnjak, perilica posuđa, toster, kuhalo za vodu), kuhinjskim otokom s dvije stolice, kaučem s TV-om ravnog ekrana i spavaćom sobom broj 4 (15 m²) s bračnim krevetom 180 cm x 200 cm, TV-om, klima uređajem i obiteljskom kupaonicom s tušem. Ovo je zaseban stan do kojeg se dolazi izvana preko podrumskog parkirnog mjesta.



Pokraj nje, do koje se dolazi unutarnjim stubištem i s parkirališta, nalazi se igraonica od 28 m² sa sofama, PlayStation 4, multicombo stolom za igru, klima uređajem. Tu su i traka za trčanje i prostirke za jogu i nešto utega. Tu je obiteljska kupaonica s kadom (4 m²). Ispred parkinga nalazi se vanjski stol za stolni tenis.



Spavaća soba br. 5 (18 m²) s bračnim krevetom 180 cm x 200 cm, televizijom, klima uređajem, vlastitom kupaonicom s tušem (4 m²) i staklenim vratima za parking.

Spavaća soba br. 6 (16 m²) s bračnim krevetom 180 cm x 200 cm, televizorom i klima uređajem.



Tu je i praonica (7 m²) s perilicom rublja, sušilicom i glačalom s priborom za glačanje.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 3
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 4
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 5
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 6
Bračni krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 29 km

29 km

Jezero 7 km

7 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 7 km

7 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 87 km Spu Split

87 km

Kolodvor 87 km Split

87 km

Izlaz s autoceste 20 km Zagvozd

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Što se nalazi u blizini: Najbliži izlaz/ulaz s autoceste u Villu Colorful je Zagvozd (20 km ili 20 minuta od objekta). Zbog toga je sve vrlo lako dostupno. Slavni grad Split sa svojom velikom poviješću i dobro očuvanom Dioklecijanovom palačom (87 km autocestom) udaljen je 1 sat vožnje automobilom, 1:30 sati vožnje do Slapova Krke (Skradin), 2:20 sati vožnje u slavni grad Dubrovnik. To znači da imate mnogo prilika za istraživanje jednog od mnogih poznatih hrvatskih mjesta. Neposredno iznad Makarske nalazi se park prirode Biokovo, ovo može biti vaš dnevni izlet jer pogled s ove planine ostavlja bez daha. Možete vidjeti mnogo otoka, a obala je jednostavno prekrasna! Posjet planini Biokovo nudi jedinstven doživljaj. Skywalk na planini Biokovo je nova atrakcija u parku prirode u blizini Makarske na 1228 metara nadmorske visine i udaljen je oko 1 sat vožnje od vile. Vidikovac je zamišljen kao prednapregnuta armiranobetonska konstrukcija koja se uzdiže iznad litice s pogledom na Makarsku rivijeru, Jadransko more, otoke i otvoreno more. Na primarnu betonsku konstrukciju postavljena je staklena šetnica koja omogućava pogled iz ptičje perspektive u svim smjerovima stvarajući jedinstveno adrenalinsko iskustvo.



Također možete posjetiti dva mjesta u Bosni i Hercegovini koja su u blizini i vrijedna posjeta, poznato međugorsko svetište ili vrlo orijentalne stare ulice grada Mostara s poznatim mostom. Oba su udaljena oko 1 do 1:20 sati vožnje.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Lov
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
stolni tenis
nogomet
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 700 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Ova dobro organizirana i vrlo udobna Villa Colorful smještena je na privatnoj parceli od 1200 m² i nudi 450 m² korisnog unutarnjeg prostora raspoređenog na 2 kata (prizemlje i podrum + krovna terasa). S panoramskim pogledom na Imotsku dolinu i prekrasan zeleni krajolik, cijelo imanje može primiti grupe do 12 osoba. Nekretnina je savršena za obitelji, prijatelje i parove. Ova nekretnina nalazi se u malom mjestu Zmijavci, samo 7 km od grada Imotskog, poznatog po prirodnim fenomenima Crvenog i Modrog jezera (7 km). Također je popularno odredište za one koji žele provesti miran obiteljski odmor u zaleđu Dalmacije. Planina Biokovo leži između vas i obale, ali dovoljno ste blizu (29 km) do najljepših plaža Brela i Makarske. Najbliži mini market kao i restoran i bar udaljeni su 500m.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 29.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka M. Curak

tvrtka M. Curak

FerieHome je mala agencija s dugogodišnjim iskustvom koja se specijalizirala za pružanje usluga iznajmljivanja pomno odabranih vila s bazenom, nudimo osoban i prijateljski pristup gdje nam je cilj pronaći savršeno mjesto za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile smještene su u srednjoj Dalmaciji, najpopularnijoj i najljepšoj hrvatskoj regiji, a nude sve što je potrebno modernom gostu bez obzira želi li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili neki drugi tip odmora, ovo područje odgovara svima. Osobno provjeravamo svaku nekretninu i sve ono što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik smještaja predstavljenih na ovim stranicama, najbolja cijena je zajamčena. Radujem se razgovoru s vama :)


Dalji smještaji od tvrtka M. Curak

Pokazati sve smještaje od tvrtka M. Curak

ostale informacije

Broj objekta: 456926

Posljednje ažuriranje: 20.03.2024

Oglas je online od: 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/456926.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina