Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Bellevue Cote des Légendes 5*

Francuska Brittany Finistere

maks.  6   Gosta/Gostiju
220m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
220m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka


Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka



Opis

Ovdje imate "BelleVue na Côte des Légendes" - ali u panoramskom formatu!



BELLEVUE:

1. More; svjetlucavi tirkiz ljeti

2. U rano jutro, predivno šareni izlasci sunca - igra boja za sebe - s balkona ili čak iz kreveta u glavnoj spavaćoj sobi

3. A onda navečer, prekrasni zalasci sunca

4. i opet, kada je vedro vrijeme, prekrasno pjenušavo zvjezdano nebo bretonskog Atlantika

- Bellevue četiri puta dnevno!

Smješten u Plouideru u sjevernom Finistèreu - na jedinstvenoj panoramskoj lokaciji (odmah do poznatog Hotela de La Butte i istoimenog gurmanskog restorana s Michelinovom zvjezdicom). Ogromno velika preko 210 m² za samo 6 osoba - vila za odmor sa stilom i dobrim ukusom; treba ponuditi luksuz u puno prostora. Želja nam je bila ponuditi prostranu kuću za najam koja će po udobnosti nadmašiti sve ostale kuće u okolici! Francuska turistička udruga dodijelila je Villa Bellevue 5* zvjezdica!! Uz prostrani dnevno-blagovaonski dio od preko 80 m² otvorena je moderna, velika kuhinja - naravno s prvoklasnim pogledom na more. Naravno, ovaj prekrasan panoramski pogled na more možete doživjeti i iz velikog wellnessa (50m², svjetlarnik, talijanski tuš, velika finska sauna i ogromni jacuzzi za plivanje dužine 4m i protustrujnim sustavom). 3 spavaće sobe s bračnim krevetima nalaze se oko knjižnice na prvom katu - i ovdje je zajamčen panoramski pogled na more (jedna soba gleda na vrt) - Posebno vrijedi spomenuti glavnu spavaću sobu s kupaonicom “en suite” na 35m² (sa svojim vlastiti zasebni talijanski tuš + WC). Naravno, cjelokupno imanje je na isključivom i privatnom raspolaganju! Izvanredan panoramski pogled na more je fokus ove kuće! Gotovo da nema sobe iz koje ne možete doživjeti ovaj fantastičan pogled na more - s velikog bazena (jacuzzi) - wellnessa, dvije spavaće sobe, knjižnice, ogromnog dnevnog boravka s blagovaonicom... itd. Naša vila je jedna od apsolutno luksuznih kuća za odmor u Finistèreu, nekoliko kuća nudi toliko prostora za mali broj gostiju, na raspolaganju je otprilike 210 m² - naša preporuka je ne više od 6 gostiju. To je tipična kuća za par koji traži ekskluzivu, ali želi povesti psa sa sobom na odmor (imanje je 100% ograđeno, a postoji čak i tuš za pse s toplom vodom za 4-nožne prijatelje - tijekom cijele godine krug) - Psi su ovdje vrlo dobrodošli! Međutim, kuća je neprikladna za djecu! Svugdje ima dovoljno prostora, čak su i sve kupaonice, a posebno tuševi veliki i prostrani, na prvom katu nalazi se knjižnica s balkonom s prekrasnim pogledom na more. Središnji dio odmora svakako je impresivan wellness prostor s velikim prednjim prozorom i dodatnim krovnim prozorom - ovdje se možete opustiti u velikoj finskoj sauni (5m²) ili jacuzziju s protustrujnim sustavom za ljubitelje plivanja i masažnim mlaznicama za ljubitelje wellnessa. (...12 000 litara vode na 4 m duljine). Vaša terasa za sunčanje od 30 m² odmah je iza ugla i naravno tu je moderna plinska ploča za vaš ukusni blagdanski roštilj.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 3
dupli krevet (160x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3.5 km

3.5 km

Mogućnost kupovine 0.05 km

0.05 km

Restoran 0.05 km

0.05 km

Centar grada/mjesta 0.15 km

0.15 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 30 km Brest Guipavas

30 km

Kolodvor 35 km SNCF TGV BREST

35 km

Izlaz s autoceste 12 km Lesvenen

12 km


Mjesto i položaj smještaja

Naravno, cjelokupno imanje je na isključivom i privatnom raspolaganju! Izvanredan panoramski pogled na more je fokus ove kuće! Gotovo da nema sobe iz koje ne možete doživjeti ovaj fantastičan pogled na more - s velikog bazena (jacuzzi) - wellnessa, dvije spavaće sobe, knjižnice, ogromnog dnevnog boravka s blagovaonicom... itd. Naša je vila jedna od apsolutno luksuznih kuća za odmor u Finistèreu, malo kuća nudi toliko prostora za mali broj gostiju, na raspolaganju je otprilike 210 m² - naša preporuka je ne više od 6 gostiju. To je tipična kuća za par koji traži ekskluzivu, ali želi povesti svog psa sa sobom na odmor (imanje je 100% ograđeno, a postoji čak i tuš za pse s toplom vodom za četveronožne prijatelje - tijekom cijele godine krug). Sa starijom djecom ili prijateljima, ili tazbinom. Kuća nije pogodna za malu djecu!! Svugdje je nevjerojatan prostor, čak su i sve kupaonice, a posebno tuševi veliki i prostrani, tu je i knjižnica s balkonom s također prekrasnim pogledom na more na prvom katu. Središnji dio odmora svakako je impresivan wellness prostor s velikim prednjim prozorom i dodatnim krovnim prozorom - ovdje se možete opustiti u velikoj finskoj sauni (5m²) ili jacuzziju s protustrujnim sustavom za ljubitelje plivanja i masažnim mlaznicama za ljubitelje wellnessa. . Nismo odabrali klasični bazen, već smo odabrali veliki jacuzzi sportski i wellness uređaj (12.000 litara vode na dužini od 4 metra). Odmah iza ugla je vaša sunčana terasa od 30 m² s posebnim vanjskim tušem "odozdo"; ne samo za posjetitelje saune. Naravno, tu je i moderna plinska ploča za vaš ukusni blagdanski roštilj.





Prije nekoliko godina "sletjeli" smo ovdje u prelijepi Finistère i nakon kratkog vremena više nismo mogli napustiti ovaj "divni komad zemlje". Osim vlastitih kuća za odmor, naša agencija brine o svemu. Volimo Finistère - i s jednakom ljubavlju brinemo o svim našim nekretninama za odmor. Ova nekretnina naš je središnji dio i izgrađena je 2021.-2022. te je bila spremna za useljenje naših gostiju od srpnja 2022. Naš cilj ovdje je bio ponuditi jednu od rijetkih kuća s 5 zvjezdica u Finistèreu za iznajmljivanje.







Kao što je opisano, Villa Bellevue Côte des Légendes naša je kuća za odmor - smještena u slikovitom okruženju uz more - razmažena krajolikom! Iznenadit ćete se koliko ćete prostora svugdje pronaći, čak ni u sezoni naš sjeverni Finistère nikad nije prenapučen. Pravi bretonski "kutak" za sve goste koji se žele doista opustiti, doista "opustiti" i sve to u našoj prekrasnoj prirodi, ovdje je ipak svijet u redu (često za sebe kažemo "naš" Finistère), zrak je čisto, voda bistra i !! srdačno prijateljski ljudi. Iskustvo nam je pokazalo da u cijelom Finistèreu zapravo nedostaje vrsta kuće - to je bilo rođenje ideje "Villa Bellevue Côte des Légendes" - stvarno velika vila s puno prostora, luksuzno ukusna, ali tada samo za vrlo ekskluzivan broj gostiju - a zatim panoramski pogled na more koji je rijetko tako pompozan i more vam je praktički pod nogama!







Iznimno smo ponosni na jedinstvenu vilu s 5 zvjezdica u Finistèreu. Prvorazredni opis okoline uključuje opisivanje da je vila fonetski dobro zaštićena na području odjela okrenutom prema velikom zaljevu Goulven - brdo Plouider obećava neometan pogled na more koji oduzima dah. Hotel de la Butte odmah do vrata također ne želi propustiti ovaj pogled! Inače, do restorana je svega nekoliko metara; Možete birati između izvrsnog bistroa i gurmanskog restorana s Michelinovom zvjezdicom - samo nekoliko koraka od vile! Isto vrijedi i za pekaru na vašem pragu, jedna je od najboljih u našoj regiji, a također je vodi Hotel de la Butte!!











Svakako vas molimo da depozit uplatite unaprijed - nažalost, druge opcije plaćanja depozita nisu moguće - depoziti će biti vraćeni odmah nakon 1-2 dana nakon vašeg boravka.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
kitesurfing
nogomet
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 09:30
Kaucija: 2000 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Dragi gosti, sve se plaća virmanom, uključujući i depozit! Samo se Kutraxe naplaćuje na licu mjesta ili ako smo nešto zaboravili, psi i kućni ljubimci moraju se prijaviti unaprijed. Naplaćujemo 95 po psu. Električni automobili također su dopušteni samo ako su registrirani unaprijed i naplaćuju se paušalno od 50 eura po tjedan; Na vašem parkirnom mjestu nalazi se utičnica za automobil.

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos

Uvjeti poništenja:

  • Bitte schließen Sie unbedingt eine Rücktrittskostenversicherung auf Wunsch Auch mit Corona Reiseschutz ab, da unsere Buchungen immer fix sind. Wir bieten den Kontakt zu einem Reiseversicherer der einen Covid 19 - Corona Reiseschutz anbietet; natürlich im Zuge einer klassischen ReiseRücktrittskostenVersicherung!! Zusätzlich erhalten Sie von uns einen kostenlosen Corona-Lockdownschutz! Link siehe unten! Ausserordentliche Kündigungs- und Stornierungsmöglichkeit im Zuge der Corvid 19 Pandemie: Sie erhalten 100% Ihrer gezahlten Miete bei ausserordentlicher Kündigung zurück. Die ausserordentliche Stornierung ist für Sie immer dann möglich, im Falle durch Covid19 eine Anreise in das Finistère z.B. durch Lookdown je nicht möglich sein sollte. Die gleiche Möglichkeit der Kündigung besteht ebenfalls falls Sie je in Frankreich durch die Covid Kriese verursacht nicht einfahren können, weil die Französische Regierung die Grenzen je geschlossen hält! - auf Ihre Bitte nehmen wir diesen Covid Passus sehr gerne im Vertrag auf. Hier senden wir Ihnen gerne auch den Link des Corona Reiseschutzes! - Zuerst die klassische Rücktrittskosten - und dann zusätzlich die Corona-Schutz Versicherung abschließen; - Den Link einfach kopieren und in Google einfügen!

ostale informacije:

Budući da smo i sami ljubitelji pasa, kompletno smo ogradili posjed oko Bellevuea. Psi su ovdje vrlo dobrodošli, ali samo ako se unaprijed prijave. Šljunčano parkiralište kuće za odmor dostupno je preko velikih kliznih vrata (zaključavanje) - i čak nudi privatni parking za nekoliko vozila neposredno ispred vaše kuće za odmor - dostupna vam je stanica za punjenje vozila (naplaćujemo naknadu po plug-in hibridnom ili električnom vozilu tjedno - ljubazno vas molimo da takva vozila registrirate unaprijed). Imate vrt za vlastitu upotrebu - kao i nekoliko terasa i balkona - uglavnom s panoramskim POGLEDOM NA MORE. Uz SPA zonu postavili smo vrtni stol za blagovanje sa šest stolica - tako da možete jesti i vani ako bretonsko vrijeme dopušta , ondje je dostupna plinska plancha za roštiljanje. Najljepši pogled imate s gornjeg balkona - prekrasno mjesto za uživanje u "Bellevueu", bilo da se radi samo o zalasku sunca navečer, izlasku sunca ujutro - ili za promatranje panoramskog pogleda na more, najljepšeg za vrijeme plime i malo sunca tada more sija tirkizno plavo "kao na Karibima".


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


2 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

ožujak 2024

Karin K. iz/od Stuttgart

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor u prekrasnom, stilskom ambijentu.

Prekrasna kuća za odmor s vrlo visokokvalitetnim i luksuznim uređenjem. Nova je, s prostranim i harmoničnim prostorijama. Sve je vrlo dobro održavano, stylish i uređeno s puno pažnje prema detaljima. Odmah se primijeti da je netko uložio puno razmišljanja kako bi boravak učinio što ugodnijim. Kuhinjska oprema je savršena, kupaonice su izuzetno luksuzne, a kuća ima sve što vam treba - i mnogo više od toga. Neposredno preko puta nalazi se pekara, pa su svježi kroasani i bageti zagarantirani. A sljedeća plaža je baš onakva kakvu očekujete, beskrajna i prazna od ljudi.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

ožujak 2024

Claudia R. iz/od Essen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

5 zvjezdica je premalo!

Kuća je vrlo ukusno uređena. Ima potpuno opremljenu kuhinju, vrlo lijepu porculansku posuđe, 2 televizora, glazbenu liniju, 2 vrlo velike kupaonice, 3 WC-a, vrlo udobne krevete, lijepe posteljine i još mnogo toga. Vlasnici su kuću oblikovali s puno ljubavi prema detaljima. Preko puta je vrlo dobra pekara, a do plaže nije daleko.

Definitivno ćemo se vratiti.


kontakt

Tvrtka Villas Vacances Ferienhausvermietung
gospodin H. WEBER

gospodin H. WEBER

Prije nekoliko godina "sletjeli" smo ovdje u prelijepi Finistère i nakon kratkog vremena više nismo mogli napustiti ovaj "divni komad zemlje". Osim vlastitih kuća za odmor, naša agencija brine o svemu. Volimo Finistère - i s jednakom ljubavlju brinemo o svim našim nekretninama za odmor. Ova nekretnina naš je središnji dio i izgrađena je 2021.-2022. te je bila spremna za useljenje naših gostiju od srpnja 2022. Naš cilj ovdje je bio ponuditi jednu od rijetkih kuća s 5 zvjezdica u Finistèreu za iznajmljivanje. Kao što je opisano, Villa Bellevue Côte des Légendes naša je kuća za odmor - smještena u slikovitom okruženju uz more - razmažena krajolikom! Iznenadit ćete se koliko ćete prostora svugdje pronaći, čak ni u sezoni naš sjeverni Finistère nikad nije prenapučen. Pravi bretonski "kutak" za sve goste koji se žele doista opustiti, doista "opustiti" i sve to u našoj prekrasnoj prirodi, ovdje je ipak svijet u redu (često za sebe kažemo "naš" Finistère), zrak je čisto, voda bistra i !! srdačno prijateljski ljudi. Iskustvo nam je pokazalo da u cijelom Finistèreu zapravo nedostaje vrsta kuće - to je bilo rođenje ideje "Villa Bellevue Côte des Légendes" - stvarno velika vila s puno prostora, luksuzno ukusna, ali tada samo za vrlo ekskluzivan broj gostiju - a zatim panoramski pogled na more koji je rijetko tako pompozan i more vam je praktički pod nogama! Iznimno smo ponosni na jedinstvenu vilu s 5 zvjezdica u Finistèreu. Prvorazredni opis okoline uključuje opisivanje da je vila fonetski dobro zaštićena na području odjela okrenutom prema velikom zaljevu Goulven - brdo Plouider obećava neometan pogled na more koji oduzima dah. Hotel de la Butte odmah do vrata također ne želi propustiti ovaj pogled!


ostale informacije

Broj objekta: 471194

Posljednje ažuriranje: 23.03.2024

Oglas je online od: 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/471194.htm

Gospodin HP WEBER

Walter Flex Straße 65

70619 Stuttgart

0049(0) 1728318313

DE 28 51 14 981


«Villa Bellevue Cote des Légendes 5*» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina