Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Tante Alice - Goulven

Francuska Brittany Finistere

maks.  6   Gosta/Gostiju
165m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
165m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Teta Alice bila bi ponosna na ovu prekrasnu kuću za odmor - mala kuća tete Alice je preuređena u veličanstvenu, udobnu vilu za odmor s prekrasnim pogledom na more. Izuzetno udobno, ali htjeli su stvoriti malo bretonskog osjećaja u namještaju.



Nakon što ste stigli i parkirali automobil na privatnom parkingu ispred kuće - dolazite do prekrasnog ulaznog prostora s velikom garderobom - kroz industrijske prozore možete vidjeti svoj jacuzzi i parnu kupelj u SPA zoni. Dalje možete stepenicama ili udobno - liftom do dnevnog dijela na prvom katu. Koliko lijepo vidite more - to se ne može opisati riječima - gdje god se nalazite u sobi - more je pred vašim nogama - inače, najljepša fina pješčana plaža je nedaleko od kuće. Dnevni boravak je vrlo otvoren i prostran - velika, dobro opremljena kuhinja - naravno s prekrasnim pogledom na more - povezana je s blagovaonicom/stolom za blagovanje za 6 osoba i dnevnim boravkom sa sofama. A ravno prema vrtu (potpuno ograđenom) otvarate velika staklena klizna vrata i nalazite se na južnoj terasi s ležaljkama i vrtnom garniturom - ne smijete propustiti ni Weber grill. Osim blagovaonskog stola, kuhinja ima i mali šank s pogledom na more s izlazom na terasu s pogledom na more. Na katu se također nalazi velika glavna spavaća soba s vlastitim pristupom vrtu i vlastitom kupaonicom (tuš). Svaka spavaća soba ima mali uredski kutak (ili praktički kao kutak za šminkanje) vlastitu televiziju - s međunarodnim satelitskim programima - ne smije nedostajati ni ormar, ova spavaća soba ima vlastitu kupaonicu s tušem i WC-om. Na prvom katu dodan je prostrani WC za osobe s invaliditetom. Nastavite liftom do drugog kata - ovdje se opet pruža prekrasan pogled na more - mali prostor za sjedenje omogućuje vam mirno čitanje knjige daleko od dnevnog boravka. Dvije spavaće sobe na drugom katu također su prostrane s TV ormarom i malim uredskim prostorom. WC je ovdje odvojen, kao i kupaonica - postoji čak i lijepa kada za opuštanje - tuš je tu integriran - dostupna je i staklena tuš kabina.



Sjajna, udobna kuća za odmor s puno mjesta za nekoliko gostiju koji prenoće - to je luksuz - i kuća za odmor s liftom; To se rijetko može pronaći - stvarno je odlično i za starije goste na odmoru. Zatim, tu je prekrasan pogled na more i fina pješčana plaža na samom pragu. Uz takav standard treba napomenuti i da su dozvoljeni kućni ljubimci - to je također plus, a nije svugdje samo po sebi razumljivo. Zatim prekrasan, potpuno zatvoren vrt okrenut prema jugu - s prekrasnim vrtnim namještajem, ležaljkama i Weber roštiljem. Onda svaka soba ima svoju satelitsku televiziju i mali ured ili prostor za šminkanje u svakoj sobi. Na kraju, ali ne manje važno, na raspolaganju su vam i parna kupelj i jacuzzi - kao i mali šank u kuhinji za brzu kavu i čašu šampanjca za aperitiv - s punim pogledom na more...jedan od najljepših prekrasne kuće u našoj agenciji! Želimo vam ugodan odmor.







Ako volite prekrasan pogled na odmoru, a želite i malo luksuza i puno prostora, Vila Teta Alica je pravo mjesto za vas - tada rijetko kada imate gotovo 180 četvornih metara kuće za odmor na raspolaganju za šest gostiju - vi ćete volite vilu - obećajemo!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (140x200 cm)
Spavaća soba 3
dupli krevet (160x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 30 km Brest Guipavas

30 km

Kolodvor 35 km SNCF TGV BREST

35 km

Izlaz s autoceste 12 km Lesneven

12 km


Mjesto i položaj smještaja

Mi smo mala agencija u sjevernom Finistèreu i vrlo smo blizu naših kupaca. Uvijek ste dobrodošli da nas kontaktirate ako imate bilo kakvih pitanja ili problema. Naše područje rada odabrano je tako da uvijek možemo brzo biti s vama u hitnim slučajevima. Mnogi naši gosti sretni su što imaju osobu za kontakt koja govori njihov materinji jezik i može pomoći ako je potrebno govoriti francuski, što je upravo ono što mi rado činimo. Naše područje je između Portsalla i Plouescata - rado pomažemo turistima kojima se ovdje sviđa jednako kao i nama i koji stvarno žele ovdje imati kuću za odmor. Mi nismo agenti za nekretnine - ali poznajemo mnoge od ovih trgovaca nekretninama - ali poznajemo tržište i rado ćemo vas savjetovati, pomoći s renoviranjem ako je potrebno i onda, naravno, sretni smo samo upravljati lijepom kućom za odmor (jer netko od nas je uvijek na licu mjesta) ili čak i tada iznajmiti turistima. Slobodno nam postavite sva pitanja, pogledajte našu web stranicu, rado ćemo vam pomoći.





Villa Aunt Alice je pravo mjesto za vas - ako cijenite malo udobnosti na odmoru, malo prostora oko vas - jer tako je kuća građena. I... htjeli biste na more - i naravno ne želite propustiti prekrasan pogled - pogled na more je veličanstven i prekrasan. A sada i mir i tišina i nedaleko od fine pješčane plaže - sve to vrijedi i za vilu. Želite li sa sobom na odmor povesti svog četveronožnog prijatelja - nema na čemu! Nažalost, mnogi vlasnici kuća s lijepim, udobnim kućama ne prihvaćaju kućne ljubimce - to je drugačije u Villi Aunt Alice - ovdje su lijepi psi uvijek dobrodošli, a gornji vrt također je zatvoren ogradom. Kuća je idealna za obiteljski odmor čak i ako vam je teško hodati - od parkinga do ulaza u kuću sve je u prizemlju i sada imate izbor stepenica ili lifta - ovo je također stvarno udobno. Regija u kojoj se nalazi zaista lijepa kuća za odmor poznata je po svojim dugim, finim pješčanim plažama nadomak vas - pred vama su kilometri krajolika dina i pripadajuće fine pješčane plaže - a iznenadit ćete se koliko je malo turizma u našem prekrasnom kraju - čak ni usred ljeta Ovdje nema baš nikakve gužve - uvijek kažem da je naš kutak insajder tip i još uvijek je ovdje sve u redu - blage temperature ljeti, čisto, bistro, često svjetlucavo tirkizno more, svježi zrak - prekrasno vedro nebo... regija u koju se morate zaljubiti ako stvarno želite "sići dolje".


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
kitesurfing
stolni tenis
nogomet
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 09:30
Kaucija: 1500 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos

Uvjeti poništenja:

  • Bitte schließen Sie unbedingt eine Rücktrittskostenversicherung mit Corona Reiseschutz ab, da unsere Buchungen immer fix sind. Wir bieten den Kontakt zu einem Reiseversicherer der einen Covid 19 - Corona Reiseschutz anbietet; natürlich im Zuge einer klassischen ReiseRücktrittskostenVersicherung!! Zusätzlich erhalten Sie von uns einen kostenlosen Corona-Lockdownschutz! Ausserordentliche Kündigungs- und Stornierungsmöglichkeit im Zuge der Corvid 19 Pandemie: Sie erhalten 100% Ihrer gezahlten Miete bei ausserordentlicher Kündigung zurück. Die ausserordentliche Stornierung ist für Sie immer dann möglich, im Falle durch Covid19 eine Anreise in das Finistère z.B. durch Lookdown je nicht möglich sein sollte. Die gleiche Möglichkeit der Kündigung besteht ebenfalls falls Sie je in Frankreich durch die Covid Kriese verursacht nicht einfahren können, weil die Französische Regierung die Grenzen je geschlossen hält! - auf Ihre Bitte nehmen wir diesen Covid Passus sehr gerne im Vertrag auf. Hier senden wir Ihnen gerne auch den Link des Corona Reiseschutzes! - Zuerst die klassische Rücktrittskosten - und dann zusätzlich die Corona-Schutz -Versicherung abschließen; Link einfach kopieren und in Google einfügen!

ostale informacije:

Naša vila je pogodna za odrasle i obitelji s djecom - psi su dobrodošli, ali samo uz prijavu. Vrt je 100% ograđen, SPA prostor se može zaključati. Psima nije dopušten ulazak u SPA zonu, to se također odnosi na krevete i sofe. Naplaćujemo malu nadoplatu od €50 po psu

Električni automobili ili plug-in hibridi moraju biti registrirani - naplaćujemo fiksnu cijenu od 50 tjedno.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Villas Vacances Ferienhausvermietung
gospodin H. WEBER

gospodin H. WEBER

Volimo Bretanju, posebno prekrasne pješčane plaže Finistèresa. Rado ćemo vam pomoći ako imate bilo kakvih pitanja. Ako imate bilo kakvih pitanja na licu mjesta, možete nas kontaktirati u bilo koje vrijeme i dobrodošli ste da nam opišete sve nedoumice na njemačkom (ili na engleskom ili francuskom). Budući da se osjećamo tako ugodno na ovom prekrasnom komadu zemlje, imamo svoje kuće za odmor u regiji. Kao agencija brinemo se i za tuđe lijepe kuće. Dakle, ako je kuća potpuno popunjena, možemo vam ponuditi izvrsnu alternativu. Goulven leži u jedinstvenom prirodnom krajoliku; Zasigurno jedan od najljepših kutaka Finistèrea - veliki zaljev sija tirkizno na suncu - posjetite kilometre prekrasnih pješčanih plaža koje se nalaze točno ispred vaše kuće. Kada nas je vlasnik zamolio da se brinemo za prekrasno renoviranu kuću vaše tete ALICE - odluka nam je bila vrlo laka - kuća je jedna od najljepših u cijeloj regiji - vrlo udobna, čak i s liftom - mi smo vrlo smo ponosni na kuću što možemo pokazati naš portfelj.


ostale informacije

Broj objekta: 474732

Posljednje ažuriranje: 07.03.2024

Oglas je online od: 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/474732.htm

Gospodin HP WEBER

Walter Flex Straße 65

70619 Stuttgart

0049(0) 1728318313

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina