Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa La Plage - Plouneour Trèz

Francuska Brittany Finistere

maks.  6   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
120m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Apsolutno mjesto za odmor iz snova - gotovo bi se moglo reći "na" plaži. Prekrasno smješten u prekrasnoj uvali, bazen u vrtu i plaža na pragu - stvarno ne može biti bliže. Kažemo da je ovo naša kuća na plaži s "osjećajem jahte", jer blago uzdignut iznad bazena, potpuno ostakljeni dio dnevnog boravka pruža vam potpun i bogat pogled na more preko plaže - ne možete zamisliti da je ljepši - je neopisivo autentična i impresivna - ova lokacija je gotovo jedinstvena za naše krajeve. Kauč i blagovaonski stol nude obilje mora sa svakog mjesta. I ne samo to, kuća ima vlastiti privatni bazen (imajte na umu da je otvoren samo od 1. lipnja do 30. rujna), a tu je i glavna spavaća soba s vlastitim malim balkonom s pogledom na more iznad dnevnog dijela jahte, kao i kupaonica i wc garnitura. U prizemlju se nalazi kupaonica, wc i 2 sobe (od kojih jedna ima 2 odvojena kreveta - preporučujemo je kao dječju sobu). S jedne strane prekrasno dvorište obraslo palmama sa nekoliko parkirnih mjesta (zatvoreno velikim vratima) s druge strane pristup štandu; Ispred je mala zelena površina s ljuljačkama i bazenom. Ovaj dio je također 100% zatvoren zidovima i ogradama - kapija za plažu omogućava direktan pristup moru i kupalištu. Sport i igre su osigurani u dodatnoj igraonici, gdje su gostima na raspolaganju bicikli i stolni nogomet.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 2
jednokrevetna (80x190 cm)
jednokrevetna (80x190 cm)
Spavaća soba 3
dupli krevet (160x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.01 km

0.01 km

Mogućnost kupovine 2.5 km

2.5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 2.5 km

2.5 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 30 km Brest Guipavas

30 km

Kolodvor 35 km SNCF TGV Brest

35 km

Izlaz s autoceste 4 km Nationalstraße N12

4 km


Mjesto i položaj smještaja

Lokacija je svakako odlika vile na plaži - teško da postoji nešto tako blizu mora, bliže doista ne može biti. Tu je i vlastiti pristup plaži, bazen u vrtu i pogled iz otvorenog staklenog dnevnog boravka - kao na kruzeru (uvijek razmišljam kada uživam u pogledu kada posjećujem kuću). Postoji mali travnjak sa spravama za igru za djecu, dodatna igraonica sa stolnim nogometom i biciklima. A s prilazne strane kuće nalazi se veliki parking za više vozila iza električnih ulaznih vrata. Cijeli prostor je ograđen s prednje i stražnje strane - au sredini su dobrodošli i vaši četveronožni prijatelji s prijavom - ovo je doslovno raj za pse. Imajte na umu da naš vanjski bazen na plaži ima godišnje radno vrijeme - otvoren je od 1. lipnja do 31. rujna. Temperatura grijanog bazena - je 24/25°C!





Dugo djelujemo kao agencija u našem prekrasnom Finistèreu, okolica je slikovita i priroda vas mazi - iznenadit ćete se koliko prostora ćete pronaći posvuda, čak iu sezoni naš sjeverni Finistère nikad nije prenapučen. Ovo je "THE" prednost za goste koji se žele stvarno opustiti i "opustiti". Sve to u i uz našu prekrasnu prirodu (često sami sebi kažemo - ovdje je još uvijek sve u redu - zrak je čist, voda bistra, a Bretonci su nevjerojatno topli, prijateljski nastrojeni ljudi). Međutim, ova kuća na plaži ima lokaciju kakvu nikad prije nismo otkrili. U Plouneour Très izravno na plaži, s fantastičnim pogledom na more; Ne možete biti bliže moru - vaša vlastita vrata daju izravan pristup plaži - a tu je i bazen u vrtu - nevjerojatno za lijepu vilu za odmor. "Sentier cotier" ispred kuće poziva vas na prekrasne šetnje, čak i sa svojim psom. Posebno volimo prostranstvo za vrijeme oseke - pijesak dokle pogled seže i 6 sati kasnije more dokle pogled seže. A odmah iza ugla nalazi se mala pizzerija, kafić i bar na plaži...to je rijetkost ovdje u Finistèreu, svidjet će vam se lokacija kuće, barem mi tako mislimo!!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
nogomet
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 09:30
Kaucija: 1500 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Dragi gosti, sve se plaća virmanom, uključujući i depozit! Samo Kutraxe bit će naplaćen na licu mjesta ili ako smo nešto zaboravili, psi i kućni ljubimci moraju se prijaviti unaprijed. Naplaćujemo 79,00 po psu. Električni automobili također su dopušteni samo ako su registrirani unaprijed i naplaćuju se paušalno od 50 eura po tjedan; Na vašem parkirnom mjestu nalazi se utičnica za automobil.

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos

Uvjeti poništenja:

  • Bitte schließen Sie unbedingt eine Rücktrittskostenversicherung auf Wunsch Auch mit Corona Reiseschutz ab, da unsere Buchungen immer fix sind. Wir bieten den Kontakt zu einem Reiseversicherer der einen Covid 19 - Corona Reiseschutz anbietet; natürlich im Zuge einer klassischen ReiseRücktrittskostenVersicherung!! Zusätzlich erhalten Sie von uns einen kostenlosen Corona-Lockdownschutz! Link siehe unten! Ausserordentliche Kündigungs- und Stornierungsmöglichkeit im Zuge der Corvid 19 Pandemie: Sie erhalten 100% Ihrer gezahlten Miete bei ausserordentlicher Kündigung zurück. Die ausserordentliche Stornierung ist für Sie immer dann möglich, im Falle durch Covid19 eine Anreise in das Finistère z.B. durch Lookdown je nicht möglich sein sollte. Die gleiche Möglichkeit der Kündigung besteht ebenfalls falls Sie je in Frankreich durch die Covid Kriese verursacht nicht einfahren können, weil die Französische Regierung die Grenzen je geschlossen hält! - auf Ihre Bitte nehmen wir diesen Covid Passus sehr gerne im Vertrag auf. Hier senden wir Ihnen gerne auch den Link des Corona Reiseschutzes! - Zuerst die klassische Rücktrittskosten - und dann zusätzlich die Corona-Schutz Versicherung abschließen; - Den Link einfach kopieren und in Google einfügen!

ostale informacije:

Lokacija je svakako odlika vile na plaži - teško da postoji nešto tako blizu mora, bliže doista ne može biti. Tu je i vlastiti pristup plaži, bazen u vrtu i pogled iz otvorenog staklenog dnevnog boravka - kao na kruzeru (uvijek razmišljam kada uživam u pogledu kada posjećujem kuću). Postoji mali travnjak sa spravama za igru za djecu, dodatna igraonica sa stolnim nogometom i biciklima. A s prilazne strane kuće nalazi se veliki parking za više vozila iza električnih ulaznih vrata. Cijeli prostor je ograđen s prednje i stražnje strane - au sredini su dobrodošli i vaši četveronožni prijatelji s prijavom - ovo je doslovno raj za pse. Imajte na umu da naš vanjski bazen na plaži ima godišnje radno vrijeme - otvoren je od 1. lipnja do 31. rujna. Temperatura grijanog bazena - iznosi 24/25°C!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Villas Vacances Ferienhausvermietung
gospodin H. WEBER

gospodin H. WEBER

Prije nekoliko godina „sletjeli" smo ovdje u prelijepi Finistère, i nakon kratkog vremena nismo mogli napustiti ovaj prekrasan komad zemlje. Osim vlastitih kuća za odmor, naša agencija „Villas Vacances" brine i o kućama za odmor u vl. od strane drugih vlasnika. Volimo Finistère I s jednakom ljubavlju brinemo o svim našim nekretninama za odmor. Kada su nas vlasnici zamolili da nam dopuste unajmiti kuću, bili smo vrlo sretni - jer je rijetkost pronaći kuće koje su tako blizu plažu i grijanu plažu Imati bazen. A tu je i dopuštenje vlasnika kuće koji voli pse da putnici mogu sa sobom povesti svoje četveronožne prijatelje; ta je prilika vrlo, vrlo rijetka u tako lijepim kućama za odmor!


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 476066

Posljednje ažuriranje: 14.03.2024

Oglas je online od: 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/476066.htm

Gospodin HP WEBER

Walter Felx Straße 65

70619 Stuttgart

0049(0) 1728318313

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina