Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Antica Borgata Casa Leoni

Ligurija, Imperia, Vasia

maks.  10   Gosta/Gostiju
170m²  stambena površina
4 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
170m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

75 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

75 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online



Opis

Naša kuća "Antica Borgata Casa Leoni" zamišljen je s idejom da ponudi dvije obitelji koje žele provesti odmor zajedno jedni s drugima, dovoljno velik i kvalitetan odmor.

Kuća se proteže više od 170 metara kvadratnih i nudi dovoljno prostora za dvije obitelji sa max. 10 osoba: 4 spavaće sobe, 2 kupaonice, prostrana kuhinja i veliki dnevni boravak. Vrtna terasa, vrt, dvije velike krovne terase i mali balkon pružit će vam obilje mogućnosti za opuštanje van i uživati ​​u ljepoti kulturnog krajolika zapadne Liguria. Sunčanje, ohladiti u bazenu, igrati stolni tenis, sjedni uz dobru knjigu i čašu vina pod masline, uzeti cappuccino na jednoj od krovne terase i kuhati nešto ukusno zajedno u večernjim satima. Uživajte u svom odmoru!

Srce kuće prostire se na oko 60sqm, a otvoren je u komunikaciji. Moderan, veliki, potpuno opremljena kuhinja s blagovaonicom i otvoreni susjednoj dnevnoj sobi pružiti udoban prostranosti. Stari dijelovi izvorne kuće dobiveni su nas i u kombinaciji s vrlo modernim elementima: Dakle, dati sljemenjak krov i stakla krilo prozora u kuhinji puno svjetla i dobrote, a sjećaš stare dane u dnevnoj sobi stari, obnovljena kamena lukova.

Veliki prozor prozor kuhinje izađeš na vrtnoj terasi, gdje možete ručati okruženoj mediteranskim biljem i starim maslinama prekrasnim otvorenom. Sunčanje uz bazen ili na odgovarajuće krovne terase ništa na putu, tu su svi dovoljno stolice i ležaljke na raspolaganju. Kasno poslijepodne u vrtu donira iza bazena malo ohladi i možete povući na vrtnu klupu i samo uživati ​​u pogledu.

Spavaće sobe kuće za odmor u paru geografski toliko udaljeni da je neki privatni atmosfera je zajamčena za obje obitelji. Dvije spavaće sobe na 1. katu su boje vrlo svijetao i vrlo romantično, dok su dvije spavaće sobe su vrlo moderno i ravno u prizemlju.
Na 1. spavaćom sobom na 1 katu nalazi se bračni krevet. Ova soba vodi van na veliku krovnu terasu s ležaljkama za sunčanje i istinski panoramski pogled sve do Mediterana i na brdovitom krajoliku Ponente.
2. spavaća soba na 1. katu, ima krović bračni krevet i jedan pomoćni ležaj. Soba ima jugoistočno okrenut balkon s prekrasnim pogledom na planine i more. U 1. katu, štoviše, prostrana kupaonica sa svim pogodnostima.
Moderne sobe u prizemlju su uređeni komuniciranja. Prednji, manja spavaća soba ima bračni krevet, kroz velike krilo prozora izaći na vrtnoj terasi s bazenom.
Stražnji, veća spavaća soba ima bračni krevet i jedan pomoćni ležaj. Opet, u prizemlju je velika kupaonica sa svim pogodnostima.

Ovisno o godišnjem dobu, pružamo našim gostima kao što su svježe voće, povrće i bilje iz vlastitog uzgoja: zelena salata, rajčica, tikvice, patlidžan, paprika, rukolom, bosiljka, ružmarina, čili paprika, grožđe, šljive, smokve, itd
Maslinovo ulje, ukiseljene masline, maslinovo paste, pesto i volimo vas iz naše tradicionalne, lokalne uljare.

Ja živim sa svojom obitelji, čak i na selu i sam rado sa savjetima i prijedlozima. Možete me kontaktirati u bilo koje vrijeme putem SMS-a, whattsapp ili doći putem e-maila.

Na dan dolaska će biti na čekanju za mene, u pratnji na svoju kuću za odmor, a ja ću učiniti Vaš kuća za odmor poznato, tako da možete brzo osjećati kao kod kuće, a sve se može nositi kao da ste oduvijek bili ovdje.
Broj licence ili registracije: 008064-LT-0024

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 8 km

8 km

Skijaška uspinjača 50 km

50 km

Mogućnost kupovine 10 km

10 km

Restoran 8 km

8 km

Centar grada/mjesta 0.2 km

0.2 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 95 km Nizza

95 km

Kolodvor 10 km Imperia Porto Maurizio

10 km

Izlaz s autoceste 8 km Imperia Porto Maurizio

8 km


Mjesto i položaj smještaja

Naša kuća se nalazi samo na rubu Vasia, na brežuljku u malom trga. Smješten u zbirci nekoliko starih kuća, to je samostojeća sa tri strane. Neiskvarenu lokacija pruža prekrasan pogled na more, u planinama, sa svojim tipičnim maslinicima i hrastovim šumama i na našem idiličnom planinskom selu Vasia.

Površina Vasias pruža vrlo općenito za kulturno planinari, biciklisti i ljubitelji prirode da se izvrsno. Možete jednostavno početi hodanje ili losradeln od kuće i otkrijte najmagicnije mjesta bez korištenja automobila.
Stare crkve na terenu, povijesne ruševine, neopisiv, mediteransko bilje bogatstvo i uvijek prekrasan pogled na planine i dolje Auf-a mora.

Za nešto malo više živo, što svakako treba posjetiti mala ribarska sela uz obalu. Kupujte do kasno u noć, dobra hrana u najrazličitijim mjestima, a mek ljetne noći Ligurija uživati. Tijekom godine, postoje mnoge pučke fešte u bliskoj ili daljoj okolini koja ne dodjeljuje Ligurienbesucher vrlo gostoljubivi uvid u život i običaje stanovnika obalnih i planinskih sela. Duž obale vodi dobro razvijen Radlstrecke koja je voziti super s djecom. Bicikli se mogu unajmiti u Radlpiste.
Vasia je malo, idilično Ligurijsko planinsko selo oko 10 km u unutrašnjosti od Imperia / Porto Maurizio. Vrlo slikovito mjesto smješteno na nadmorskoj visini od 385m nadmorske visine, u sredini je blagi planinski krajolik, okružen bezbrojnim maslinicima, on je otvoren prema jugu do obale. Imamo Vasia male trgovine, koji je otvoren svaki dan osim nedjelje, mali pošta i malu ljekarnu. U naš tradicionalni, lokalna mlin za masline može biti odličan "Olio ekstra djevičansko maslinovo ulje", pesto, Pate di Olive ili kupiti u salamuri kiseli maslina izravno od proizvođača.

U toplijim mjesecima nalazi se u općini Vasia - sastoji se od mjesta Vasia, Torretta, Pianavia, Prelà Castello i Pantasina - uvijek 'Što za slavlje. Mi verantstalten seoske fešte uz hranu i piće i dobru glazbu i Boćarskog natjecanjima. Gosti miješati uvijek kao mještana i dobiti uvid u komadu Liguriji, što većina posjetitelja je obično skriven.

Četiri puta dnevno u autobusu u gradu. Za veće kupovine tamo u 8 kilometara daleko Caramagna veliki supermarket koji je otvoren 7 dana tijekom tjedna. U Imperia, koja dijeli u dvije bivši pojedinih gradova Porto Maurizio i Oneglia, tri puta tjedno je veliko tržište. Blaga mediteranska čini gotovo tijekom cijele godine za razne rekreacijske aktivnosti atraktivna: kupanje, sunčanje, ronjenje, surfanje, jedrenje, planinarenje, kulinarski putovanja, itd


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Skijanje
Snowboard vožnja
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 500 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga

dodatne informacije o cijeni najma:

Svi troškovi potrošnje (voda, plin, struja), neograničen internet, posteljina i ručnici su uključeni u najam. Nema dodatnih troškova za vas. Pitamo se naši gosti samo donijeti ručnike koje koristite na bazenu ili na samoj plaži.
U hladnim mjesecima, možemo izračunati troškove grijanja prema potrošnji (= računati).
Kućni ljubimci su također uključeni u najam.
Depozit depozit molim kad dođete. Oni će ponovno biti vraćen na odlasku.

Uvjeti poništenja:

  • Wir bitten unsere Gäste grundsätzlich eine Reiserücktrittsversicherung abzuschließen. Auf dieser Grundlage können sowohl unsere Gäste als auch wir als Vermieter ganz entspannt in die Vermietungssaison starten. Abgesehen von dieser Empfehlung/Vorgabe muss natürlich jede Stornierung individuell betrachtet und behandelt werden. Grundsätzlich sind wir sehr flexibel und moderat.

ostale informacije:

Grad Imperia je centralno smješten između Genove na istoku, zapadu i Nice u glavnom gradu Pijemonta Torina na sjeveru.

Razgledi grada, a također kuliniarische putovanja u ponudi. Nakon razgovora, postoji oko 100 km, Nice samo 75 km u obližnjem Pijemont Postoje prekrasni vino regije, kao što su Barolo, Barbaresco ili Alba u posjet. Na putu do Nice, dolaze kroz koju Kneževine Monako, koji je vrijedi posjetiti u svakom slučaju.

Naše područje ovdje definitivno nešto za svaki ukus i dob.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.04.2024


23 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2023

Gela S. iz/od 42105 Wuppertal

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća u planinama Ligurije

Divno smo se odmorili u kući koja je vrlo ukusno i s ljubavlju uređena. Bazen je bio apsolutan vrhunac i posebno u prvih nekoliko toplih dana dobrodošli osvježenje. Također, divno smo se osjećali u velikoj i dobro opremljenoj kuhinji u kojoj su nas već čekala ukusna ligurijska maslinova ulja i dobrodošlica šampanjac. Srdačna dobrodošlica i briga tijekom cijelog odmora svakako nije svakodnevna. Za to još jednom veliko hvala. Ako nam je nešto nedostajalo, onda je to bar ili restoran u blizini, koji je vjerojatno postojao prije koronavirusa. To je možda više želja starijih gostiju koji ne vole voziti automobil u večernjim satima. Sve u svemu, predivno mjesto koje omogućava uživanje u planinama i moru podjednako.
Sve u svemu, predivno mjesto za odmor!

srpanj 2023

Stephanie H. iz/od Rostock

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jedna prekrasna kuća za odmor

Moja obitelj i ja imali smo prekrasan odmor u Italiji u ovoj kući za odmor. Vrijeme je bilo fantastično, a djeca su se svakodnevno veselila bazenu. Gabi nas je opskrbila svim potrebnim informacijama i sjajnim povrćem! Hvala ti na vrlo prijateljskom i brizi prema nama! Uživali smo u svakom trenutku u Vasioi i okolici.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2023

Natalja W. iz/od Schlangen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Gabis sanjiva kuća

Draga Gabi,

Hvala ti puno za divan boravak u tvom kući u Vasia. Dva tjedna početkom srpnja 2023. bila su jednostavno san snova.

Lokacija kuće je apsolutno zadivljujuća. Prekrasno selo i predivan pogled na okolnu krajoliku s mnogo maslinovih stabala nas je svakodnevno očaravao. Bilo je divno uživati u prirodi u potpunosti.

Bazen je bio još jedan vrhunac. Bio je jako održavan i pružio nam je savršenu priliku da se rashladimo i opustimo tijekom vrućih dana. Djeca i mi smo se puno zabavljali u vodi i mogli se istinski ispuštati.

Čak i sama kuća nas je impresionirala. Bila je vrlo dobro opremljena i nije nam nedostajalo ničega. Sve je bilo čisto i vrlo uredno, pa smo se odmah osjećali ugodno. Posebno su nam ugodne spavaće sobe donijele mirne noći.

Zahvalni smo na tvojem gostoprimstvu i srdačnom dočeku. Dala si nam vrijedne savjete za izlete u okolici i uvijek si nam bila na raspolaganju. Bilo je lijepo upoznati tebe.

Još jednom hvala za sve, Gabi! Nikada nećemo zaboraviti naš boravak u tvojoj kući i toplo je preporučujemo.

Srdačan pozdrav,

Natascha, Andi, Rafael, Gabriel, Oksana, Andreas i Tim

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2023

Steffi S. iz/od Neumarkt

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jedan izvrstan odmor

Bili smo drugi put u Vasia kod Gabi. Jedno je sigurno, opet se vraćamo! Kuća je savršena za dvije obitelji. Kuhinja je sjajno opremljena: oštri noževi, dovoljno posuđa, kuhinjske krpe, lonci…ništa mi nije nedostajalo! Kuća je vrlo održavana i vrlo čista. Bazeni i vrt su apsolutno sjajni! Stvarnost je još ljepša nego na slikama. Gabi, vlasnica, uvijek je dostupna i uvijek ima pravi savjet za aktivnosti. Topla i stručna vlasnica! U selu postoji trgovina u kojoj možete kupiti sve važno i mlin za vodu. Imperia je divan grad u kojem možete uživati u talijanskom šarmu. Ima puno restorana, barova i slastičarnica … i vrijedan stari grad. More je tako čisto, a plaža vrlo održavana - ne samo u i oko Imperije. Čisto more i održavane plaže bile su divne i u Bordigheri ili Diano Marina! Razgledavanje i plaža su u Liguriji savršeno usklađeni! Za svakoga ponešto! Preporučujemo bez ograničenja odmor u Vasia kod Gabi. Vrhunski!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2022

A. W. iz/od Kupferzell

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa nekretnina na super mirnoj lokaciji

Bilo nas je šest, tjedan dana, u vrlo lijepoj kući za opuštanje. Bilo je to prekrasno vrijeme, super tiha lokacija u ligurskim planinama, s pogledom na more. Terasa je poveznica između bazena i velike kuhinje.
Svatko tko poput nas voli kuhati i jesti zajedno i želi se rashladiti u bazenu došao je na pravo mjesto.
Prekrasna rasvjeta u večernjim satima upotpunjuje cijelu stvar. U gradu, samo nekoliko koraka dalje, nalazi se Guido sa svojom malom trgovinom. Začudili biste se što ima unutra. Možete naručiti kod njega ako nema nešto na stanju. npr. Schweppes Tonic Zero. Sasvim neobično, 2 minute hoda dalje na tržnici nalazi se punionica vode u kojoj možete dobiti 2 litre hladne, svježe mineralne ili negazirane vode za 10 centi. Kuhinja je često hvaljena, slažemo se, a gospođa Bogenberger, domaćica, uvijek je bila dostupna i u kratkom roku odgovarala na pitanja putem Whatsappa, uz dobre savjete i uslužnost koja je apsolutno uljepšala boravak. Samo idite tamo i isprobajte sami.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

kolovoz 2022

Claudia H. iz/od Dossenheim

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća za odmor

Kuća za odmor za odmor i uživanje. Sve je bilo u redu. Kuhinja je odlično opremljena, a djeci je bazen bio dobrodošlo osvježenje svaki dan. Naša 2 tjedna su nažalost prebrzo prošla. Hvala ti, draga Gabi, na lijepom vremenu.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

kolovoz 2021

Andrea L. iz/od Gärtringen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

fantastičan

Bilo nam je prekrasno, opuštajuće i sjajno s tobom draga Gabi. Vaša kuća za odmor nalazi se na fantastičnoj lokaciji i idealna je za obitelji sa i bez četveronožnih prijatelja. Vratit ćemo se sigurno!!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

srpanj 2021

Sandra G. iz/od Krefeld

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasan odmor iz snova!

Prekrasna kuća za odmor za opuštanje, opuštanje i dobar osjećaj!
Kuća je apsolutno vrhunski opremljena u svim prostorima (kuhinja, kupaonice, terase itd.)! Ovdje stvarno ništa ne nedostaje!

Putovali smo s 2 obitelji i pronašli savršen smještaj za odmor u kući - dovoljno prostora za svakog pojedinca i puno prostora za sjajne sate zajedno u bazenu, za stolom za stolni tenis, dok kuhamo zajedno i na terasi!

Baš je lijepo što su jutarnje kiflice na samo nekoliko koraka :)

Domaćini su super ljubazni i, na kraju, ali ne manje važno, svojim sjajnim savjetima i uslugom pobrinuli su se da se osjećamo potpuno ugodno!

Odmor ovdje se toplo preporučuje!

Preporučeno za: Obitelji s djecom

svibanj 2021

Marcus B. iz/od Herford

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

"mali raj"...

Mi smo ponavljači prijestupnika, da tako kažem, jer nam je dopušteno živjeti u ovoj sjajnoj kući za odmor 2019. Tada je još bilo dosta rano u godini, pa je bazen nažalost bio prehladan za kupanje.
Ove godine smo imali više sreće. Uz temperaturu vode od 23 stupnja, bazen smo koristili nekoliko puta dnevno i naučili cijeniti i voljeti još jednu poslasticu kuće.

Vjerojatno se bez pretjerivanja može govoriti o "malom raju" koji se ovdje nalazi.

Sve je kako želite. Nema toga što ne postoji, a ako nešto nedostaje, gazdarica je uvijek na raspolaganju i s puno ljubavi brine o gostima.

Možemo samo preporučiti svim zainteresiranima koji su još neodlučni: rezervirajte i krenite.
Nećeš požaliti!
A vjerojatnost da ćete i vi postati ponovni prijestupnik relativno je velika.

P.S Vratit ćemo se ponovno u listopadu
Jer je bilo jako lijepo?...

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2020

Steffi S. iz/od Neumarkt

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrh

Naš odmor je bio fantastično lijep! Kuća je optimalno opremljena za dvije obitelji (4 odrasle osobe i 6 djece). Svatko se može povući ili se možete sastati, jesti i opustiti ako ima dovoljno mjesta. Kuća ne ostavlja ništa zaželjenog. Izdvojenost kuće je sjajna! Bez buke automobila! Samo pijetlovi i magarci. Čista priroda!
Kad god opet sa zadovoljstvom!

Preporučeno za: Obitelji s djecom

kolovoz 2020

Theresa iz/od Ravensburg

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschöner erholsamer Urlaub ?

Wir hatten einen wunderschönen, erholsamen Urlaub mit 7 Personen und 4 Kindern. Es hat einfach an nichts gefehlt. Super ausgestattetes Haus, tolle Küche mit allem was man sich vorstellen kann.

Vielen Dank an die nette Vermieterin, die immer erreichbar war und für alles gesorgt hat.. ?
Wir werden bestimmt wieder kommen.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom

srpanj 2020

Jan L. iz/od Burgdorf

5,0
5 5 5 5 5

sehr schönes Ferienhaus mit full Service und einer sehr netten Vermieterin

Sehr schönes Feriendomozil mitten in einen kleinen Bergdorf mit 300 Einwohnern.
Das Objekt ist von Olivenbäumen umgeben und sehr gut ausgestattet. Alle Verbrauchsgüter wurden vorab durch Frau Bogenberger aufgefüllt. Auch Tipps für Ausflüge hat die Vermieterin parat. 5 Sterne für Service und Haus sind hier vollkommen richtig. Vielen Dank für diesen schönen Urlaub, wir kommen gerne wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

rujan 2019

Christina iz/od Westerwald

5,0
5 5 5 5

Tolles Ferienhaus!

Wir waren mit der ganzen Familie und unseren 2 Hunden dort, das Haus ist wirklich toll, super ausgestattet, sauber, gepflegt und der Aussenbereich liebevoll angelegt. Die Inneneinrichtung ist hochwertig und stimmig zusammen gestellt.

Die Gegend ist toll zum wandern und es gibt auf jedenfalls Spaziergang etwas Neues zu entdecken.

Die Vermieter sind super nett und hilfsbereit, der persönliche Kontakt war super.

Wir würden jederzeit wieder hin fahren!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

travanj 2019

Familie B. iz/od 32052 Herford

5,0
5 5 5 5

wie im Paradies...

Ein wunderschönes Domizil in einer wünderschönen Landschaft mit herrlichem Meerblick. Was will man mehr?

Dieses Haus ist sozusagen "die Kirsche auf der Sahne" der Ferienimmobilien.
Man kann gar nicht alles in Worte fassen. Letztlich muß man mal da gewesen sein. Es ist alles noch viel schöner als auf den Fotos.
Auch vorangegangene Bewertungen übertreiben keinesfalls.

Es gibt praktisch nichts, was es nicht gibt und sollte doch mal etwas fehlen, ist die Vermieterin mit Familie sofort vor Ort, um mit Rat und Tat zu Seite zu stehen.
Das Haus ist wunderbar gepflegt und verfügt auch über einen Gartenanteil.
Sehr praktisch für uns Hundebesitzer.

Wir haben für das kommende Jahr schon wieder gebucht und freuen uns jetzt schon auf unseren nächsten Aufenthalt im schönen Vasia.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

veljača 2019

Saskia D. iz/od 1190 Wien

5,0
5 5 5 5

Unfassbar schön!

Wer dem kalten Norden und dem Wirbel einer Großstadt entfliehen will, ist auch und gerade im Februar hier genau richtig.
Die Mimosen duften, die Mandelbäume blühen und der Blick über die Olivenhaine zum Meer ist hinreißend.
Das Haus ist, vor allem mit der überreich ausgestatten Küche, einfach traumhaft schön und ruhig, die Heizung und die Bäder funktionieren hervorragend (keine Selbstverständlichkeit in Italien...).
Besonders hervorzuheben ist die enorme Gastfreundlichkeit der Vermieterin, die es wirklich schafft, dass man sich von Anfang an (z.b. großer Mimosenstrauss am Esstisch) willkommen fühlt.
Das Haus ist gemütlich und lichtdurchflutet, die Betten super.
Ich komme sicher wieder!

srpanj 2018

Martina F. iz/od Overath

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Opuštanje u svom najboljem izdanju

... kuća koja je namještena s toliko ljubavi ne ostavlja ništa nedovoljno željeno...
Tamo smo mogli provesti prekrasan i apsolutno opuštajući odmor.
Izuzetno gostoljubiva gazdarica učinila je naš odmor savršenim.
Bazen, vrt, terasa... sve što vam treba da se osjećate dobro - super!
Željeli bismo doći opet...

Preporučeno za: Obitelji s djecom

lipanj 2018

Isabell G. iz/od 89171 Illerkirchberg

5,0
5 5 5 5

Traumurlaub mit der ganzen Familie

Wir hatten einen der schönsten Aufenthalte in Italien. Wir waren schon in vielen schönen Unterkünften, jedoch fühlten wir uns selten so wohl und gut versorgt wie in der Casa Leoni. Wir reisten mit 7 Personen, einem Baby und zwei großen (wohlerzogenen :)) Hunden an. Der Platz war mehr als ausreichend und jeder hatte eine Rückzugsmöglichkeit, wenn er sie einmal wollte. Das Haus ist mit allem ausgestattet was anspruchsvolle Mitteleuropäer erwarten, es gibt einfach alles und die schärfsten Messer der Welt :). Der Garten war groß genug um mit den Hunden zu spielen und auch eine Runde Fussball zu kicken. Gabi, die deutschsprachige Vermieterin, gab uns viele Tips und war für und rund um die Uhr erreichbar und half uns bei JEDEM unserer Anliegen und Problemchen. Das Haus ist super schön gelegen, läd zum Radeln und Joggen ein. Von Vasia kommt man schnell nach Monaco oder Nizza. Wir bedanken uns noch einmal für diesen wunderschönen Urlaub und verbleiben mit einem Servus bis bald :)

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

rujan 2017

Guido P. iz/od 70376 Stuttgart

5,0
5 5 5 5

BELLISSIMA CASA für Mensch und Hund

Die Vermieter haben hier ein kleines Paradies geschaffen! Im Herzen des kleinen Bergdorfes findet man hier die notwendige Ruhe um sich herrlich zu entspannen oder aber auch genügend Möglichkeiten um den Kreislauf auf Trapp zu halten. Ob ein Bad im Pool, eine Partie Tischtennis oder ein Spaziergang zu den Tieren des Dorfes (Esel und Alpacas) - der Spaß ist garantiert. Und am Abend ein Abendmenü in der gemütlichen Dorfwirtschaft, nur ein paar Treppenstufen vom Haus entfernt. Direkt daneben Guido's Alimentari - der kleine Lebensmittelladen des Dorfes. Das alles und die herzliche Betreuung unserer Gastgeber machen dies zu unserem italienischen Urlaubsparadies!!! Und das für Mensch und Tier! Denn Hunde sind hier nicht nur auf dem Papier super herzlich willkommen!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

srpanj 2017

Familie Schmidt iz/od 65239

5,0
5 5 5 5

Wunderschön

Dieses Haus, inkl. Grundstück, ist einfach traumhaft. Wunderschöne Lage, mit Meerblick in absolut ruhiger Umgebung. Hochwertig ausgestattetes Haus in sehr gepflegtem Zustand. Der Pool ist vor allem für Kinder ein absoluter Traum.

Frau Bogenberger ist unglaublich nett und hilfsbereit und bietet Lieferungen von super leckerem Gemüse aus dem eigenen Garten an.

Wir können uns grundsätzlich einen erneuten Besuch auf diesem wunderschönen Grundstück vorstellen und können dieses Haus uneingeschränkt empfehlen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

lipanj 2017

Ilse S. iz/od 30459 Hannover

5,0
5 5 5 5

ein Traumhaus mit sensationellen Gastgebern

Dieses Haus ist wunderschön: Architektur, Design, Grosszügigkeit, Lage, Ausstattung sind so perfekt und so liebevoll, dass ich mir keine Steigerung vorstellen kann. Wir haben in einer Gruppe eine traumhafte Woche verbracht, daas Haus ist so großzügig, dass nie ein Gefühl von Enge aufkam.
Traumhafte Tage am Pool, die wunderbarsten Gastgeber, die man sich nur vorstellen kann, besser geht es nicht - wir hatten einen Traumurlaub in Vasia, diesem Kleinod in Ligurien. Wir kommen definitiv wieder!!!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2017

Heike M. iz/od 89257 Illertissen

5,0
5 5 5 5

Traumhaus für entspannte Urlaubstage

Dieses Feriendomizil ist einfach ein Traum. Das Haus und der Garten laden wirklich zum Entspannen und Wohlfühlen ein. Es ist alles vorhanden, was man braucht und wir haben uns von der ersten Minute an wie zu Hause gefühlt.
Das Haus liegt wunderbar ruhig in den Bergen von Ligurien mit herrlichem Blick auf’s Meer. Die Wohnung ist sehr geräumig, äußerst geschmackvoll eingerichtet und die Küche ist so hervorragend ausgestattet, dass das Kochen richtig Spaß macht. Salat und frische Kräuter gab es noch zusätzlich frei Haus vom Vermieter. Kleinigkeiten, die zum Kochen fehlen, bekommt man im Dorfladen, nur wenige Schritte vom Haus entfernt.
Auch die Gartenanlage ist genau so wie auf den Bildern zu sehen. Der Pool direkt am Haus ist einfach klasse und sehr sauber, wie übrigens auch das ganze Haus und der Garten.
Wir hatten einen rundum gelungenen Urlaub, nicht zuletzt auch dank der sehr freundlichen und hilfsbereiten Vermieter. Der nächste Urlaub im Antica Borgata Casa Leoni ist schon gebucht.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

srpanj 2016

Monika C. iz/od 8523 Hagenbuch

5,0
5 5 5 5

Traumhaus in Ligurien

Kurz und bündig: Es gibt an diesem Ferienhaus keinen Makel! Das Haus ist mit so viel liebe ausgestattet, dass es nur die allerbesten Noten verdient.
Die Küche lässt keine Wünsche offen; einfach alles vorhanden.
Der Wohnraum ist so gross, dass auch 10 Personen sich darin aufhalten können.
Die Schlafzimmer sind tip top eingerichtet und es wird alles zur Verfügung gestellt: Bettwäsche, Frottétücher usw.
Auch die Duschräume (WC) sind schön und sauber.
Im Aussenbereich mit Pool und Spielwiese gibt es auch nichts auszusetzen.
Und zu guter letzt: Die Vermieter sind so was von freundlich und lieb, wir waren sicher nicht das letzte mal bei ihnen!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

svibanj 2016

Walter S. iz/od Kitzingen

5,0
5 5 5 5

Top-Adresse mit fantastischem Ambiente

Dieses Haus überzeugt in jeder Hinsicht. Wir haben einen traumhaften Urlaub in diesem geschmackvollen und gepflegten Haus verbracht. Das Haus samt Einrichtung lässt keine Wünsche offen. Man fühlt sich sofort zuhause, was sicherlich auch an der äußerst symphatischen und aufmerksamen Gastgeberfamilie liegt, die immer hilfsbereit und freundlich zur Seite steht. Ein idealer Platz zum Entspannen ist auch die schöne Terrasse mit dem Garten und dem Außenpool und Blick zum Meer. Es bleiben keine Wünsche offen. Die Beschreibung des Objektes stimmt mit der Realität abolut überein. Wir haben den nächsten Aufenthalt in diesem Traumdomizil schon gebucht.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospođa G. Bogenberger

gospođa G. Bogenberger

Moje ime je Gabriele Martini Bogensberger. Ja sam podrijetlom iz Bavaria / Rosenheim, sada živim već 22 godina ovdje u lijepoj Liguriji, u selu Vasia. Studirao sam na Sveučilištu u Münchenu njemački, engleski i obrazovanje i naučiti ovdje u Imperia na tehničkoj faksu njemačkog kao stranog jezika. Od 2014. sam u selu Vasia savjetnika i odgovoran za događaje / turizam. Osim toga, ja sam u općini kontakta za naših sugrađana iz zemalja njemačkog govornog područja. Ja sam u braku s lokalnom i imaju dvoje djece. Budući da ja živim cijele godine u selu, ja sam se naši gosti u bilo koje vrijeme sa savjetima i prijedlozima za Verfü žele kupiti visoke kvalitete maslinovog ulja, idi puta tako lijepa morska riba ili u Osteria u zaleđu 'tipična Ligursko'? Oni bi htjeli vidjeti 'promatranje kitova' putovanje u Sredozemlju? Sretan sam da to organizirati za vas.


ostale informacije

Broj objekta: 83728

Posljednje ažuriranje: 15.04.2024

Oglas je online od: 8 godina

URL: https://www.resido.hr/83728.htm


«Antica Borgata Casa Leoni» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 23 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina