Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Luksuzna Villa 7th Heaven

Klis

maks.  8   Gosta/Gostiju
250m²  stambena površina
4 spavaće sobe
5  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
250m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Villa 7th Heaven je vrlo lijepo dizajnirana i suvremena nekretnina potpuno opremljena za potpuno opušten i ispunjen odmor. Luksuzna nekretnina Villa 7th Heaven, sa 250 m2 stambene površine, smještena je iznad Solina i grada Splita na ograđenoj parceli od 705 m2 i pruža nesmetan pogled na grad Split i otoke. Nudi grijani bazen od 40 m2 s hidromasažom i prekrasnim pogledom na grad Split, 4 spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, potpuno opremljenu profesionalnu fitness sobu, whirlpool sobu i vrlo udoban dnevni boravak. Objekt je u potpunosti klimatiziran s besplatnim WiFi internetom, a može primiti do 8 osoba.
Udaljite se na željenu udaljenost od užurbanog gradskog života i u potpunosti iskoristite ovu nevjerojatnu privatnu vilu s 5 zvjezdica vrlo prikladnog naziva Villa 7th Heaven. Sa zavidnim pogledom na poznati grad Split i njegovu prirodu, ovo je idilično utočište za odmor prilagođen djeci, ali i romantična spontana bijega!

* Vanjski prostor nudi privatni i grijani bazen 5,4m x 7,3m s hidromasažom, dnevni boravak ispred dnevnog boravka, 10 ležaljki na sunčalištu, natkrivenu vanjsku blagovaonicu za 8 osoba s tradicionalni roštilj, te igralište s mrežom za košarku i nogomet za najmlađe članove obitelji. Tu je i zaseban WC i vanjski tuš.

* Prizemlje nudi potpuno opremljenu kuhinju sa svim sadržajima potrebnim modernom gostu, elegantnu blagovaonicu, vrlo udoban dnevni boravak sa pametnim TV-om, klima uređajem, PS 4 i 5, staklenim stijenama i direktnom pristup prema području bazena. U susjedstvu se nalazi teretana i SPA prostor koji nudi potpuno opremljenu, profesionalnu dvoranu za fitness s Matrixom, trakom za trčanje, klupom s utezima, loptom za pilates, smart TV-om i klima uređajem. Uz fitness je spa soba s whirlpoolom za 5 osoba, klima uređajem i prekrasnim pogledom na grad Split. Savršeno za večernje opuštanje. Tu je odvojena obiteljska kupaonica s tušem i praonica rublja u susjedstvu s perilicom i sušilicom rublja.

* Na prvom katu se nalaze 4 spavaće sobe: Spavaća soba br. 1 (sjever, s pogledom na planinu) s bračnim krevetom 180cm x 200cm koji se može pretvoriti u 2 odvojena kreveta 90cm x 200cm, smart TV, A/C, en-suite kupaonica sa tuš. Spavaća soba br.2 (jugoistok, s pogledom na bazen i grad Split) s bračnim krevetom 180cm x 200cm, smart TV, A/C, en-suite kupaonicom s tušem i garderobom, terasom sa vanjski namještaj. Spavaća soba br.3 (južna, s pogledom na grad Split) s king size 180cm x 200cm, smart TV, klima uređajem, kupaonicom s tušem i garderobom. Spavaća soba br.4 (jugozapad, pogled na grad Split) s bračnim krevetom 180cm x 200cm, smart TV, klima uređajem, kupaonicom s tušem i garderobom, terasom sa garniturom za sjedenje.

Dodatne usluge (nisu uključene) koje preporučuje naša agencija Feriehome:
- Dostavu namirnica možete naručiti iz udobnosti svog trosjeda, dostavljenu u vilu u dogovoreno vrijeme;
- Uživajte u kulinarskom iskustvu s privatnim kuharom u vili koji može pripremiti sve, od romantične večere do obiteljske večere;
- Možete napraviti masažu u vili s našom profesionalnom masericom koja može pokazati svoje terapeutske vještine;
- Osjetite Jadran i iskustvo plovidbe s jedrilicom (+skiper);
- Krenite na izlet brodom za istraživanje srednjedalmatinske obale i otoka...za više informacija stojimo vam na raspolaganju i rado ćemo vam pomoći.

Radujemo se vašem upitu,
Vaš Feriehome tim

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 11 km

11 km

Mogućnost kupovine 1.5 km

1.5 km

Restoran 1.5 km

1.5 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 21 km SPU Split

21 km

Kolodvor 11 km Split

11 km

Izlaz s autoceste 9 km Dugopolje

9 km


Mjesto i položaj smještaja

Susjedstvo je netaknuto i privatno s prekrasnim pogledom na grad Split (11km), Jadransko more i brežuljke prekrivene borovom šumom. Najbliži minimarket udaljen je samo 1,5km od objekta, restoran 1,5km, bar pub 1,5km, supermarket Ribola 2,4km, rijeka Jadro i najbliži grad Solin 4km, plaža Žnjan ili Stobreč 11km, autocesta Dugopolje 9km . U blizini je puno lijepih lokalnih atrakcija i preporuča se automobil.

Kliška tvrđava (1,5km) je srednjovjekovna utvrda koja se nalazi iznad sela Klis. Ako želite obilazak tvrđave Klis s vodičem, tu je izvrstan Tour Game of Thrones koji uključuje povijesni obilazak tvrđave Klis gdje je Daenerys Targaryen pokrenula napad na planinski grad Meereen, kao i večeru na 600-godišnjem tvrđavi. stara vodenica u drugom obližnjem selu. Još jedno mjesto za posjetiti su ruševine Salone, arheološko nalazište (5 km). Salona (danas Solin) bila je antički grad i glavni grad rimske provincije Dalmacije. I, naravno, možete pronaći najbolje splitske gradske UNESCO-ve atrakcije poput Dioklecijanove palače sa svojom katedralom samo 11 km od imanja. Split je Unescovo mjesto svjetske baštine koje se nalazi u blizini vaše lokacije i itekako ga vrijedi posjetiti. Iz Splita možete krenuti brodom na otok Brač, Hvar ili Vis i vidjeti netaknuti otočki život jednog od ovih otoka kao savršenu jednodnevnu turu. Također možete posjetiti poznate slapove Krke koji su udaljeni samo 1 sat, na ovoj turneji možete posjetiti Trogir i Šibenik, oba su UNESCO-ova svjetska baština (u Šibeniku je na popisu katedrala) i po našem mišljenju oba su vrijedna posjeta i ispunjavanje vašeg hrvatskog itinerera.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Lov
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Ronjenje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 800 €
Akontacija: 40 %

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIEHOME Obrt za turizam
tvrtka A. Feriehome

tvrtka A. Feriehome

FerieHome je mala agencija koja je specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pažljivo odabranih vila s bazenom, nudimo osobni i prijateljski pristup gdje nastojimo pronaći savršeno mjesto za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što bi modernom gostu bilo potrebno bez obzira želi li naš gost aktivan, seoski, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi. vrste odmora, ovo područje odgovara svima. Vršimo osobnu provjeru svake nekretnine i svega što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik smještaja predstavljenog na ovim stranicama, najbolja cijena je zajamčena. Veselim se razgovoru s vama :)


Dalji smještaji od tvrtka A. Feriehome

Pokazati sve smještaje od tvrtka A. Feriehome

ostale informacije

Broj objekta: 370588

Posljednje ažuriranje: 28.02.2024

Oglas je online od: 2 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/370588.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina