Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

NEW Villa Fortress, private pool

Klis

maks.  10   Gosta/Gostiju
300m²  stambena površina
4 spavaće sobe (+1)
4  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
300m²
4 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Villa Fortress potpuno je nova nekretnina koja nudi potpuno opuštajuće okruženje i prekrasan pogled na grad Split i planine. Nalazi se u Klisu, u blizini poznatog grada Splita (15 minuta od centra), odmah iznad naselja Solin (4,5 km) na privatnoj parceli od 613m2 sa 300m2 korisne površine na tri etaže. Smještaj može udobno primiti 8 osoba +2 osobe. Ova fantastična vila savršena je za opuštajući obiteljski odmor ili druženje s prijateljima. Smještaj je savršeno polazište za razne dnevne posjete brojnim povijesnim znamenitostima. U blizini se nalaze brojne UNESCO znamenitosti. Također možete doći do mnogih aktivnosti unutar sat vremena vožnje.

Smještaj je potpuno klimatiziran, ima besplatni WiFi te ima 4 prostrane spavaće sobe, 4 kupaonice, dnevni boravak i potpuno opremljenu kuhinju. Tu je i ljetna kuhinja, igraonica sa stolom za biljar, stolnim tenisom i PlayStationom 5 te kaučem na razvlačenje. Vani se nalazi privatni bazen s hidromasažom i terasom za sunčanje, kao i još jedan vanjski prostor uz igraonicu s umjetnom travom, savršeno mjesto za vaše najmlađe.

Na privatnom posjedu nalaze se 3 osigurana parkirna mjesta i 1 garažno mjesto. Oko kuće postoji sustav video nadzora.

Ovdje je detaljan opis onoga što se nudi isključivo za vas:



* VANJSKI PROSTOR nudi privatni bazen (11 x 4 m) s hidromasažom, terasu za sunčanje s 8 ležaljki i prekrasan pogled na grad Split i Jadransko more. Tu je i vanjski tuš i natkrivena vanjska blagovaonica s tradicionalnim roštiljem (na ugljen) s TV-om ravnog ekrana. Posvuda s imanja možete uživati u pogledu na grad Split i netaknutu prirodu na obroncima Klisa. Bazen je samo nekoliko stepenica niži od dnevnog boravka/blagovaonice. Iz bazena i prostora za roštiljanje možete vanjskim i unutarnjim stepenicama pristupiti igralištu u podrumu.

* PRIZEMLJE (57 m²) (razina bazena) nudi potpuno klimatizirani, stilski dnevni boravak s dva kauča (oba se po potrebi mogu pretvoriti u krevete), kaminom, TV-om ravnog ekrana i besplatnim WiFi-jem. Staklena vrata od poda do stropa pružaju pogled na vanjsku blagovaonicu i bazen. Na ovoj etaži nalazi se potpuno opremljena kuhinja sa svim potrebnim sadržajima (mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, toster, Saeco espresso aparat...), kuhinjski otok i stol za blagovanje. Postoji izlaz/staklena vrata u bazen. Tu je i spavaća soba br.1 (13,5m²) s bračnim krevetom 180cm x 200cm, TV-om, klima uređajem i pogledom na planine i prirodno okruženje. Pokraj je obiteljska kupaonica (5,6m²) s tušem i duplim umivaonikom.

* U PRIZEMLJE (57 m²) se ulazi unutarnjim stubištem iz dnevnog boravka i nudi klimatizirani zabavni prostor sa sofom (može se pretvoriti u sofu na razvlačenje), TV-om ravnog ekrana, PlayStation 5, stol za bilijar, stol za stolni tenis i poseban WC. Tu je i praonica s perilicom rublja, glačalom i daskom za glačanje. Fun zona povezana je s vanjskim igralištem s umjetnom travom i raznim igračkama za vaše mališane (do kojeg se dolazi unutarnjim i vanjskim stepenicama s prostora za roštiljanje).

*PRVI kat nudi:

Spavaća soba br.2 (24,75m²) s bračnim krevetom 180cm x 200cm, TV, klima uređaj, vlastita kupaonica (5,6m²) s tušem, prostrana terasa s dnevnim kutkom i pogledom na grad Split i more ( terasa zajednička sa spavaćim sobama #3 i #4).

Spavaća soba br.3 (17,67m²) s bračnim krevetom 180cm x 200cm, TV, klima uređaj, vlastita kupaonica (6,4m²) s kadom, prostrana terasa s dnevnim kutkom i panoramskim pogledom na Split i more.

Spavaća soba br.4 (13,50m²) s bračnim krevetom 180cm x 200cm, TV, klima uređaj, vlastita kupaonica (6,4m²) s tušem, prostrana terasa s dnevnim kutkom i panoramskim pogledom na Split i more. < br />
Villa Fortress je opremljena visokokvalitetnim materijalima i ima vrlo udobne krevete i madrace. Vidjet ćete da je vlasnik mislio na sve male detalje koji čine razliku. Elegantna nekretnina poput ove s prekrasnim panoramskim pogledom savršena je baza za odmor u Hrvatskoj koji vi i vaša obitelj zaslužujete.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 11 km

11 km

Mogućnost kupovine 1.8 km

1.8 km

Restoran 3.6 km

3.6 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 23 km Split

23 km

Kolodvor 12 km Split

12 km

Izlaz s autoceste 9 km Dugopolje

9 km


Mjesto i položaj smještaja

Okoliš kliških padina je novoizgrađen i okružen niskim mediteranskim raslinjem pomiješanim s borovom šumom. Iz ovog okruženja pruža se izuzetno lijep pogled na slavni grad Split. Želimo istaknuti zapanjujući zalazak sunca s gradskim svjetlima. Ovaj je jednostavno divan. Najbliži mini market udaljen je samo 1,8 km od objekta, restoran 3,6 km, pivnica 1,8 km, supermarket Ribola 4 km, rijeka Jadro i najbliži grad Solin 4,5 km, plaža Žnjan ili Stobreč 11 km, autocesta Dugopolje 9 km . U blizini se nalaze mnoge lijepe znamenitosti, ali se auto preporuča. Tvrđava Klis (1,5 km) je srednjovjekovna utvrda koja se nalazi iznad sela Klis. Ako želite vođeni obilazak tvrđave Klis, postoji izvrsna tura Game of Thrones koja uključuje povijesno pješačenje tvrđavom Klis, gdje je Daenerys Targaryen napala planinski grad Meereen, kao i večeru u 600. god. -stari muzej u staroj vodenici u drugom obližnjem selu. Još jedno mjesto koje vrijedi vidjeti su ruševine Salone, arheološko nalazište (5 km). Salona (današnji Solin) je bio antički grad i glavni grad rimske provincije Dalmacije. Naravno, pronaći ćete najbolje UNESCO-ve znamenitosti grada Splita, poput Dioklecijanove palače s katedralom, samo 11 km od smještaja. Split je mjesto svjetske baštine UNESCO-a koje je blizu i vrijedi ga posjetiti. Također možete krenuti na izlet brodom iz Splita do otoka Brača, Hvara ili Visa i doživjeti netaknuti otočni život jednog od ovih otoka kao savršen jednodnevni izlet. Također možete posjetiti poznate slapove Krke koji su udaljeni manje od 1 sata vožnje. Na ovoj turi možete posjetiti Trogir i Šibenik, oba mjesta svjetske baštine UNESCO-a (u Šibeniku je to Katedrala koja je pod zaštitom spomenika) i po našem mišljenju oba vrijedna posjeta.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Lov
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 500 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Dodatne usluge koje preporučuje naša agencija Feriehome (nisu uključene u cijenu):

- Iz udobnosti svog kauča možete naručiti dostavu namirnica koje će biti dostavljene u vilu u dogovoreno vrijeme;

- Uživajte u kulinarskom iskustvu s privatnim kuharom u vili koji može pripremiti bilo što. Uživajte u romantičnoj ili obiteljskoj večeri.

- U vili možete uživati u masaži s našom profesionalnom maserkom.

- Rezervirajte jedrilicu (+ skiper) da osjetite Jadransko more i doživite iskustvo jedrenja

- Rezervirajte izlet brodom za istraživanje srednjodalmatinske obale i otoka...za više informacija stojimo vam na raspolaganju i rado ćemo vam pomoći.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 23.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka O. Feriehome

tvrtka O. Feriehome

FerieHome je mala agencija koja je specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pomno odabranih vila s bazenom, te nudi vrlo individualan pristup gdje nastojimo pronaći savršenu kombinaciju za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što je potrebno modernom gostu bez obzira želi li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi tip odmora, ovo područje odgovara svima. Osobno provjeravamo svaku nekretninu i sve što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik prezentiranog smještaja, najbolja cijena je zajamčena.


Dalji smještaji od tvrtka O. Feriehome

Pokazati sve smještaje od tvrtka O. Feriehome

ostale informacije

Broj objekta: 441853

Posljednje ažuriranje: 24.09.2023

Oglas je online od: 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/441853.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina