Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Moderna Villa Elia

Solin

maks.  7   Gosta/Gostiju
165m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
165m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Vila Elia potpuno je nova nekretnina koja nudi apsolutnu privatnost i zadivljujući pogled na grad Split i planine. Nalazi se u Solinu, u blizini poznatog grada Splita (15 min do centra), na privatnoj parceli od 700 m2 koja se sastoji od 165 m2 korisnog prostora raspoređenog na dvije etaže i može primiti 6+1 osobu. Ova nevjerojatna vila savršena je za opuštena obiteljska ili prijateljska okupljanja i savršena baza za jednodnevne izlete jer se nalazite u blizini mnogih atrakcija i mogućnosti za aktivnosti.

Unutrašnjost Ville Elia vrlo je dobro organizirana, vrlo svijetla i sa zadivljujućim pogledom iz svake sobe, pogledom na bazen, grad Split ili na planine i borove koji okružuju imanje. Vlasnici su mladi par koji vodi računa o vašoj dobrobiti i možete očekivati ​​da će vam pri dolasku pokazati sve potrebne informacije o tome što posjetiti, kamo otići i sve ostale informacije o preporučenim aktivnostima ili atrakcije za posjetiti. Ovo bi bio vaš savršeni dom daleko od kuće za zasluženi odmor bez stresa.

* Vanjski prostor nudi privatni grijani bazen 9m x 4,5m s hidromasažom, plitki dio 1m x 4m (dubina 0,5 m) za vaše najmlađe članove obitelji ili samo za hlađenje, vanjski tuš i 6 ležaljki . Tu je natkrivena terasa sa salonom, blagovaonica s roštiljem (na plin) i stolni tenis. Parkiralište je osigurano za 4 automobila na privatnom posjedu, ograđeno.

* U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak s TV-om ravnog ekrana s Netflixom i IPTV-om, klima uređajem, besplatnim WiFi-jem, udobnim kaučem i dvije vreće za sjedenje sa staklenim stijenkama prema bazenu. Potpuno opremljena kuhinja sa svim modernim potrebama gostiju (perilica posuđa, mikrovalna pećnica, toster, kuhalo za vodu, espresso aparat za kavu ... i više) i izravan pristup prema vanjskoj blagovaonici, unutarnjoj blagovaonici i obiteljskoj kupaonici s tušem . Uz kupaonicu se nalazi i perilica rublja te pribor za glačanje.

* Na prvom katu nalazi se spavaća soba No1 s bračnim krevetom 180 cm x 200 cm, klima uređajem, TV-om i pogledom na brda. Spavaća soba No2 s bračnim krevetom 180 cm x 200 cm, vlastitom kupaonicom s tušem, klima uređajem, TV-om i pogledom na grad Split. Spavaća soba 3 s bračnim krevetom 180 cm x 200 cm, kupaonica s tušem, klima uređajem, TV-om i pogledom na Split i brda.

Dodatne usluge (nisu uključene) koje preporučuje naša agencija Feriehome:
- Možete naručiti dostavu namirnica iz udobnosti svoje sofe, isporučenu u vili u dogovoreno vrijeme;
-Uživajte u kulinarskom iskustvu s privatnim kuharom u vili koji može pripremiti sve, od romantične večere do večere prikladne za obitelj;
- Možete dobiti masažu u vili s našom profesionalnom maserkom koja može pokazati njihove terapijske vještine;
- Osjetite Jadran i iskustvo plovidbe jedrilicom (+skiper);
- Krenite u obilazak brodom kako biste istražili srednjodalmatinsku obalu i otoke ... za više informacija, stojimo vam na raspolaganju i rado ćemo vam pomoći.

Radujemo se vašem upitu,
Vaš Feriehome tim

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 10 km

10 km

Jezero 20 km

20 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 2.5 km

2.5 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 2.4 km

2.4 km

Zračna luka 20 km SPU Split

20 km

Kolodvor 10 km Split

10 km

Izlaz s autoceste 10 km Dugopolje

10 km


Mjesto i položaj smještaja

Četvrt je netaknuta i privatna s prekrasnim pogledom na grad Split (10 km) i brda prekrivena borovima. Najbliži supermarket udaljen je svega 1,4 km od objekta, restoran 2,3 km, bar pub 1 km, rijeka Jadro udaljena je 2,3 km, a najbliži grad Solin samo 2,3 km, plaža 10 km, autocesta Dugopolje 10 km. U blizini se nalazi mnogo lijepih lokalnih atrakcija i preporučuje se automobil. Tvrđava Klis (3 km) je srednjovjekovna utvrda smještena iznad sela Klis. Ako želite obilazak tvrđave Klis s vodičem, postoji izvrsna tura Game of Thrones koja uključuje povijesni pješački obilazak tvrđave Klis gdje je Daenerys Targaryen pokrenula napad na grad Meereen na vrhu planine, kao i večeru na 600-godišnjoj stari mlin za vodu u drugom obližnjem selu. Još jedno mjesto za posjetiti su ruševine Salone, arheološko nalazište (2,4 km). Salona (danas Solin) bio je antički grad i glavni grad rimske provincije Dalmacije. I, naravno, najbolje splitske gradske atrakcije pod zaštitom UNESCO -a, poput Dioklecijanove palače s katedralom, možete pronaći samo 10 km od imanja.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 29.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIEHOME Obrt za turizam
tvrtka A. Feriehome

tvrtka A. Feriehome

FerieHome je mala agencija specijalizirana za najam pažljivo odabranih vila s bazenima. Nudimo osobni i prijateljski pristup gdje ćemo pronaći savršeno rješenje za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji, najpopularnijoj i najljepšoj hrvatskoj regiji, i nude sve što je potrebno modernom gostu, bez obzira je li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi tipovi odmora, ovo područje odgovara svima . Osobno pregledavamo svaku nekretninu i sve što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik smještaja prikazanog na ovoj web stranici, najbolja cijena je zajamčena. Veselim se razgovoru s vama :)


Dalji smještaji od tvrtka A. Feriehome

Pokazati sve smještaje od tvrtka A. Feriehome

ostale informacije

Broj objekta: 369347

Posljednje ažuriranje: 13.11.2023

Oglas je online od: 2 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/369347.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina