Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

NEW! Seaview Villa Matoli

Podstrana

maks.  9   Gosta/Gostiju
250m²  stambena površina
4 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 9  Gosta/Gostiju
250m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Villa Matoli je moderan i udoban posjed od 250 m2 na ograđenoj parceli od 850 m2 i može primiti 8+1 osoba.
Villa Matoli nudi privatni i grijani bazen 10m x 5m, ljetnu kuhinju, vanjsku blagovaonicu, potpuno klimatizirani interijer s besplatnim WiFi-jem, stilski dnevni boravak i potpuno opremljenu kuhinju, 4 spavaće sobe (svaka s pogledom na more i balkon) i 3 kupaonice.

Villa Matoli nalazi se u Podstrani, na najljepšem dijelu dalmatinske obale, iznad obalne ceste u mirnom predjelu između poznatog grada Splita (10 km do centra) i gradića Omiša s rijekom Cetinom (13 km). km). Smještaj nudi prekrasan pogled na more i nezaboravne zalaske sunca, vrlo udoban i moderan smještaj. Osim toga, možete iskusiti i širok raspon mogućnosti za aktivan odmor. Nekoliko restorana i trgovina udaljeno je kratku vožnju (200m - 2km). Auto se preporuča, a na imanju je osigurano i ograđeno parkirno mjesto za 2-3 automobila i garažno mjesto.

Villa Matoli s pogledom na more nudi:

* Vanjski prostor nudi privatni i grijani bazen 10m x 5m, vrlo prostranu sunčanu terasu s 8 ležaljki i dva natkrivena prostora. Natkrivena vanjska blagovaonica za 10 osoba, ljetna kuhinja, tradicionalni roštilj, vanjski tuš i zaseban WC. Tu je i udoban dnevni kutak ispred dnevnog boravka, pružajući vam više prostora za uživanje u privatnosti. Pročitajte knjigu ili se jednostavno opustite s obitelji/prijateljima na otvorenom. Ovdje možete uživati u hrani.

* Prizemlje nudi potpuno klimatizirani dnevni boravak i blagovaonicu sa staklenim vratima okrenutim prema jugu koja nude zadivljujući pogled na more i obilje prirodnog svjetla unutra. Tu je potpuno opremljena i moderna kuhinja sa svim sadržajima koji su potrebni suvremenom gostu za opuštajući boravak. Tu je i izravan pristup vanjskoj blagovaonici, elegantnoj blagovaonici s udobnim sofama, TV-om ravnog ekrana i PS4 za vaše najmlađe članove. Na zapadnoj strani je spavaća soba br.1 s bračnim krevetom 140 x 200 cm, klima uređajem, TV-om, direktnim pristupom bazenu i vlastitom kupaonicom s tušem. Tu je i zaseban wc i perilica rublja do njega.

*Unutarnje stubište sa staklenom stijenom nudi prirodno svjetlo u svakom kutku prekrasne nekretnine i vodi vas na prvi kat. Ovdje se nalazi spavaća soba br. 2 (jugoistok) sa bračnim krevetom 160 x 200 cm, klima uređajem, vlastitom kupaonicom s tušem, balkonom s pogledom na more. Spavaća soba #3 (Jug) nudi bračni krevet 180 x 200 cm, sofu koja se može pretvoriti u kauč na razvlačenje za 1 osobu, balkon s pogledom na more. Spavaća soba #4 (jugozapad) nudi bračni krevet 160 x 200 cm, klima uređaj i balkon s pogledom na more. Spavaće sobe #3 i #4 dijele obiteljsku kupaonicu s duplim umivaonicima i tušem. Do njega je zaseban WC.

Ova vila je savršen izbor za odmor s obitelji ili prijateljima. Ovo je blizu plaže gdje možete probati sve ili se jednostavno opustiti u ovoj nevjerojatnoj vili.

Radujemo se vašem upitu!
Vaš tim agencije za kuće za odmor

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.22 km

0.22 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 30 km Resnik

30 km

Kolodvor 10 km Split

10 km

Izlaz s autoceste 25 km Dugopolje

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Položaj vile i zanimljiva geografska obilježja Podstrane nude turistima razne mogućnosti za rekreaciju u prirodi i na plaži: vodeni sportovi, pješačke staze, pješačke staze, staze za penjanje i biciklističke staze, upoznavanje Stare Podstrane ili razgledavanje kulture i povijesti. . Na plaži se također možete baviti raznim sportovima: jedrenjem na dasci, jedrenjem, sportskim katamaranima, skijanjem na vodi i klizanjem na vodi.

Zbog blizine Splita, sve prometne veze su u blizini: Zračna luka Split SPU (30 km), morska luka (10 km), autobusni kolodvor za međunarodni prijevoz (10 km), željeznički kolodvor (10 km) i autocesta Split izlaz (25 km), mali golf i teniski tereni nalaze se u Stobreču, samo 5 km od vile.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 500 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

* Dodatne usluge (nisu uključene u cijenu) koje preporučuje naša agencija Feriehome:
- Iz udobnosti svog trosjeda možete naručiti uslugu dostave namirnica, koja će biti dostavljena u vilu u dogovoreno vrijeme.
- Uživajte u kulinarskom iskustvu s privatnim kuharom u vili koji može skuhati bilo što; od romantičnih večera do obiteljskih večera.
- U vili možete napraviti masažu s našom profesionalnom masericom koja može pokazati svoje terapeutske vještine.
- Doživite užitak Jadrana i rezervirajte neka iskustva jedrenja s jedrilicom (+ skiper);
- Krenite na izlet brodom i istražite srednjodalmatinsku obalu i otoke. Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju i rado ćemo vam pomoći.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 24.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIEHOME Obrt za turizam
tvrtka P. FerieHome

tvrtka P. FerieHome

FerieHome je mala agencija s dugogodišnjim iskustvom koja je specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pažljivo odabranih vila s bazenima, nudimo osobni i prijateljski pristup gdje nastojimo pronaći ono što savršeno odgovara vašem odmoru u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što bi modernom gostu bilo potrebno bez obzira želi li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili neki drugi tip. odmora, ovo područje odgovara svima. Vršimo osobnu provjeru svake nekretnine i svega što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik smještaja predstavljenog na ovim stranicama, najbolja cijena je zajamčena. Veselim se razgovoru s vama :) FerieHome tim


Dalji smještaji od tvrtka P. FerieHome

Pokazati sve smještaje od tvrtka P. FerieHome

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 373886

Posljednje ažuriranje: 16.02.2024

Oglas je online od: 2 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/373886.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina