Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

NEW! Seaview Villa ABA

Podstrana

maks.  5   Gosta/Gostiju
365m²  stambena površina
4 spavaće sobe (+1)
3  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
365m²
4 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Villa ABA je nova nekretnina koja nudi vrlo udoban i moderan smještaj za 8+2 osobe. Potpuno opremljen sa svim sadržajima potrebnim modernom gostu za opušten odmor, potpuno klimatiziran, s besplatnim WiFi-jem, privatnim i grijanim bazenom od 38 m2 s protustrujnim plivačkim programom i sustavom bez klora, te velikim sunčalištem , 4 spavaće sobe i Media room s PS5 i kaučem na razvlačenje. Vrlo lijepa lokacija i savršen smještaj za opušteni obiteljski odmor kako biste se osjećali kao kod kuće daleko od kuće, ali malo privlačniji jer su pogledi na otoke i Jadransko more jednostavno nevjerojatni, a zalasci sunca zaista oduzimaju dah.
Villa ABA nalazi se iznad obalne ceste u mjestu Podstrana okružena tipičnim mediteranskim biljem poput borova i maslina, s nijansama zelene i plave svuda oko vas dajući vam lijepo i mirno okruženje. Nalazi se na privatnoj parceli od 365 m2 koja se sastoji od 640 m2 korisnog prostora raspoređenog na dvije etaže.
Nalazi se samo 10km od poznatog grada Splita s mnogim povijesnim znamenitostima koje vrijedi posjetiti, samo 650m od lijepe šljunčane plaže u Podstrani, minimarketa na 650m udaljenosti, 2 km od restorana. Ako više volite uživati u svojoj privatnosti na objektu, imate priliku dogovoriti dodatne usluge poput privatnog kuhara, masera i dostave namirnica na objekt ili možete organizirati privatni izlet brodom na otok Brač ili Hvar (ne uključeno, sve se može dogovoriti prije ili tijekom vašeg boravka).
Villa ABA nudi ekskluzivno za vas:

* Outdoors nudi privatni i grijani beskonačni bazen od 38 m² s protustrujnim programom plivanja i potpuno automatizirani sustav elektrolize soli (sustav bez klora). Udoban prostor za sunčanje oko infinity bazena s vrlo udobnim ležaljkama, lounge kutkom za opuštanje i uživanje u nevjerojatnom pogledu na Jadransko more iz svakog kuta te vanjskim tušem. Odmah iza sunčališta nalazi se natkrivena vanjska blagovaonica s roštiljem (direktan pristup kuhinji i dnevnom boravku), te dvije ljuljačke za terasu, vanjski TV.
* U prizemlju se nalazi potpuno opremljena kuhinja sa stolom za blagovanje, staklena vrata prema bazenu s jedne strane, te vanjski prostor za blagovanje s druge strane. Kuhinja je potpuno opremljena sa svime što vam je potrebno kao što su Nespresso aparat za kavu, kuhalo za vodu, mikrovalna pećnica i dva hladnjaka (jedan s ledomatom i hladnom vodom). Dnevni boravak s TV-om ravnog ekrana sa surround zvučnicima, klima uređajem, besplatnim WiFi-jem, udobnom sofom i uredskim stolom ako se odlučite tamo malo poraditi. Tu je i spavaća soba br.1 s dva odvojena kreveta 90cm x 200cm koji se mogu spojiti na king-size, flat-screen TV i izlaziti prema vanjskoj blagovaonici. U prizemlju se nalazi zasebna kupaonica s tušem. Udobne i elegantne unutarnje spiralne stepenice vode vas na prvi kat.
Na prvom katu se nalazi Media room s TV-om ravnog ekrana, WiFi, PS5, A/C i sofom koja se po potrebi može pretvoriti u krevet. Savršeno mjesto za vaše najmlađe ili tinejdžere. Spavaća soba br.2 s pogledom na more s bračnim krevetom 180cm x 200cm, vlastitom kupaonicom s tušem, TV-om ravnog ekrana, klima uređajem i pristupom terasi s garniturom za sjedenje i prekrasnim pogledom na more i bazen (ova terasa je zajednička s spavaća soba br.3). Spavaća soba br.3 s pogledom na more s bračnim krevetom 180cm x 200cm, TV-om ravnog ekrana, klima uređajem i izlazom na terasu (zajednička sa spavaćom sobom br.2). Spavaća soba br.4 s pogledom na more sa bračnim krevetom 180cm x 200cm, TV-om, klima uređajem. Prostrana obiteljska kupaonica s tušem (za spavaću sobu br. 3 i br. 4). Tu je i praonica s perilicom rublja, sušilicom rublja i priborom za glačanje.
Imanje je ograđeno i osigurava 3 parkirna mjesta ispred nekretnine.
Dodatne usluge (nisu uključene) koje preporučuje naša agencija Feriehome:
- Dostavu namirnica možete naručiti iz udobnosti svog trosjeda, dostavljenu u vilu u dogovoreno vrijeme;
- Uživajte u kulinarskom iskustvu s privatnim kuharom u vili koji može pripremiti sve, od romantične večere do obiteljske večere;
- Možete napraviti masažu u vili s našom profesionalnom masericom koja može pokazati svoje terapeutske vještine;
- Osjetite Jadran i iskustvo plovidbe s jedrilicom (+skiper);
- Krenite na izlet brodom za istraživanje srednjedalmatinske obale i otoka...za više informacija stojimo vam na raspolaganju i rado ćemo vam pomoći.
Broj licence ili registracije: 4

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.1 km

0.1 km

Autobus 0.4 km

0.4 km

Zračna luka 29 km Resnik

29 km

Kolodvor 10 km Split

10 km

Izlaz s autoceste 26 km Dugopolje

26 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 400 €
Akontacija: 40 %
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka B. FerieHome

tvrtka B. FerieHome

FerieHome je mala agencija koja je specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pažljivo odabranih vila s bazenom, nudimo osobni i prijateljski pristup gdje nastojimo pronaći savršenu ponudu za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što bi modernom gostu trebalo bez obzira želi li naš gost aktivan, seoski, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi. vrste odmora, ovo područje odgovara svima. Vršimo osobnu provjeru svake nekretnine i svega što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik smještaja predstavljenog na ovim stranicama, najbolja cijena je zajamčena. Veselim se razgovoru s vama :)


Dalji smještaji od tvrtka B. FerieHome

Pokazati sve smještaje od tvrtka B. FerieHome

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 396417

Posljednje ažuriranje: 02.09.2023

Oglas je online od: 1 godina, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/396417.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina