Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  8   Gosta/Gostiju
200m²  stambena površina
4 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
200m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

4 spavaće sobe, 3 kupaonice, 39 m² grijani bazen, stolni tenis, trampolin, ljetna kuhinja, spektakularan pogled na planinu Biokovo





Novoizgrađena i potpuno klimatizirana Villa Rose površine 200 m² može primiti 8 osoba i nudi grijani bazen 9,8 x 4 m, 4 spavaće sobe, 3 kupaonice, besplatni WiFi, dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju s izlazom na bazen s 8 palube Stolice, natkrivena vanjska blagovaonica s roštiljem i ljetnom kuhinjom, stolni tenis, trampolin i lounge kutak, sve isključivo za vas. Nalazi se na 1000m2 potpuno ograđene parcele, samo 900m od mini marketa, mesnice i pekare te 800m od lokalne konobe, tako da i dalje imate direktnu vezu s netaknutom prirodom dalmatinskog krajolika i brežuljaka Makarske. Ovdje ćete sigurno imati sve što vam je potrebno, a 20 minuta vožnje (17 km) do povijesnog grada Imotskog i 12 km do Makarske rivijere (Baška voda) čine da se isplati putovati i otkriti neka od blaga regije.



Villa Rose vrlo je dobro organizirana i elegantno uređena, s prekrasnim pogledom na planinu Biokovo, a sve u ponudi isključivo je za vas:



* Vanjski prostor nudi vaš privatni grijani bazen 9,8 x 4 m, terasu za sunčanje s umjetnom travom i 8 ležaljki, 2 suncobrana, vanjski tuš, dječje igralište s toboganom, trampolinom i stolnim tenisom. Pokraj je natkrivena vanjska blagovaonica s tradicionalnim roštiljem i zatvorena ljetna kuhinja koja se sastoji od hladnjaka, perilice posuđa, štednjaka i zasebnog wc-a.



* Prizemlje se sastoji od vrlo udobnog klimatiziranog dnevnog boravka s kaučom, TV-om ravnog ekrana, kaminom, blagovaonom za 8 osoba, potpuno opremljenom kuhinjom sa svime što je potrebno za vrlo ugodan boravak (aparati za kuhanje, perilica posuđa , mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, aparat za espresso), kuhinjski otok i stolice, sve opremljeno prema visokim standardima s kliznim vratima do bazena s pogledom na dolinu i planinu Biokovo; odvojeni WC s perilicom rublja; spavaća soba br.1 (14m²) s king size krevetom (180cm x 200cm) s vratima prema bazenu, klima uređajem i vlastitom kupaonicom s tušem.



* Prvi kat nudi



Spavaća soba #2 (15m²) s bračnim krevetom 160 x 200 cm, klima uređaj, vlastita kupaonica s tušem, balkon s pogledom na planinu i bazen (balkon s vanjskim namještajem i zajednički sa spavaćim sobama #3 i #4),



Spavaća soba br.3 (15m²) sa dva odvojena kreveta 90cm x 200cm (može se pretvoriti u king size krevet), klima uređajem i balkonom.



Obiteljska kupaonica s tušem (za spavaće sobe 3 i 4);



Spavaća soba br.4 (15 m2) s bračnim krevetom 180cm x 200cm, klima uređajem i balkonom.

Ovo je savršeno mjesto za savršen obiteljski odmor ili odmor s prijateljima koje nudi sve što modernom gostu treba za savršen odmor u ovom jedinstvenom i mirnom okruženju u blizini gradića Imotskog u zaleđu Makarske. Ova novoizgrađena i vrlo elegantna vila nudi savršen bijeg iz grada u ruralno i netaknuto okruženje gdje možete uživati u jednostavnom načinu života sela Zagvozd (okolica Imotskog).



Ovo područje nudi vam priliku da iz prve ruke dobijete uvid u tradicionalni hrvatski život.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 15 km

15 km

Jezero 17 km

17 km

Mogućnost kupovine 0.9 km

0.9 km

Restoran 0.8 km

0.8 km

Centar grada/mjesta 0.8 km

0.8 km

Zračna luka 96 km SPU Split

96 km

Kolodvor 70 km Split

70 km

Izlaz s autoceste 2.2 km Zagvozd

2.2 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa Rose nalazi se u Zagvozdu, u vrlo mirnom i netaknutom dijelu naselja, s pogledom na dolinu i planinu Biokovo. Najbliži grad Imotski udaljen je samo 17 kilometara. Imotski predstavlja nevjerojatan spoj tradicionalnih dalmatinskih kamenih cesta, jezera kao prirodnih fenomena, slavne povijesti i vrlo ljubaznih ljudi.Preporučamo istraživanje zapanjujuće prirode na quadovima ili biciklima i isprobavanje niza ponuđenih aktivnosti. Susjedstvo je vrlo ljubazno i udaljeni ste samo 17 km od prirodnog fenomena Crvenog i Modrog jezera u Imotskom.



Udaljeni ste 800m od vrlo dobre lokalne konobe Petar. Najbliži mini market i liječnik udaljeni su 900 m od vile. Oko 12 km (13 minuta vožnje) udaljene su najljepše plaže u Baškoj Vodi i Makarskoj rivijeri s čistim i toplim morem. Ako više volite planinski kraj, odmah iznad Makarske nalazi se Park prirode Biokovo, pa ovo može biti vaš jednodnevni izlet jer pogled s ove planine oduzima dah, možete vidjeti mnogo otoka, a obala je jednostavno prekrasna, stoga posjetite Biokovo nudi jedinstveno iskustvo. Skywalk na planini Biokovo je nova atrakcija u parku prirode u blizini Makarske na 1228 metara nadmorske visine i udaljen je oko 1 sat vožnje od vile. Vidikovac je zamišljen kao prednapregnuta armiranobetonska konstrukcija koja se nadvija nad liticu s pogledom na Makarsku rivijeru, Jadransko more, otoke i otvoreno more. Staklena staza postavljena je na vrhu primarne betonske konstrukcije, pružajući pogled iz ptičje perspektive u svim smjerovima, stvarajući jedinstveno iskustvo koje diže adrenalin.



Villa Rose nalazi se 2,2 km od izlaza s autoceste Zagvozd, tako da je vrlo povoljno doći do nje. Baška voda sa svojim poznatim plažama udaljena je samo 12 km, grad Imotski s prirodnim fenomenom Crveno i Modro jezero udaljen je samo 17 km (20 minuta vožnje automobilom) Makarska rivijera (20 km) udaljena je 20 minuta, poznati grad Split sa svojom velikom poviješću za 50 minuta (68 km autocestom) i poznati grad Dubrovnik za 2,2 sata. Dakle, imate mnogo mogućnosti da istražite jedno od mnogih poznatih hrvatskih mjesta. Također možete posjetiti dva mjesta u Bosni i Hercegovini koja su u blizini i vrijedna posjeta, poznato svetište Međugorje ili vrlo orijentalne stare ulice Mostara s poznatim mostom, oba udaljena oko 1 do 1,5 sat vožnje.





Dođite u Villu Rose i razmazite se tijekom zasluženog odmora u ovom fantastičnom i vrlo mirnom mjestu.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
paragliding
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 400 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Domaćin će vam po dolasku dati puno korisnih informacija o mjestima koja treba posjetiti, preporučenim restoranima, mogućnostima najma quad bicikla ili kanua, mogućnosti naručivanja večere i druge važne informacije.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka N. FerieHome

tvrtka N. FerieHome

FerieHome je mala agencija specijalizirana za iznajmljivanje pomno odabranih vila s bazenom, s vrlo individualnim pristupom u kojem nastojimo pronaći savršeno rješenje za vaš odmor u Hrvatskoj. Smještene u srednjoj Dalmaciji, najpopularnijoj i najljepšoj regiji Hrvatske, naše vile nude sve što je potrebno modernom gostu, bilo da traži aktivan, ruralni, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugo mjesto za odmor za svakoga.< br /> Osobno pregledavamo svaku nekretninu i sve što svaka vila nudi te stoga, kao glavni predstavnik predstavljenog smještaja, jamčimo najbolju cijenu.


Dalji smještaji od tvrtka N. FerieHome

Pokazati sve smještaje od tvrtka N. FerieHome

ostale informacije

Broj objekta: 444376

Posljednje ažuriranje: 13.03.2024

Oglas je online od: 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/444376.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina