Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Aghia Triada

Aghia Triada

maks.  4   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
50m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj

Vanjsko područje

Vrt
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Pećnica
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Peškiri
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.85 km

0.85 km

Mogućnost kupovine 1.8 km

1.8 km

Zračna luka 40 km

40 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


39 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Nike S.

5,0
5 5 5 5 5

War alles super.

Ilona S.

5,0
5 5 5 5 5

Flug TOM6542 an, der um 17:55

Michael K.

5,0
5 5 5 5 5

Sauberes nettes Häuschen! Alles drinnen, was man so braucht...Alles bestens! Danke!!

Μαριάννα Ρ.

5,0
5 5 5 5 5

The house is very beautiful, so peaceful and quiet. The beach close to the property is very beautiful as well. The house had everything we needed. We will return for sure!

Stephanie T.

5,0
5 5 5 5 5

1 of 4 holiday homes on a pretty plot of land just above agia Triada beach. Simple furnishings, well equipped kitchen with a washing machine. Nice large veranda looking onto small private grassed area. Spotlessly clean. sheets and towels were changed. If you want a view stay in the front 3 houses. I liked the privacy and the shade from the sun all day. Screens on all the windows so no mosquitoes to worry about. Air conditioning in both bedrooms payable at the property. I would stay again. Transport is required.

Michael W.

5,0
5 5 5 5 5

Entspannte Tage zu zweit. Zum Schwimmen am "Hausstrand" sind wir mit dem Auto runtergefahren. Dusche hinterm Haus und Garten waren wunderbar und alles, wie wir es uns vorgestellt hatten.

Nikos M.

5,0
5 5 5 5 5

Great place very close to Koroni and a beautiful beach.

Walter O.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr freundlicher und hilfsbereiter Vermieter.

Iris H.

4,0
4 4 4 4 4

Kleines schönes einfaches Haus, sehr ruhig gelegen, Terrasse und Garten mit zwei Liegen laden zum entspannen ein. Supermarkt und Strand in der Nähe .

Orfanos

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Ferienhaus in herrlicher Lage. Sehr nette herzliche Besitzer. Wir haben uns von der ersten Minute an wohlgefühlt. Immer wieder gerne.

Jim Armstrong

5,0
5 5 5 5 5

Our holiday was splendid.The accommodation was lovely, the area was beautiful and quiet, and the house owners were very friendly. There is a great beach ten minute walk away, and the town of Koroni with the restaurants and shops is a ten minute drive. We will definitely be returning next year.

Jürgen

4,0
4 4 4 4 4

Gutes Haus in schöner Lage. Nette und hilfsbereite Vermieter. Sonnenschutz auf der großen Terasse wäre notwendig

David J.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Možemo samo preporučiti Orfanos 1. Kuća je vrlo mirna. Krajolik je nevjerojatno lijep. Bili smo u ožujku i sve je cvjetalo, lijepa proljeća. Orfanos 1 je čist i sve je tu. Kuhinja je dobro opremljena. Kreveti su udobni, soba 1 ima bračni krevet s mekanim madracem, a soba 2 ima dva pojedinačna kreveta koji su nešto tvrđi. Vlasnici su vrlo ljubazni i uvijek su dostupni telefonski uz pomoć. Bili smo tamo bez automobila i sve je dobro funkcioniralo. Green Bus vozi od zračne luke do tamo i lokalno do Charakopi i Koroni. Također postoje taksiji s kojima možete doći iz Charakopija do smještaja za 4 eura i do Koroni za 6 eura. Šetnja do Koronija je divna. Postoji puno divnih staza koje pozivaju na šetnju i planinarenje. Boravak u vrtu na ležaljkama vrlo je opuštajuć. Nakon 5 dana su nam dostavljena nova posteljina i ručnici. Potpuno smo zadovoljni i svakako ćemo se vratiti.

Sabine P.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Lijepi mali smještaj s dvije spavaće sobe. Natkrivena terasa s malim vrtom. Sve je kako je opisano. Velika plaža je lako dostupna pješice, a u predsezoni je malo ljudi. Proveli smo lijepih dana sa svojim psom.

Zoi M.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Objekt je kao što je opisano. Jedino put do plaže, drugačije nego što je opisano, prilično je daleko za proći s uskim putem i nizbrdo je lijepo, ali put prema gore je strm. Naša djeca su to samo jednom prošla. Plus za televizor koji nije bio naveden u opisu. Bismo se vratili. Datum dolaska - 5. kolovoza 2021.

Christiane

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Naša kuća nudi sve što je potrebno za opuštajući odmor. Smještena usred vinograda, malo višlja i stoga s nevjerojatnim pogledom na more i otoke u daljini. Puno tišine, gotovo da se ne čuje niti koji automobil na uskom asfaltnom putu. Terasa gotovo oko cijele kuće i mali balkon pružaju sjene u različito doba dana. Kuhinja je opremljena svime što je potrebno. Perilica se pokazala korisnom. Komaraca nije bilo za vrijeme našeg boravka, zahvaljujući mrežama protiv komaraca? Šetnja do plaže traje 20 minuta kroz maslinike. Plaža je pusta i čista. Vožnja do sljedećeg grada automobilom traje manje od 5 minuta. Supermarketi i trgovine su sve prisutni. Vlasnici su vrlo ljubazni, iako ne govore engleski. Bez obzira. Kuća broj 4 se može preporučiti samo zbog panoramskog pogleda.

mad1999max@hotmail.com

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

kuća u najboljem stanju. veličina, fantastična. namještaj i potrepštine, vrhunski. jasna preporuka za putovanje. vlasnik vrlo ljubazan, ali ne govori ni riječ engleskog. hvala kćeri, koja govori oxford engleski. uvijek iznova! parkalopoli!!!!!

Aegios

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Predivna, funkcionalno namještena vikendica u odličnom stanju, vrlo čista u predivnoj potpuno mirnoj okolini - ptičje pjevanje i cvrkut cikada su obvezni među vinovom lozom i maslinama i ne bi smjeli smetati. Uživali smo. Nažalost, nije bilo mogućnosti za zaštitu od sunca na terasi/balkonu (Kuća 2), možda zato što može biti vrlo vjetrovito. Jedinstven pogled na more. Do plaže se vozi automobilom, pješice nije preporučljivo.

VERA

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Imali smo prekrasne mirne tjedne u svibnju. Mirna lokacija u vinogradu, fantastičan pogled na more. Vrlo dobar omjer cijene i kvalitete. Vrlo čisto i vrlo dobro opremljeno. Velika terasa s ležaljkama i modernim vrtnim namještajem. Nažalost, nedostajao je suncobran. Dostupna perilica rublja. Štednjak s 4 ploče u dobro opremljenoj kuhinji. Idealno za odmor na plaži i planinarenje. Vlasnički par vrlo ljubazan. Vrlo dobra usluga pranja rublja. Potpuno smo oduševljeni i sigurno ćemo se vratiti.

BastianKönig

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Simpatični stanodavci, ne govore engleski, ali nas to nije smetalo. Kuća je bila kao što je opisano i opremljena iznad prosjeka za grčke uvjete. Pozitivno je spomenuti zaštitne mreže na prozorima -> nema komaraca u spavaćim sobama. U 14 dana ručnici itd. su zamijenjeni 3 puta, što je više nego što smo očekivali i stoga također pozitivno. Svidjele su nam se i vanjske tuš kabine, manje pijeska s plaže. S dvoje male djece, svugdje je uvijek pijeska, pijeska, pijeska ;o) Najam automobila je obavezan. Do sljedeće trgovine u Koroni potrebno je oko 5 minuta. Do grada Korone oko 10 minuta (ovdje možete posjetiti različite lokalitete). Kuća je oko 800 m udaljena od plaže i lako je dostupna automobilom. Pješice ne bih išla taj put uzbrdo u grčkoj srpanj/ kolovoz vrućini. Plaža ima pješčanu plažu i sunce od jutra, od otprilike 15:00 - 15:30 dolazi sjena, dobro je posjećena vikendom, ali nikad nije bila stvarno puna (u srpnju/kolovozu). Definitivno lijepo područje u Grčkoj i lijepa kuća za odmor (uvijek uzimajući u obzir da je Grčka), a to kažem nakon preko 30 putovanja u Grčku.

Kathrin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Suvremena, vrlo čista i udobno uređena kuća za odmor. Vlasnici su vrlo ljubazni i jednostavni. U slučaju pitanja ili želja odmah su gostoljubivi. Cijelo imanje je vrlo njegovano i prekrasno zasađeno. Velika vrata na ulazu pružaju osjećaj sigurnosti. Sva prozorska stakla i vrata na terasi imaju moderne rolete i praktične mrežice protiv insekata. Osjećali smo se vrlo ugodno i rado ćemo se vratiti!

Sabine

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Idilično mjesto za odmor za svakoga tko želi pobjeći od svakodnevnog meteža i neumoljivog navala mobitela, kabelske televizije, iPoda, iPada i tako dalje, te umjesto toga traži samo opuštanje, to će ovdje naći! Što čovjek treba za opuštenu sreću: jednostavan, ali funkcionalno opremljen apartman u prekrasnom okruženju, ljubaznog stanodavca koji donosi uzorke vlastitog vina, osamu i puste plaže. Idilično Koroni u blizini poziva na večernju šetnju: udobna večera uz pogled na luku, ili možda posjet kafiću ili taverni? Nema problema. Već je bio naš treći boravak u jednoj od Orfanosovih kuća i sigurno ćemo se vratiti. Želite li biti ovdje?

Julia S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Lijepi stan, jednostavno ali dobro opremljen. Dobra i jednostavna komunikacija. Smješten u prirodi s prekrasnim pogledom i nedaleko od plaže (slične strme obale). Sviđalo nam se puno.

Christin S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Osjećali smo se vrlo dobro u smještaju, bilo je sve što nam je bilo potrebno u tom trenutku, vlasnica je bila vrlo ljubazna. Čak nam je donijela grožđe. Bili smo zadovoljni.

Sabine

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Idealna kuća za odmor za sve koji žele pobjeći od užurbanosti svakodnevice i nemilosrdne navale mobitela, kabelske televizije, iPoda, iPada i sl., a umjesto gužve traže samo odmor, pronađite ga ovdje! Što je čovjeku potrebno za opuštenu sreću: Jednostavna, ali funkcionalno namještena kuća za odmor u prekrasnom okruženju, ljubazni domaćin koji će donijeti uzorke vlastitog vina, osama i osamljene plaže. Obližnji, idilični Koroni poziva vas na večernju šetnju: želite li ugodnu večeru s pogledom na luku ili možda posjet kafeteriji ili taverni? Nema problema. Bio je to već naš treći boravak u kući Orfanos i sigurno ćemo se vratiti. Volio bih da si ovdje?

Tabaluga

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća se nalazi usred vinorodnog kraja i okružena je maslinama. Sa terase se pruža prekrasan pogled na more. Mala netaknuta uvala udaljena je desetak minuta hoda. Kuća je čista i opremljena najnužnijim stvarima. Osjećali smo se vrlo ugodno. Jedina mana je gotovo spartanska čajna kuhinja ako volite sami kuhati. Vlasnik je bio od velike pomoći i razmazio nas je vlastitim grožđem i vinom.

LUIGI

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Mi (obitelj) smo se osjećali vrlo ugodno u kući za odmor Orfanus. Jednostavan, ali uredan smještaj idealan za obitelj s 2 djece ili čak za 2 para. Posebno nam se svidjela mirna lokacija i idilično okruženje: masline i vinova loza ispred naše sjenovite terase. Pješačka staza do plaže je vrlo slikovita, ali i prilično strma. Nekoliko sitnica se još uvijek može poboljšati u kući, npr. nedostaje nekoliko kukica za kapute ili mogućnosti vješanja i pohranjivanja (osobito u jednoj spavaćoj sobi). Nažalost, aparat za kavu je prilično zastario i više ne radi kako treba. Nažalost, ljubaznu gazdaricu smo samo kratko sreli po dolasku. Bilo bi od velike pomoći kada bi posjetitelj koji prvi put dolazi mogao dobiti savjete za izlete, pješačke staze ili dobre konobe u okolici. To nam je malo nedostajalo. Inače smo bili vrlo zadovoljni našom kućom za odmor i stvarno smo uživali u vremenu provedenom tamo.

Aegios

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Prekrasan, funkcionalno namješten bungalov u vrhunskom stanju, vrlo čist u fantastično lijepom, potpuno mirnom okruženju - cvrkut ptica i cvrčak cikada je obavezan usred vina i maslina i ne smije nas ometati. Uživali smo. Nažalost nije bilo mogućnosti zasjenjenja terase/balkona (Kuća 2), možda zato što može biti jako vjetrovito. Jedinstveno lijep pogled na more. Do plaže se vozi automobilom, ne preporučuje se hodanje.

VERA

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Imali smo lijepe mirne tjedne u svibnju. Mirna lokacija u vinogradu, fantastičan pogled na more. Vrlo dobra vrijednost za novac. Vrlo čisto i vrlo dobro opremljeno. Velika terasa s ležaljkama i modernim vrtnim namještajem. Nažalost, suncobran je nedostajao. Perilica rublja dostupna. Štednjak sa 4 ringle u dobro opremljenoj kuhinji. Idealno za odmor na plaži i planinarenje. Ljubazan par vlasnika. Vrlo dobra usluga pranja rublja. Potpuno smo oduševljeni i sigurno ćemo se vratiti.

Jürgen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

funkcionalno namještena, vrlo čista kuća za odmor na mirnoj lokaciji s fantastičnim pogledom na more i Mani na velikoj, ograđenoj parceli; velika zatvorena terasa; sunce i hlad dostupni u svakom trenutku; lijep stanodavac

Christiane

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Naša kuća nudi sve što vam je potrebno za opuštajući odmor. Usred nasada vinove loze, malo više i zato ludi pogled na more i manifinger iza njega. Puno tišine, jedan ili dva automobila na uskoj asfaltnoj cesti jedva se čuju. terasa gotovo po cijeloj kući i mali balkon također nude sjenovita mjesta u različito doba dana. kuhinja je opremljena svime što vam je potrebno. perilica za rublje mi je dobro došla. Nije bilo komaraca kad smo mi bili tamo, zahvaljujući mrežama protiv komaraca? Šetnja do plaže traje 20 minuta kroz maslinike. plaža pusta, čista. put do sljedećeg mjesta automobilom traje oko 5 minuta. Supermarket i trgovine, sve dostupno.Gazdarica vrlo ljubazna, bez znanja engleskog. nema veze. Kuću broj 4 možemo preporučiti isključivo zbog pogleda na sve strane.

Heike

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća je u idiličnom okruženju s fantastičnim pogledom na more i planine nasuprot, vrlo je prostrana i čista, oko kuće su terase tako da uvijek možete naći hlada. Bili smo tamo s djecom koja su imala dovoljno prostora za igru u velikom ograđenom prostoru. U svakoj kući je perilica rublja. Plaža je super, čak i ljepša nego na slikama. Zbog djece smo se na plažu uvijek vozili autom jer je bila serpentina, 2 minute autom. Stanodavci su vrlo fini suzdržani ljudi. Definitivno ćemo se vratiti i možemo samo preporučiti ovu kuću i Peloponez, bilo je fantastično lijepo.

BastianKönig

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Lijepi gazdari, ne govore engleski, ali nisu nam smetali. Kuća je bila kao što je opisano i opremljena iznad prosjeka za grčke standarde. Pozitivno je spomenuti komarnike na prozorima -> nema komaraca u spavaćim sobama. U 14 dana ručnici itd. zamijenjeni su 3 puta, što je više od očekivanog i stoga je također pozitivna stvar za spomenuti. Svidjeli su nam se i vanjski tuševi, manje pijeska s plaže. S 2 male djece uvijek ima pijeska pijeska posvuda; o) unajmljeni automobil je obavezan. Do najbližeg supermarketa u Koroniju ima oko 5 minuta. Do grada Koroni oko 10 minuta (ovdje možete posjetiti razne lokalne). Plaža kuće udaljena oko 800m lako je dostupna automobilom. Ali nisam želio hodati uz planinu po grčkoj vrućini srpnja/kolovoza. Plaža ima pijeska i sunca od jutra, od oko 15:00 do 15:30 dolazi hlad, dobro je posjećena vikendom, ali nikad nije bilo velike gužve (sredinom srpnja/kolovoza). Definitivno prekrasan kutak u Grčkoj i prekrasna kuća za odmor (uvijek s obzirom na to da je Grčka) i to kažem nakon više od 30 x odmora u Grčkoj.

Werner W.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ako volite malo mirnije, ali ne želite biti previše udaljeni od plaža, restorana ili trgovina, sigurno će vam se svidjeti ovdje. No, automobil je u svakom slučaju neophodan. Do Koronija je nekoliko kilometara, tamo je prekrasna pješčana plaža, do drugih, također vrlo lijepih plaža ili znamenitosti, npr. Finikounda ili Pylos, itd. je oko 30 - 40 minuta na putu. Sama kuća je tipično grčko jednostavno namještena, ali nudi sve što vam je potrebno. Sama gradnja je kvalitetna, na svakom prozoru su komarnici i grilje. U potpunosti je ispunio naša očekivanja i vratit će se ovamo odmah.

Kathrin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Moderna, vrlo čista i udobno namještena kuća za odmor. Vlasnici su vrlo ljubazni i nekomplicirani. S pitanjima ili zahtjevima odmah gostoljubivi na licu mjesta. Cijelo imanje je vrlo dobro održavano i lijepo zasađeno. Velika vrata na ulazu daju osjećaj sigurnosti. Svi prozori i dvorišna vrata imaju moderne grilje i praktične rolete protiv insekata. Osjećali smo se vrlo ugodno i rado bismo se vratili!

Cora D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Naša kuća, koju smo rezervirali za trotjedni ljetni odmor, imala je sve što smo željeli: 2 spavaće sobe s dobrim krevetima, kuhinja je bila primjereno opremljena, bila je vrlo čista, a vanjski prostor prekrasan. Lijepo i sjenovito i također mali vrt. Imali smo prekrasan pogled na vinograde i malo na more. Domaćini su bili iznimno ljubazni, a ručnici i posteljina su se lako mijenjali tjedno. Kad je došlo do malog problema s cijevima u kupaonici, to je odmah riješeno i to na vrlo prijateljski način. Imali smo nevjerojatno lijep i jednostavan boravak i odmah bismo ponovno ovdje rezervirali. Hvala vam puno!!

Cora D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Po drugi put imali smo prekrasan odmor u ovoj prekrasnoj kući u Aghia Triada. Kuća ima sve što nam je potrebno, bila je vrlo čista i lijepa. Lijepa sjenovita mjesta vani gdje bismo se mogli družiti s odličnim ležaljkama. Kreveti su se mijenjali tjedno i dobili smo nove ručnike. Grci su nas u kući dočekali s maslinovim uljem i vinom, što nas je jako razveselilo. Jednom se pokvario aparat za kavu i nakon brzog telefonskog poziva odmah smo dobili novi. Uvijek rado dolazimo ovdje. Hvala vam puno na ovoj prekrasnoj kući.

Zoi M.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Objekt je kao što je opisano. Samo put do plaže, drugačiji od opisanog, prilično je pješačka uska cesta i dolje je lijepo, ali put gore je strm. Naša su djeca to učinila samo jednom. Plus za TV koji nije stajao u opisu. bi se vratio

Datum dolaska - 05.08.2021

mad1999max@hotmail.com

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

kuća u izvrsnom stanju. veličina, fantastično. Namještaj i posuđe, top. jasna preporuka putovanja. gazda vrlo ljubazan, ali ne govori ni riječi engleskog. zahvaljujući kćeri koja govori oksfordski engleski. bilo kada! parkalopoli!!!!!


kontakt

Tvrtka Jassu-Reisen GmbH
gospodin J. Huerter

gospodin J. Huerter

ostale informacije

Broj objekta: 289963

Posljednje ažuriranje: 29.03.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/289963.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Aghia Triada» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 39 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina