Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Aghia Triada

Aghia Triada

maks.  5   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
65m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj

Vanjsko područje

Vrt
Mjesto za parkiranje
Terasa
Pogled na more

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa kadom


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Pećnica
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Peškiri
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 trokrevetna soba
1 Dnevna/spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.85 km

0.85 km

Mogućnost kupovine 1.8 km

1.8 km

Zračna luka 40 km

40 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


29 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Martin K.

5,0
5 5 5 5 5

sauber, herrliche Lage, gute und freundliche Betreuung Vorort, Dusche im freien, schöner Autoabstellplatz > einfach perfekt

Periklis M.

5,0
5 5 5 5 5

It'sa great location to relax !!!

Theoni R.

5,0
5 5 5 5 5

Η τοποθεσία είναι καταπληκτική!

Szabolcs G.

5,0
5 5 5 5 5

Very nice house, beatiful beach. Thanks for everything.

Ilias Z.

5,0
5 5 5 5 5

Excellent view and a very sweet house.

Manfred P.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Haus in besonders ruhiger Lage, toller Ausblick von der Terrasse , sehr nette Vermieter . Das Haus ist gut ausgestattet.PKW ist aber erforderlich.

Orfanos

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Ferienhaus in herrlicher Lage. Sehr nette herzliche Besitzer. Wir haben uns von der ersten Minute an wohlgefühlt. Immer wieder gerne.

Jim Armstrong

5,0
5 5 5 5 5

Our holiday was splendid.The accommodation was lovely, the area was beautiful and quiet, and the house owners were very friendly. There is a great beach ten minute walk away, and the town of Koroni with the restaurants and shops is a ten minute drive. We will definitely be returning next year.

Jürgen

4,0
4 4 4 4 4

Gutes Haus in schöner Lage. Nette und hilfsbereite Vermieter. Sonnenschutz auf der großen Terasse wäre notwendig

BastianKönig

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ljubazni vlasnici, ne govore engleski, što nam nije smetalo. Kuća je bila opremljena kako je opisano i za grčke uvjete iznadprosječno. Pozitivno je spomenuti zaštitne mreže na prozorima -> nema komaraca u spavaćim sobama. Tijekom 14 dana ručnici su mijenjani 3 puta, to je više nego što smo očekivali i stoga je također pozitivno spomenuti. Svidjele su nam se i vanjske tuš kabine, manje pijeska s plaže. S dvoje malene djece uvijek je svugdje pijeska pijeska pijeska ;o) Najam auta je obavezan. Do sljedećeg supermarketa u Koroni treba oko 5 minuta. Do grada Koroni oko 10 minuta vožnje (ovdje možete posjetiti razne lokalne znamenitosti). Plaža kuće udaljena oko 800 metara je lako dostupna automobilom. Pješice ne bih išla taj put uzbrdo u grčkoj vrućini u srpnju/kolovozu. Plaža ima pijesak i sunce od jutra, sjenka dolazi oko 15:00-15:30, dobro je posjećena vikendom, ali nikad nije bila zaista pretrpana (usred srpnja/kolovoza). Definitivno lijepo područje u Grčkoj i lijepa kuća za odmor (uvijek uzimajući u obzir da je to Grčka) i to kažem nakon više od 30 puta ljetovanja u Grčkoj.

Christiane

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Naša kuća pruža sve što vam je potrebno za opuštajući odmor. Smještena usred vinogradskog nasada, nešto više te pruža izvanredan pogled na more i otoke u daljini. Mnogo mira, rijetka prisutnost automobila. Terasa gotovo oko cijele kuće i mali balkon pružaju hladovinu u različito doba dana. Kuhinja je opremljena svime potrebnim. Praktična je bila i perilica rublja. U naše vrijeme nije bilo komaraca, zahvaljujući komarniku? Pješačenje do plaže traje 20 minuta kroz maslinike. Plaža je pusta i čista. Do sljedećeg grada vožnjom traje manje od 5 minuta. Supermarket i trgovine su sve dostupne. Vlasnici su vrlo ljubazni, iako ne govore engleski. Bez obzira. Kuća br.4 se može preporučiti samo zbog prekrasnog pogleda.

VERA

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Imali smo lijepih mirnih tjedana u svibnju. Mirna lokacija u vinogradu, predivan pogled na more. Vrlo dobar omjer cijene i kvalitete. Vrlo čisto i vrlo dobro opremljeno. Velika terasa s ležaljkama i modernim vrtnim namještajem. Nažalost, nedostajao je suncobran. Perilica rublja dostupna. 4-plita ploča u dobro opremljenoj kuhinji. Idealno za plažni i planinarski odmor. Prijeteljski par vlasnika. Vrlo dobro usluga pranja rublja. Potpuno smo oduševljeni i sigurno ćemo se vratiti.

Aegios

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Prekrasna, funkcionalno opremljena kućica u vrhunskom stanju, vrlo čista u prekrasnom potpuno mirnom okruženju - pjev ptica i cvrkut cvrčaka su obavezni usred vinove loze i maslina i ne bi trebali smetati. Uživali smo. Nažalost, nije bilo mogućnosti za sjenčanje terase/balkona (kuća 2), možda zbog mogućnosti jakog vjetra. Jedinstven pogled na more. Do plaže se vozi automobilom, pješice nije preporučljivo.

Sabine

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Idealan smještaj za odmor za svakoga tko želi pobjeći od svakodnevnog užurbanog života i neumoljivog napada mobitela, kabelske televizije, iPoda, iPada i tako dalje te umjesto toga traži samo mir i opuštanje - to će ovdje pronaći! Što čovjek treba za opuštenu sreću: jednostavan, ali funkcionalno uređen apartman u lijepom okruženju, ljubaznog vlasnika koji donosi uzorke svoga vina, osamu i puste plaže. Blizu idilično Koroni poziva na večernju šetnju: ugodna večera s pogledom na luku, ili možda posjet kavani ili taverni? Nema problema. Već je ovo bio naš treći boravak u kući Orfanos, i sigurno ćemo se vratiti. Želite li biti ovdje?

Kathrin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Moderan, vrlo čist i udobno namještena kuća. Vlasnici su vrlo ljubazni i nenametljivi. Ako imate pitanja ili želje, odmah su gostoljubivi na raspolaganju. Cijelo imanje je vrlo dobro održavano i prekrasno ukrašeno biljkama. Velika vrata na ulazu pružaju osjećaj sigurnosti. Sva prozori i vrata na terasi imaju moderne rolete i praktične protiv insekata. Osjećali smo se vrlo ugodno i rado ćemo se vratiti!

mad1999max@hotmail.com

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

kuća u odličnom stanju. veličina, fantastična. namještaj i kućanski aparati, vrhunski. Jasan preporuka za putovanje. Vlasnik vrlo ljubazan, ali ne zna ni riječ engleskog jezika. Hvala kćeri koja govori engleski oxford. Svaki put opet! Parkiralište!!!!

Marion Z.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

A very well-maintained, clean and spacious house above the Muschelbach (great bathing beach) with perfect equipment. The view from the terrace - all around from east to west - is breathtaking. Additionally, there is a small terrace on the northwest side. The location is very good for excursions and the house is easily accessible. The reception by the owner Andreas, who speaks very good English, was very warm and courteous. Even though Orfanos 3 is located between other houses, there is privacy and if you want, you can wonderfully escape the hustle and bustle. Here you can hear the golden jackals howling at night, a special experience! I can really recommend the Orfanos houses!

BastianKönig

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Simpatični vlasnici, ne govore engleski, ali nas to nije smetalo. Kuća je bila opremljena kako je opisano i iznad prosjeka za grčke uvjete. Pozitivno bih istakao mrežice protiv komaraca na prozorima -> nema komaraca u spavaćim sobama. Ručnici su mijenjani 3 puta u 14 dana, što je više nego što smo očekivali i stoga je to pozitivno istaknuti. Bilo nam je također super da imaju vanjske tuševe, manje pijeska sa plaže. S dvoje male djece, svugdje je pijesak pijesak pijesak ;o) Najam automobila je obavezan. Supermarket u Koroni udaljen je otprilike 5 minuta vožnje. Do Korone grada dođe se za otprilike 10 minuta (ovdje možete posjetiti razne lokalne znamenitosti). Plaža kuće, udaljena oko 800 metara, lako se može doći automobilom. Pješice nisam želio ići uzbrdo u grčkoj vrućini u srpnju/kolovozu. Plaža ima pijesak i sunce od jutra, a od oko 15:00-15:30 dolazi sjena. Bila je dobro posjećena vikendom, ali nikada nije bila zaista pretrpana (u sred srpnja/kolovoza). Definitivno lijep kraj u Grčkoj i lijepa kuća za odmor (uvijek uzimajući u obzir da je to Grčka) i to govorim nakon više od 30 puta boravka u Grčkoj.

Esther K.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kuća s prekrasnim pogledom u bajkovitom okruženju. Lijepa, netaknuta plaža, mnoge druge plaže u blizini. Kuća je opremljena za odmor i vlasnici su vrlo susretljivi. Rado se vraćamo.

Sabine

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Idealna kuća za odmor za sve koji žele pobjeći od užurbanosti svakodnevice i nemilosrdne navale mobitela, kabelske televizije, iPoda, iPada i sl., a umjesto gužve traže samo odmor, pronađite ga ovdje! Što je čovjeku potrebno za opuštenu sreću: Jednostavna, ali funkcionalno namještena kuća za odmor u prekrasnom okruženju, ljubazni domaćin koji će donijeti uzorke vlastitog vina, osama i osamljene plaže. Obližnji, idilični Koroni poziva vas na večernju šetnju: želite li ugodnu večeru s pogledom na luku ili možda posjet kafeteriji ili taverni? Nema problema. Bio je to već naš treći boravak u kući Orfanos i sigurno ćemo se vratiti. Volio bih da si ovdje?

Tabaluga

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća se nalazi usred vinorodnog kraja i okružena je maslinama. Sa terase se pruža prekrasan pogled na more. Mala netaknuta uvala udaljena je desetak minuta hoda. Kuća je čista i opremljena najnužnijim stvarima. Osjećali smo se vrlo ugodno. Jedina mana je gotovo spartanska čajna kuhinja ako volite sami kuhati. Vlasnik je bio od velike pomoći i razmazio nas je vlastitim grožđem i vinom.

LUIGI

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Mi (obitelj) smo se osjećali vrlo ugodno u kući za odmor Orfanus. Jednostavan, ali uredan smještaj idealan za obitelj s 2 djece ili čak za 2 para. Posebno nam se svidjela mirna lokacija i idilično okruženje: masline i vinova loza ispred naše sjenovite terase. Pješačka staza do plaže je vrlo slikovita, ali i prilično strma. Nekoliko sitnica se još uvijek može poboljšati u kući, npr. nedostaje nekoliko kukica za kapute ili mogućnosti vješanja i pohrane (osobito u jednoj spavaćoj sobi). Nažalost, aparat za kavu je prilično zastario i više ne radi kako treba. Nažalost, ljubaznu gazdaricu smo samo kratko sreli po dolasku. Bilo bi od velike pomoći kada bi posjetitelj koji prvi put dolazi mogao dobiti savjete za izlete, pješačke staze ili dobre konobe u okolici. To nam je malo nedostajalo. Inače smo bili vrlo zadovoljni našom kućom za odmor i stvarno smo uživali u vremenu provedenom tamo.

Aegios

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Prekrasan, funkcionalno namješten bungalov u vrhunskom stanju, vrlo čist u fantastično lijepom, potpuno mirnom okruženju - cvrkut ptica i cvrčak cikada je obavezan usred vina i maslina i ne smije nas ometati. Uživali smo. Nažalost nije bilo mogućnosti zasjenjenja terase/balkona (Kuća 2), možda zato što može biti jako vjetrovito. Jedinstveno lijep pogled na more. Do plaže se vozi automobilom, ne preporučuje se hodanje.

VERA

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Imali smo lijepe mirne tjedne u svibnju. Mirna lokacija u vinogradu, fantastičan pogled na more. Vrlo dobra vrijednost za novac. Vrlo čisto i vrlo dobro opremljeno. Velika terasa s ležaljkama i modernim vrtnim namještajem. Nažalost, suncobran je nedostajao. Perilica rublja dostupna. Štednjak sa 4 ringle u dobro opremljenoj kuhinji. Idealno za odmor na plaži i planinarenje. Ljubazan par vlasnika. Vrlo dobra usluga pranja rublja. Potpuno smo oduševljeni i sigurno ćemo se vratiti.

Jürgen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

funkcionalno namještena, vrlo čista kuća za odmor na mirnoj lokaciji s fantastičnim pogledom na more i Mani na velikoj, ograđenoj parceli; velika zatvorena terasa; sunce i hlad dostupni u svakom trenutku; lijep stanodavac

Christiane

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Naša kuća nudi sve što vam je potrebno za opuštajući odmor. Usred nasada vinove loze, malo više i zato ludi pogled na more i manifinger iza njega. Puno tišine, jedan ili dva automobila na uskoj asfaltnoj cesti jedva se čuju. terasa gotovo po cijeloj kući i mali balkon također nude sjenovita mjesta u različito doba dana. kuhinja je opremljena svime što vam je potrebno. perilica za rublje mi je dobro došla. Nije bilo komaraca kad smo mi bili tamo, zahvaljujući mrežama protiv komaraca? Šetnja do plaže traje 20 minuta kroz maslinike. plaža pusta, čista. put do sljedećeg mjesta automobilom traje oko 5 minuta. Supermarket i trgovine, sve dostupno.Gazdarica vrlo ljubazna, bez znanja engleskog. nema veze. Kuću broj 4 možemo preporučiti isključivo zbog pogleda na sve strane.

mad1999max@hotmail.com

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

kuća u izvrsnom stanju. veličina, fantastično. Namještaj i posuđe, top. jasna preporuka putovanja. gazda vrlo ljubazan, ali ne govori ni riječi engleskog. zahvaljujući kćeri koja govori oksfordski engleski. bilo kada! parkalopoli!!!!!

Heike

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća je u idiličnom okruženju s fantastičnim pogledom na more i planine nasuprot, vrlo je prostrana i čista, oko kuće su terase tako da uvijek možete naći hlada. Bili smo tamo s djecom koja su imala dovoljno prostora za igru u velikom ograđenom prostoru. U svakoj kući je perilica rublja. Plaža je super, čak i ljepša nego na slikama. Zbog djece smo se na plažu uvijek vozili autom jer je bila serpentina, 2 minute autom. Stanodavci su vrlo fini suzdržani ljudi. Definitivno ćemo se vratiti i možemo samo preporučiti ovu kuću i Peloponez, bilo je fantastično lijepo.

Kathrin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Moderna, vrlo čista i udobno namještena kuća za odmor. Vlasnici su vrlo ljubazni i nekomplicirani. S pitanjima ili zahtjevima odmah gostoljubivi na licu mjesta. Cijelo imanje je vrlo dobro održavano i lijepo zasađeno. Velika vrata na ulazu daju osjećaj sigurnosti. Svi prozori i dvorišna vrata imaju moderne grilje i praktične rolete protiv insekata. Osjećali smo se vrlo ugodno i rado bismo se vratili!


kontakt

Tvrtka Jassu-Reisen GmbH
gospodin J. Huerter

gospodin J. Huerter

ostale informacije

Broj objekta: 289965

Posljednje ažuriranje: 28.03.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/289965.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Aghia Triada» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 29 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina