Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Aghia Triada

Aghia Triada

maks.  3   Gosta/Gostiju
45m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 3  Gosta/Gostiju
45m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Mjesto za parkiranje
Terasa
Pogled na more

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa kadom


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Pećnica
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Peškiri
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 3

1 dvokrevetna soba
1 Dnevna/spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.85 km

0.85 km

Mogućnost kupovine 1.8 km

1.8 km

Zračna luka 40 km

40 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


28 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
4.7 Oprema
4.7 Cijena/učin
4.7 Servis
4.7 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Sabina P.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne Lage, ruhig und nicht allzu fern von einem Strand. Für uns optimal, da wir gerne von Natur umgeben sind, trotzdem ist man sehr schnell in Koroni .

Robin C.

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschön gelegen.

Daniela P.

5,0
5 5 5 5 5

Das Apartment war super gepflegt, alles tip top in Ordnung. Auf Wunsch wurde mir ein Sonnenschirm für die Terrasse bereit gestellt. .. alles war perfekt! Ich fühlte ich rundum gut versorgt:)

Tris D.

5,0
5 5 5 5 5

Καταπληκτικός χώρος κ τοποθεσία. Το σπίτι είχε ολα όσα χρειαζόμαστε.

Georg K.

5,0
5 5 5 5 5

Alles perfekt: trotz Flugverspätung wurden wir erwartet, Schlüsselübergabe und kurze "Einschulung". Haus relativ neu, alles da was man für einen Urlaub braucht.

Orfanos

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Ferienhaus in herrlicher Lage. Sehr nette herzliche Besitzer. Wir haben uns von der ersten Minute an wohlgefühlt. Immer wieder gerne.

Jim Armstrong

5,0
5 5 5 5 5

Our holiday was splendid.The accommodation was lovely, the area was beautiful and quiet, and the house owners were very friendly. There is a great beach ten minute walk away, and the town of Koroni with the restaurants and shops is a ten minute drive. We will definitely be returning next year.

Jürgen

4,0
4 4 4 4 4

Gutes Haus in schöner Lage. Nette und hilfsbereite Vermieter. Sonnenschutz auf der großen Terasse wäre notwendig

Sabine

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Idealno odredište za odmor za svakoga tko želi pobjeći od svakodnevnog kaosa i nemilosrdne navale mobitela, kabelske televizije, iPoda, iPada i tako dalje te umjesto toga traži samo opuštanje, ovdje će ga pronaći! Što čovjek treba za opuštenu sreću: jednostavan, ali funkcionalan apartman u lijepom okruženju, ljubaznog najmodavca koji donosi uzorke vlastitog vina, samoću i puste plaže. Idilični Koroni u blizini poziva na večernju šetnju: uživajte u opuštenoj večeri s pogledom na luku ili možda posjetite kafić ili tavernu? Nema problema. Ovo je već naš treći boravak u kući Orfanos i sigurno ćemo se vratiti. Želite li biti ovdje?

BastianKönig

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Simpatični vlasnici, ne govore engleski, ali to nas nije smetalo. Kuća je bila kao što je opisano i za grčke uvjete opremljena iznadprosječno. Pozitivno je spomenuti prozorske mreže -> nema komaraca u spavaćim sobama. Tijekom 14 dana 3 puta su mijenjani ručnici, što je više nego što smo očekivali, pa je stoga i pozitivno. Svidjelo nam se i vanjske tuševe, manje pijeska s plaže. S dvoje male djece uvijek je svuda pijesak pijesak pijesak ;o) Najam automobila je obavezan. Do sljedećeg supermarketa u Koroni treba otprilike 5 minuta. Do grada Koroni otprilike 10 minuta (ovdje možete posjetiti različite lokalitete). Plaža kuće udaljena oko 800m je lako dostupna autom. Pješice ne bih išla uzbrdo u grčku vrućinu u srpnju/kolovozu. Plaža ima pijesak i sunce od jutra, sjenca dolazi oko 15:00-15:30, dobro posjećena vikendom, ali nikad zaista nije bila prepuna (usred srpnja/kolovoza). Definitivno lijepo područje u Grčkoj i lijepa kuća za odmor (uvijek uzimajući u obzir da je Grčka), a to govorim nakon više od 30 puta što sam posjetila Grčku.

donna-line

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kućica se nalazi u vinogradima (ne nalazi se odmah blizu bučnih cikada na maslinama ;-)) i ima predivnu tišinu i pogled na more. Krevet je nažalost vrlo kratak (najviše 170 cm...) i prilično tvrd. Tijekom našeg boravka, nekoliko pasa iz susjedstva je počelo lajati od ponoći do jutra (!), a oko 5 sati su se počele buditi oko 5 pijetlova... Zbog toga nismo mogli uživati u ugodnom povjetarcu i morali smo spavati s zatvorenim prozorima uz klima uređaj.

Kathrin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Suvremena, vrlo čista i udobno uređena kuća za odmor. Vlasnici su vrlo ljubazni i jednostavni. Kod pitanja ili želja odmah su srdačno na raspolaganju. Cijelo imanje je vrlo njegovano i prekrasno zasađeno. Velika vrata na ulazu pružaju osjećaj sigurnosti. Sva prozorska i vrata na terasi imaju moderne pokretne grilje i praktične mrežaste zavjese protiv insekata. Osjećali smo se vrlo ugodno i rado ćemo se vratiti!

mad1999max@hotmail.com

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

kuća u odličnom stanju. Veličina, fantastična. Namještaj i potrepštine, vrhunski. Jasan preporuka za putovanje. Vlasnik vrlo ljubazan, ali ne govori niti riječ engleskog. Hvala kćeri, ona govori engleski oxford. Svakako ponovno! Parkiralište!!!!!

Christiane

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Naša kuća je nudila sve što je potrebno za opuštajući odmor. Smještena usred vinograda, malo više i stoga pruža nevjerojatan pogled na more i otoke pred njim. Mnogo mira, jedva čujete pokoje vozilo na uskom asfaltiranom putu. Terasa gotovo oko cijele kuće i mali balkon pružaju hladovinu u različitim dijelovima dana. Kuhinja je opremljena svime što je potrebno. Perilica rublja se pokazala vrlo praktičnom. U naše vrijeme nije bilo komaraca, zahvaljujući prozorskim mrežicama? Pješice do plaže treba 20 minuta kroz maslinike. Plaža pusta, čista. Automobilom do sljedećeg mjesta treba manje od 5 minuta. Supermarket i trgovine, sve je dostupno. Vlasnici vrlo ljubazni, bez znanja engleskog jezika. Nema problema. Kuća broj 4 se može preporučiti samo zbog prekrasnog panoramskog pogleda.

VERA

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Imali smo divne i mirne tjedne u svibnju. Mirna lokacija u vinogradu, prekrasan pogled na more. Vrlo dobar omjer cijene i kvalitete. Vrlo čisto i vrlo dobro opremljeno. Velika terasa s ležaljkama i modernim vrtnim namještajem. Nažalost, nedostajao je suncobran. Perilica rublja je dostupna. 4 ploče za kuhanje u dobro opremljenoj kuhinji. Idealno za plažni i planinarski odmor. Prijateljski vlasnici. Vrlo dobra usluga pranja rublja. Potpuno smo oduševljeni i sigurno ćemo se vratiti.

Aegios

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Prekrasna, funkcionalno uređena kućica u vrhunskom stanju, vrlo čista u prekrasnom potpuno mirnom okruženju - pjev ptica i cvrkut cikada su obavezni među vinovom lozom i maslinama i ne bi trebali smetati. Uživali smo. Nažalost, nisu postojale mogućnosti za sjenčanje terase / balkona (Kuća 2), možda zato što može biti jako vjetrovito. Jedinstven pogled na more. Do plaže se vozi automobilom, pješke nije preporučljivo.

Sabine

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Idealna kuća za odmor za sve koji žele pobjeći od užurbanosti svakodnevice i nemilosrdne navale mobitela, kabelske televizije, iPoda, iPada i sl., a umjesto gužve traže samo odmor, pronađite ga ovdje! Što je čovjeku potrebno za opuštenu sreću: Jednostavna, ali funkcionalno namještena kuća za odmor u prekrasnom okruženju, ljubazni domaćin koji će donijeti uzorke vlastitog vina, osama i osamljene plaže. Obližnji, idilični Koroni poziva vas na večernju šetnju: želite li ugodnu večeru s pogledom na luku ili možda posjet kafeteriji ili taverni? Nema problema. Bio je to već naš treći boravak u kući Orfanos i sigurno ćemo se vratiti. Volio bih da si ovdje?

donna-line

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vikendica se nalazi u vinogradu (ne u neposrednoj blizini bučnih cikada na maslinama ;-)) i ima fantastično lijepu, mirnu lokaciju i pogled na more. Krevet je nažalost vrlo kratak (maksimalno 170 cm...) i prilično tvrd. Kad smo bili na odmoru, par pasa iz susjedstva je lajalo od 12:30 do jutra (!) i u 5 ujutro se oglasilo buđenje od cca 5 pijetlova... Tako da nismo mogli uživati u ugodan, blagi povjetarac i morao sam spavati sa zatvorenim prozorima s klimom.

LUIGI

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Mi (obitelj) smo se osjećali vrlo ugodno u kući za odmor Orfanus. Jednostavan, ali uredan smještaj idealan za obitelj s 2 djece ili čak za 2 para. Posebno nam se svidjela mirna lokacija i idilično okruženje: masline i vinova loza ispred naše sjenovite terase. Pješačka staza do plaže je vrlo slikovita, ali i prilično strma. Nekoliko sitnica se još uvijek može poboljšati u kući, npr. nedostaje nekoliko kukica za kapute ili mogućnosti vješanja i pohrane (osobito u jednoj spavaćoj sobi). Nažalost, aparat za kavu je prilično zastario i više ne radi kako treba. Nažalost, ljubaznu gazdaricu smo samo kratko sreli po dolasku. Bilo bi od velike pomoći kada bi posjetitelj koji prvi put dolazi mogao dobiti savjete za izlete, pješačke staze ili dobre konobe u okolici. To nam je malo nedostajalo. Inače smo bili vrlo zadovoljni našom kućom za odmor i stvarno smo uživali u vremenu provedenom tamo.

Aegios

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Prekrasan, funkcionalno namješten bungalov u vrhunskom stanju, vrlo čist u fantastično lijepom, potpuno mirnom okruženju - cvrkut ptica i cvrčak cikada je obavezan usred vina i maslina i ne smije nas ometati. Uživali smo. Nažalost nije bilo mogućnosti zasjenjenja terase/balkona (Kuća 2), možda zato što može biti jako vjetrovito. Jedinstveno lijep pogled na more. Do plaže se vozi automobilom, ne preporučuje se hodanje.

VERA

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Imali smo lijepe mirne tjedne u svibnju. Mirna lokacija u vinogradu, fantastičan pogled na more. Vrlo dobra vrijednost za novac. Vrlo čisto i vrlo dobro opremljeno. Velika terasa s ležaljkama i modernim vrtnim namještajem. Nažalost, suncobran je nedostajao. Perilica rublja dostupna. Štednjak sa 4 ringle u dobro opremljenoj kuhinji. Idealno za odmor na plaži i planinarenje. Ljubazan par vlasnika. Vrlo dobra usluga pranja rublja. Potpuno smo oduševljeni i sigurno ćemo se vratiti.

mad1999max@hotmail.com

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

kuća u izvrsnom stanju. veličina, fantastično. Namještaj i posuđe, top. jasna preporuka putovanja. gazda vrlo ljubazan, ali ne govori ni riječi engleskog. zahvaljujući kćeri koja govori oksfordski engleski. bilo kada! parkalopoli!!!!!

Jürgen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

funkcionalno namještena, vrlo čista kuća za odmor na mirnoj lokaciji s fantastičnim pogledom na more i Mani na velikoj, ograđenoj parceli; velika zatvorena terasa; sunce i hlad dostupni u svakom trenutku; lijep stanodavac

Heike

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća je u idiličnom okruženju s fantastičnim pogledom na more i planine nasuprot, vrlo je prostrana i čista, oko kuće postoje terase tako da uvijek možete naći hlada. Bili smo tamo s djecom koja su imala dovoljno prostora za igru u velikom ograđenom prostoru. U svakoj kući je perilica rublja. Plaža je super, čak i ljepša nego na slikama. Zbog djece smo se na plažu uvijek vozili autom jer je bila serpentina, 2 minute autom. Stanodavci su vrlo fini suzdržani ljudi. Definitivno ćemo se vratiti i možemo samo preporučiti ovu kuću i Peloponez, bilo je fantastično lijepo.

Christiane

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Naša kuća nudi sve što vam je potrebno za opuštajući odmor. Usred nasada vinove loze, malo više i zato ludi pogled na more i manifinger iza njega. Puno tišine, jedan ili dva automobila na uskoj asfaltnoj cesti jedva se čuju. terasa gotovo po cijeloj kući i mali balkon također nude sjenovita mjesta u različito doba dana. kuhinja je opremljena svime što vam je potrebno. perilica za rublje mi je dobro došla. Nije bilo komaraca kad smo mi bili tamo, zahvaljujući mrežama protiv komaraca? Šetnja do plaže traje 20 minuta kroz maslinike. plaža pusta, čista. put do sljedećeg mjesta automobilom traje oko 5 minuta. Supermarket i trgovine, sve dostupno.Gazdarica vrlo ljubazna, bez znanja engleskog. nema veze. Kuću broj 4 možemo preporučiti isključivo zbog pogleda na sve strane.

Kathrin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Moderna, vrlo čista i udobno namještena kuća za odmor. Vlasnici su vrlo ljubazni i nekomplicirani. S pitanjima ili zahtjevima odmah gostoljubivi na licu mjesta. Cijelo imanje je vrlo dobro održavano i lijepo zasađeno. Velika vrata na ulazu daju osjećaj sigurnosti. Svi prozori i dvorišna vrata imaju moderne grilje i praktične rolete protiv insekata. Osjećali smo se vrlo ugodno i rado bismo se vratili!

Tabaluga

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća se nalazi usred vinorodnog kraja i okružena je maslinama. Sa terase se pruža prekrasan pogled na more. Mala netaknuta uvala udaljena je desetak minuta hoda. Kuća je čista i opremljena najnužnijim stvarima. Osjećali smo se vrlo ugodno. Jedina mana je gotovo spartanska čajna kuhinja ako volite sami kuhati. Vlasnik je bio od velike pomoći i razmazio nas je vlastitim grožđem i vinom.

BastianKönig

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Lijepi gazdari, ne govore engleski, ali nisu nam smetali. Kuća je bila kao što je opisano i opremljena iznad prosjeka za grčke standarde. Pozitivno je spomenuti komarnike na prozorima -> nema komaraca u spavaćim sobama. U 14 dana ručnici itd. zamijenjeni su 3 puta, što je više od očekivanog i stoga je također pozitivna stvar za spomenuti. Svidjeli su nam se i vanjski tuševi, manje pijeska s plaže. S 2 male djece uvijek ima pijeska pijeska posvuda; o) unajmljeni automobil je obavezan. Do najbližeg supermarketa u Koroniju ima oko 5 minuta. Do grada Koroni oko 10 minuta (ovdje možete posjetiti razne lokalne). Plaža kuće udaljena oko 800m lako je dostupna automobilom. Ali nisam želio hodati uz planinu po grčkoj vrućini srpnja/kolovoza. Plaža ima pijeska i sunca od jutra, od oko 15:00 do 15:30 dolazi hlad, dobro je posjećena vikendom, ali nikad nije bilo velike gužve (sredinom srpnja/kolovoza). Definitivno prekrasan kutak u Grčkoj i prekrasna kuća za odmor (uvijek s obzirom na to da je Grčka) i to kažem nakon više od 30 x odmora u Grčkoj.


kontakt

Tvrtka Jassu-Reisen GmbH
gospodin J. Huerter

gospodin J. Huerter

ostale informacije

Broj objekta: 289964

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/289964.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Aghia Triada» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 28 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina